Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Serbetci otu bir mucize

kız neler yaptın anlat nolurrr.
benimde 75 .. water bra kullanıyorum hep düşün.
dün aksam karışımı yaptım ama bide senden duyalım etkili olmuş madem.

ben şerbetçi otunu hiçbir aktarda bulamadım kızlar, çok mu pahalı ki hiçbir yerde yok.
ben bir hafta boyunca masaj yaptım ve adaçayı içtim.gögüslerim 70 bedenden yaklaşık 80 bedene çıktı.4-5 gündür sırf uyuşukluğumdan masajı da adaçayını da bıraktım.küçülür diye bekliyordum ama küçülmüyor.karar verdim 85 olana kadar masaj ve adaçayına devam edecem.sizde deneyin kızlar umarım faydasını görürsünüz.

Ben de 90 beden sütyen takıncaya kadar uğraşıcam :sm_cool:
Ben, düzensiz bir şekilde adaçayı içiyorum küçük bir fincan, iki akşamda bir şerbetçi otu sürüyorum. Bir de aktar sahibi arkadaşım çemen tozunu gerçek zeytinyağla karıştır onu sür demişti. Onu da haftada iki defa uyguladığımı belirtmeliyim. Geçen ay iğne olmuştum, on günü kaldı bir ayın dolmasına, hafif onun da etkisi oldu şişliğe. Böyle işte, daha başka yöntem var mı bilmiyorum canlarım.

şerbetçiotunu ben aktarda buldum cnm.
adaçayını aktarda dal olarak satılandan mı aldın. ben poşet çayını aldım her aksam iki kupa içiyorum.

iki aksam oldu daha başlayalı. bakalım ne olacak. masajı nasıl yapıosunuz :) ben hiç anlamam o mıncıklama işlerinden komik geliyo hehehe kaydirigubbakcemile3

aktardan dal şeklinde olan adaçayını aldım, hazır bitki çaylarının tadı yokmuş gibi geliyor bana.bir kupanın içine 4-5 tane yaprak 4-5 tanede çiçek gibi olan kısımlarından atıp içiyordum her akşam 2 bardak.sonra gece yatarken başlıyordum kendimi mıncıklamayadelikafadulden bir ara kendimi sapık gibi bile hissettiğim oldualkisalkisalkis laelaelaelaelae

hadi yaa :)
bende dün aksam kremi sürüyorum ama görmen lazım nasıl sürdüğümü yüzüm gözüm ekşidi resmen halimi düşünürken. hertarafım ot oldu. dedim bu hallere düşecek kızmıydım ben :sinifsinif:

bende şu poşet çayları bitiriyimmde aktardan dal olanlardan alim bariiii.
sadece çay ve mıncıklamaylamı büyüdü kız senin memişler :sm_cool:

sadece adaçayı içtim ve kremle masaj yaptım.ama kremin içine şerbetçi otu koyamadım.bence masaj etkili mıncıklayınca oldu yaaaaaaaalaelaelaelaelae moralim düzeliyor memişler büyüyünce.bir de 4 kilo verdiğim halde memişlerim büyüdü alkisalkisalkis

ay çok sevindim canım yaaaaa. bende mıncıklıyım artık napim. madem büyüdü seninkiler de. nası oluyo aklım almıyo ama denicem bakalım. benim 75 içini bilem doldurmuyo :gitme:

benimki 70di önceden.şimdi 75 oldu hayatım.yaklaşık 4-5 gündür de sıkıldım bıraktım herşeyi.ama küçülmedi.bende gaza geldim yeniden başlayacağım ama hala şerbetçi otunu bulamadım.

vala ben gittim bizim işyerinin burda var aktar sordum kıza verdi bi p oşet. çicek gibi yaprakları 4 lira.
kız bi beden büyüdün demek haaaa bende 80 olsam ne isterim. yazın bikini bile giyemiyorum bu yüzden. minnacık duruyolar. yokmuş gibi :1no2:

Kızlar ben iyice saldım işi gögüslerim çok küçük ve bu ara iyice küçüldüler çok moral bozucu:gitme:
Masaj yapayım en azından diyorum. Masajı nasıl yapıyorsunuz ve kaç dakika sürmeli?

Şerbetçi otunu içmek isterdim ama internette şehvet duygularını öldürür lafını okuduktan sonra ağzıma bile sürmedim. Yoksa içten dolgunluk sağlayabilir düşüncesi bana çok mantıklı gelmişti. ıçemem asla!

Şerbetçi otu çayını yapıp içilir tadı kötü Acııııı. Kokusuda kokmuş çorap gibi kötü ama içiilir katlanmak zorundayız. Burnumuzu tıkarızz heheheheheee

şerbetçi otu rakıda kullanıyormuş zaten krem bile berbat koktu.çayını içmedim içmem de.adaçayını için ama tadı da güzel işte

ay çok sevindim canım yaaaaa. bende mıncıklıyım artık napim. madem büyüdü seninkiler de. nası oluyo aklım almıyo ama denicem bakalım. benim 75 içini bilem doldurmuyo :gitme:

bence mıncıklamak kötü fikir. bu seferde sarkacaklar mazallah. emin olun sarkması daha kötü. benimkiler epey büyükler ama sarkıklar. üç çocuk emzirmek her babayiğidin harcı deeel. ayrıca genç kızlar gögüslerinizle uğraşmayın. evlendikten sonra mıncıklanmaktan ve çocuk emzirmekten dolayı epey büyüyecekler emin olun. bu seferde benim gibi küçültme ve dikleştirme derdine düşeceksiniz. kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…