-
- Konu Sahibi moonshine76
ben ankaradayım bana verirsen çok sevinirim :)Şerbetçi otundan yapılmış kreme ulaşabileceğiniz bir yer biliyorum, ankarada olanlara iletişim adresini verebilirim.
Evet sağlık gerçekten herşeyden önemli.açıkçası ben çay içilmesinin zarar verdiğini düşünüyorum nedense sonuçta kremi lokal olarak uyguluyoruz ondan da bi sıkıntı çıkar mı acaba:/Serbetçi otu kullananlar mutlaka okumalı yazdıklarımı!!! Serbetci otunun hem kremini yaptim hem de her aksam bir bardak cayini ictim. Goguslerimde adet donemlerinde oldugu gibi bir siskinlik oldu. Hele bir de adet donemine denk geldigi siralarda tam gerginlesmisti. Gozle gorulur buyume ve dolgunluk oldu. Kadin hastaliklari bolumune kontrole gittigimde hormon testimde prolaktin hormon seviyem yuksek cikti. Prolaktin süt uretimini arttiran hormon. Ve doktor dusurmek icin ilac yazdi. Ben o ilaci kullanmak yerine serbetci otunu biraktim. Ve hormon seviyem normale döndü. Ayrica gogus boyutlarim da normale döndü. Anlicagniz sadece anlik dolgunluk sagliyor kalici degil. Ayrica prolaktin hormon seviyesinizi yukseltiyor. Herseyin asirisi kullanimi sagliga zararli. Saglik herseyden onemlidir. Kendinizle barisik olun.
bu krem gercekten etki ettımı bende almayı dusunuorum ama bitkident markası güvenilirmiÜrünü bulamadığınızı soylemissiniz bitkident.com adli sitede doğal serbetci otu ve direk kremini bulabilirsiniz. Ben kullandim 75 bedenden 85 bedene çıktı göğüslerim hemde orantili bir şekilde ayni zaman sıkılaştı ve toparlandi. Tavsiye ederim.
İyi akşamlar canım bu kremi kullanıyor musun hala yada kullanmayı bıraktın mı ve bıraktıysan aon durumun nedir eski haline geldi mi?Ürünü bulamadığınızı soylemissiniz bitkident.com adli sitede doğal serbetci otu ve direk kremini bulabilirsiniz. Ben kullandim 75 bedenden 85 bedene çıktı göğüslerim hemde orantili bir şekilde ayni zaman sıkılaştı ve toparlandi. Tavsiye ederim.