- Konu Sahibi moonshine76
ben bir haftadır falan sürüyordum kremi geceleri uyumadan önce, ama malesef henüz bir gelişme olmadı bende canım ben bebekler için kremler var ya zararsız olsun diye onlardan aldım (nivea baby alın derim, ben johnson's baby aldım ama sonradan kremi açtıktan sonra geldi aklıma içeriğine baktım paraben türevleri var yani kanserojen kimyasallar, sözde bebekler için olacak bi de, pislikler çok kızdırdılar beni). Ama göğüslerimin ölçüsü ilk başladığımda da göğüs altı 75, göğüs üstü 84'tü hâlâ daha aynı omuzlarım da geniş yani çok küçük görünüyorlar, hani şu şekilde daha anlaşılır olacaktır sanırım, biri uludağ olsun dersek diğeri ağrı dağı olur ikisinin arasındaki uzaklık canlanmıştır heralde kafanızda ancak şu faktörlerin etkisi de olabilir bende, polikistik over hastasıyım belki göğsümü büyütecek hormonların uyarılması daha zorlu oluyordur bende,bir de bu bir haftada 1 kilo daha zayıfladım ondan da olabilir.. umudunuzu kırmak istemem yani, herkeste aynı etkiyi yaratmıyor sonuçta. Siz yine bir deneyin bu kremi yapıp, belki size fayda sağlar çünkü epeyce kişide işe yaramış
canım acıklaman için cok sağol benim göğüs ölcülerimde seninkinden farksız değil ve omuz yapımda geniş anlayabiliyorum seni cok iyi hemde.. denemk istiyorum umarım bi faydası olur