Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Serbetci otu bir mucize

canım acıklaman için cok sağol benim göğüs ölcülerimde seninkinden farksız değil ve omuz yapımda geniş anlayabiliyorum seni cok iyi hemde.. denemk istiyorum umarım bi faydası olur

canım acıklaman için cok sağol benim göğüs ölcülerimde seninkinden farksız değil ve omuz yapımda geniş anlayabiliyorum seni cok iyi hemde.. denemk istiyorum umarım bi faydası olur

Rica ederim canım ne demek İnşallah faydasını görürsünüz

inan okadar zor ki... psikolojim sinir sistemim alt üst oldu resmen. çevremi bırak ben kendime tahammül edemez oldum düşün! ama şimdilerde daha iyi, keyif alarak dinlemeye çalışıyorum. hatta çoğu zaman onu duymuyorum bile çalıyor orda kendi kendine valla herkes dinlediğinde öyle sonuçlar almış ama bende daha tık yok 8.günüm benimde bugun. Denemeye değer umarım sonuç alırım ümidi ile dinliyorum bakalım neler olacak. bu arada hayıt tohumu ve çörek otu yağına başladım bende. Fazlasıyla korkmuyo eğilim göğüsüm tüğlenir mi diye ama risk almadan göremiycez sanırım:44: dün gece başladım sabah aç karına hayıt tohumu ve akşam yatarken aç içiyorum yine sabah akşam masaj yapıyorum. bugün sızlama var göğüslerimde ama bir şey demek için erken tabi.
tarifin ve detaylı anlatımın içinde çok teşekkür ederim -nane yağını bir arkadaşım kullanıyodu dudaklarına, kalınlaşsın, dolgun dursun diye de bilemiyorum tai ben kullanmadım telkin için biraz daha zorla derim çünkü iyi sonuçlar alanlar var gerçekten. ama psikolojine dikkat et

almancasi hopfbluten miydi ve nerde bulabilirim?.tsk

arkadaşlar her yolu denemiş biri olarak söylüyorum gerçekten bu süreçler çok zorlu vakit isteyen bir süreç ve sonu hayal kırıklığı..
Biraz meme dokusu olanlarda nasıl bir etki gösterir bilemiyorum ama ben hiç meme dokusu olmayan biri olarak;
2008 senesinde 4ay göğüs büyütücü haplardan kullandım milim değişiklik olmadı.
2009 senesi çörekotu yağıyla 3 ay masaj yaptım sadece cildimde sivilcelenmeler oldu.
2010 senesi şerbetçi otu kremi tam bir ay yaptım resmen göğsüm otun teması yüzünden vıcık yara oldu sadece geçici süreyle şişer gibi oldu ve sonra gene fısss..

çok üzülerek ve sizi anlayarak yazıyorum ki gerçekten zorlu bir süreçtesiniz umarım hayal kırıklığı yaşamazsınız

Merhaba moonshine76. Ben şerbetçiotu ekstresini hangi siteden aldığını ve birde markasını soracaktım. Paylaşımın için çok teşekkür

bende yaptım bu karışımı ancak acayip kaşıntı oldu böle göğsümde kızarıklıklar bi türlüde geçmiyo şimdi themra yı kullnıyorm umrım işe yarar

ARKADAŞLAR .....şerbetçi otu+melek otu+çemen otunu demleyip kullandım tarifteki gibi 10 gün sonra sağ göğsümde 2 tane kitle farkettim....biri nohut kadar ele geliyor ve çok ağrı yapıyordu ...doktor birinin fibrokist olduğunu diğerinin ne olduğunu anlayamadıklarını ultrasonda net görünmediğini söyledi ve tekrar gel bakalım ayrıntılı dedi ...bu karışımı kullandığımı 10 gün sonra göğsümdeki ağrıdan kitleyi farkettiğimi söyledim .....çok kızdı bana vücudunun dengesiyle nasıl böyle oynarsın kaş yapayım derken göz çıkarmamışsındır inşallah dedi ....o kadar pişman oldum ki ....belki tesadüftür bilemem ama daha önce kontrol ederdim ve 1 ay öncesinde dr 'a kontrol ettirmiştim birşey yoktu...ben çok korktum açıkçası varsın küçük olsunlar dikkat edin derim....

Canım aradan baya zaman geçmiş lütfen yardım et sonuçlar ne oldu ? Kaç cm büyüme oldu ?

Merhaba moonshine 76. Öncelikle böyle bir konu açtığın icin teşekkürler. Bu ekstreyi aldığın sitenin adını verebilir misin?

ben bir süre denemiştim fakat sonuç alamadım.bünyeden bünyeye değişkenlik gösteriyor olabilir.uzun süreli ve fazla kullanımdan kaçınmak lazım bence.

kremin adini rica edebilirmiyim?

sevgili moonshine76 öncelikle paylaşım için teşekkütler, bu ekstrenin satıldığı internet sitesinin adresini biliyor musun, ben internette bazı yerler buldum ama bu siteler ticari amaçlı, yüklü miktarlarda satış yapıyorlar.

7 ay kullandım bende işe yaramadı 70b'ydi halâ 70b, tavsiye etmiyorum, şerbetçiotu üreticileri otları satamadıkları bir dönem uydurmuş olabilirler bunu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…