Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Serbetci otu bir mucize

Şerbetçi otundan yapılmış kreme ulaşabileceğiniz bir yer biliyorum, ankarada olanlara iletişim adresini verebilirim.

Serbetçi otu kullananlar mutlaka okumalı yazdıklarımı!!! Serbetci otunun hem kremini yaptim hem de her aksam bir bardak cayini ictim. Goguslerimde adet donemlerinde oldugu gibi bir siskinlik oldu. Hele bir de adet donemine denk geldigi siralarda tam gerginlesmisti. Gozle gorulur buyume ve dolgunluk oldu. Kadin hastaliklari bolumune kontrole gittigimde hormon testimde prolaktin hormon seviyem yuksek cikti. Prolaktin süt uretimini arttiran hormon. Ve doktor dusurmek icin ilac yazdi. Ben o ilaci kullanmak yerine serbetci otunu biraktim. Ve hormon seviyem normale döndü. Ayrica gogus boyutlarim da normale döndü. Anlicagniz sadece anlik dolgunluk sagliyor kalici degil. Ayrica prolaktin hormon seviyesinizi yukseltiyor. Herseyin asirisi kullanimi sagliga zararli. Saglik herseyden onemlidir. Kendinizle barisik olun.

Evet sağlık gerçekten herşeyden önemli.açıkçası ben çay içilmesinin zarar verdiğini düşünüyorum nedense sonuçta kremi lokal olarak uyguluyoruz ondan da bi sıkıntı çıkar mı acaba:/

Bende emzirmeyi birakali 1 ay oldu ve cok kotu durumda goguslerim . Banada aktarci şerbetçi otunu verdi ben anlamadim bunu nasil kullanicam siz suruptan bahsetmissiniz

Ürünü bulamadığınızı soylemissiniz bitkident.com adli sitede doğal serbetci otu ve direk kremini bulabilirsiniz. Ben kullandim 75 bedenden 85 bedene çıktı göğüslerim hemde orantili bir şekilde ayni zaman sıkılaştı ve toparlandi. Tavsiye ederim.

kızlar tüm konuyu okumadım ama sanırım göğüse masaj şeklinde uyguluyorsunuz.Bitkilerle uğraşan bir doktor var hepimizin bildiği, ismini yazmamda belki sakınca vardır diye yazmıyorum ama dediklerini paylaşacağım.netten bakarsınız sizlerde.ben denemedim ama denemeyi düşünüyorum.umarım faydası olur.
2 aylık bir kür bu :

İlk bir ay şerbetçi otu kullanılmalıdır. Şerbetçi otu mayalanmada da kullanılan yardımcı bir bitkidir.
5-6 gram şerbetçi otunu 1 ay boyunca 1 bardak suda 8-9 dakika kaynatmalısınız. Ilındıktan sonra süzüp suyunu içmelisiniz.

Daha sonra hayıt tohumu kullanılacaktır. Hayıt tohumunun doğru türünü de kullanmak önemlidir. Aynı şerbetçi otunda olduğu gibi 1 ay kullanılacaktır.

Her iki bitkiyi de kullanırken beslenmek çok önemlidir. 2 günde bir yarım avokado, kurutulmuş beyaz üzüm ve ceviz mutlaka tüketilmelidir. Gün aşırı 30-40 gram arası sütlü çikolata da aksatılmamalıdır.

Göğüs büyütme kürü 16-30 yaş arasındaki kişiler tarafından kullanılabilir. 35 yaş üzerinde herhangi bir etkisi olmamaktadır.

kızlar 10 gündür şerbetçi otunun çayını içiyorum ceviz ve üzün besinimi de alıyorum daha bi gelişme yok bekliyorum

Kızlar bende serbetçi otunu soğuk presle sıkılmış çörek otu yağına karıstırdım 10 gün beklettim şimdi bugün 2. Günüm uygulamaya başladım bana 75 beden büyük geliyo kullanan arkadaşlarım 1 haftada büyüme farkediliyo dedi bakalım doğrumu

kızlar simdimi yaşadığı problemi anlatmış. kullanıpta böyle problemler yaşayanlar var mı. bir de göğüsteki büyüme geçiciyse sonrası derisi sarkmasına sebep olabilir. uzun zamandır kullananlardan yorum bekliyoruz.göğüsleri eski haline mi dönüyor

akdara sordum bugun araşdiricam dedi anlamiyorum şerbetci otu ekstrasinin kozalagi nasil oluyor? normal şerbetci otu ekstasi olmuyor mu?

En önemli soru eski haline dönüyor mu? Sarkma yapiyor mu?

Arkadaslar herkes ayni tarifi veriyor serbetci otunu kaynatip kremle karistircaz posasiyla beraber.. peki direk serbetci otu ekstresini kremle karistirsak ayni sonucu alamaz miyiz daha rahat olur kullanimi bu yontemi daha once kullanan var midir acaba ??

Kızlar ben de ibrahim saraçoğlunun şerbetçi otu kürüne başladım 1 haftadır içiyorm.
Ama kızlar 2 gündür bacaklarkmda kas krampları başladı, böyle bir sorun yaşayan var mı kürde acaba.

bu krem gercekten etki ettımı bende almayı dusunuorum ama bitkident markası güvenilirmi

İyi akşamlar canım bu kremi kullanıyor musun hala yada kullanmayı bıraktın mı ve bıraktıysan aon durumun nedir eski haline geldi mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…