- Konu Sahibi moonshine76
-
Dün sütyen alınca kızkardeşimi aradım. 85 beden taktığımı duyunca öyle bir şaşırdı ki (75 beden takıyor) olamaz gibisinden. Otlara inanmadığı için ne yaptığımı söylemedim. Ben devam ediyorum Şerbetçi Otu'na...
ben şerbetçi otunu hiçbir aktarda bulamadım kızlar, çok mu pahalı ki hiçbir yerde yok.
ben bir hafta boyunca masaj yaptım ve adaçayı içtim.gögüslerim 70 bedenden yaklaşık 80 bedene çıktı.4-5 gündür sırf uyuşukluğumdan masajı da adaçayını da bıraktım.küçülür diye bekliyordum ama küçülmüyor.karar verdim 85 olana kadar masaj ve adaçayına devam edecem.sizde deneyin kızlar umarım faydasını görürsünüz.
şerbetçiotunu ben aktarda buldum cnm.
adaçayını aktarda dal olarak satılandan mı aldın. ben poşet çayını aldım her aksam iki kupa içiyorum.
iki aksam oldu daha başlayalı. bakalım ne olacak. masajı nasıl yapıosunuz :) ben hiç anlamam o mıncıklama işlerinden komik geliyo hehehe kaydirigubbakcemile3
aktardan dal şeklinde olan adaçayını aldım, hazır bitki çaylarının tadı yokmuş gibi geliyor bana.bir kupanın içine 4-5 tane yaprak 4-5 tanede çiçek gibi olan kısımlarından atıp içiyordum her akşam 2 bardak.sonra gece yatarken başlıyordum kendimi mıncıklamayadelikafaduldenbir ara kendimi sapık gibi bile hissettiğim oldualkisalkisalkis laelaelaelaelae
hadi yaa :)
bende dün aksam kremi sürüyorum ama görmen lazım nasıl sürdüğümü yüzüm gözüm ekşidi resmen halimi düşünürken. hertarafım ot oldu. dedim bu hallere düşecek kızmıydım ben :sinifsinif:
bende şu poşet çayları bitiriyimmde aktardan dal olanlardan alim bariiii.
sadece çay ve mıncıklamaylamı büyüdü kız senin memişler :sm_cool:
sadece adaçayı içtim ve kremle masaj yaptım.ama kremin içine şerbetçi otu koyamadım.bence masaj etkili mıncıklayınca oldu yaaaaaaaalaelaelaelaelae moralim düzeliyor memişler büyüyünce.bir de 4 kilo verdiğim halde memişlerim büyüdü alkisalkisalkis
ay çok sevindim canım yaaaaa. bende mıncıklıyım artık napim. madem büyüdü seninkiler de. nası oluyo aklım almıyo ama denicem bakalım. benim 75 içini bilem doldurmuyo :gitme:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?