Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Serbetci otu bir mucize

7 ay kullandım bende işe yaramadı 70b'ydi halâ 70b, tavsiye etmiyorum, şerbetçiotu üreticileri otları satamadıkları bir dönem uydurmuş olabilirler bunu.

yedi ay nasıl hiçbir gelişme görmeden sabırla kullandın? şerbetçi otu östrojen içeren bir bitki etki ederdi az çok, bişeyleri yanlış yapmış olabilirsin.

merhabalar şerbetçi otu ile ilgili yazdıklarınız çok eski amagerçekten etkisini gördüm demişsiniz devamında nasıl oldu emeklerinize değdimi ben ist dayım heryerde sizin dediğiniz yeşil şurup gibi olan halini arıyorum ama bulamadım alman bir sitede buldum o mu değilmi tam emin olamadım almancamda olmadığı için bana onu alabileceğim bir sitenin linkini falan atmanız mümkünmü acaba ne olur damdan düşenin halinden damdan düşen anlar beni ancak siz anlarsınız ben o ot halini kullanmak istemiyorum emek vermişken sizin kullandığınızdan bulayım diyorum yardım ederseniz çoook sevinirim şimdiden teşekkürler

merhabalar şerbetçi otu ile ilgili yazdıklarınız çok eski ama gerçekten etkisini gördüm demişsiniz devamında nasıl oldu emeklerinize değdimi ben ist dayım her
yerde sizin dediğiniz yeşil şurup gibi olan halini arıyorum ama bulamadım alman bir sitede buldum o mu değilmi tam emin olamadım almancam da olmadığı için bana onu alabileceğim bir sitenin linkini falan atmanız mümkün mü acaba ne olur damdan düşenin halinden damdan düşen anlar beni ancak siz anlarsınız ben o ot halini kullanmak istemiyorum emek vermişken sizin kullandığınızdan bulayım diyorum yardım ederseniz çoook sevinirim şimdiden teşekkürler

Kızlar bende kullanıyorum ama kaşıntı yapıyor sürdükten sonra küçük sivilceler çıktı sizce bırakmalimiyim yoksa kremden dolayımı böyle oldu.s

Ben şerbetci otunu TV’den sipariş ettim geldi ama yanında sarı renkli krem de var bu kremi otla karıştıracakmıyım nasıl olacak lütfen yardımcı olurmusunuz

Benim ottan 30 gr var ne kadarini kaynatmam lazim lütfen yardimci olurmusunuz

merhaba bu muazzam bilgi için öncelikle teşekkür ediyorum :) birkac sorum olucam benim. ben herzaman alısveriş yaptıgım aktardan serbetci otunu aldım. zor bulunuyor demişsiniz. neyse ben yagsız bir kremi kavanoza koydum içine demlediğim şerbetci otunu yeterli oldugunu düşündüğüm miktarda ekledim. ama eklemeden önce yapraklarıyla birlikte blenderdan geçirip pure gibi yapıp öyle koydum kavanoza. gögüslerimi biraz kaşındırıyor acıkcası yapraklar ilkkez denediğim için kıvamdan da emin değilim kıvamını fotoğ ile gösterebilirmisiniz

Folyolamak nasıl bişi? Sadece meme kısmınımı yoksa sırtını dolaştırarak mı?

Kızlar ben şerbetçiotu ve rezene karıştırıp içtim fakat bende kötü bir etki olarak bulantı ve aşırı kusma yaptı o yüzden bir daha içmemeyi düşünüyorum

Bol miktarda şerbetci otunu yarım bardak suyla kaynattim bir miktar yağsız kremle karıştırdım bunu her gün kullandım ve her gece bir bardak şerbetci otu içtim gerçekten faydasını gördüm kullanmaya devam ediyorum kızlar

Bende öyle deneyim. Kız doğru söyle büyüyor mu ? O çileyi çekmeye deyiyormu
Bol miktarda şerbetci otunu yarım bardak suyla kaynattim bir miktar yağsız kremle karıştırdım bunu her gün kullandım ve her gece bir bardak şerbetci otu içtim gerçekten faydasını gördüm kullanmaya devam ediyorum kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…