• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Serbetci otu bir mucize

ben bir beden büyüttüm şimdi bıraktım büyütme işini.ama arkadaşlar şerbetçi otu berbat kokuyo.iki gün rakı şişesi gibi gezdim yaaa:DDD

evet sadece masaj yaptım, bir de adaçayı.şerbetçi otunu daha yeni kullandım ama pek sevmedim açıkçası.benimkilerin büyüyeceği varmış kaydirigubbakcemile2
bi de kilo verdiğim halde büyüdüler, annem bile fark etti

ben 22 yaşımdayım.annem büyümez demişti aslında geç kaldın dedi.ama ben inanarak yaptım.ve sonuçta büyüdü.bir de yeşilçay içiyorum belki onun da etkisi vardır.

Bende 25 yaŞındayım. Bu yaŞtan sonra bÜÜyÜyeceĞıne de pek ınanmıyorum ama ıŞte bı umut derler yaaa.
Ben ozaman aktardan bıtkı adaÇayı alayım. PoŞet Çay almıŞtım o ıŞe yaramıyor madem ıÇmıyım onu.

aktardan bir demet aldım ben hatta 1 lira verdim.20 gün oldu kullanalı hala yarısı duruyor.3-4 yaprak 3-4 çiçek kısmından atıp demliyorum bardağıma. hem kilo vermem de de etkili oldu sağolsun.yanlız şunu söylemeliyim ki kızlar gögüsünüze krem sürüp masaj yaparken kremin tüylenme yapıp yapmadığına dikkat edin.ben avonun vücüt losyonunu sürüyorum.her gün de dikkat ediyorum.bir yeri düzeltirken başka bir tarafı mahvetmeyelim de :D

ya bizim burdaki aktar pahalımı neee. şerbetçi otuna 4 lira aldı. adaçayı kaç bilmiyorum ama poşet çayı 4 liraydı. bitki olarak kaç paradır acaba.
başka aktara mı baksam. işyerinin burda çemberlitaş baharatçısı var

şerbetçi otu bi paket içindeydi 2 lira aldı.adaçayı onun 2 hatta 3 katı bir demetti 1 liraya aldım.sürekli uğradığım bi yer olduğu için ucuz vermiştir belkide .bir de yeşilçay dene hayatım.onunda çok yararı var.antioksidan,cildinde bile fark ediyorsun.gögüsler için kesin konuşamıyorum ama zararı olmaz inan ki

ay ben bu bitki çaylarını hiç sevmem aslında. yeşil çay poşet olarak var işyerinde hiç içesim bile gelmiyor. siz iyi içiyosunuz.
ben anca su içiyorum hergün üç litreye yakın.

nette yeni bi tarif gördüm.şerbetçiotunu elinizle ufalıyorsunuz.üzerine çıkacak kadar su koyup kaynatıyormuşsunuz.sonra kreme katılınca çok büyük parçalar olmadığından dökmeler olmuyormuş.denemek isteyenlere duyrulur.ben kokusundan dolayı tövbeliyimde şerbetçiotuna

evet netten aldim, burada okadar cok bira üretimyeri varki sorun olmuyor.
hatta isin ilginci bunu ilk yapan bayandan sonra bitane biraciya okuyanlar bi sürü siparis vermis adam sonunda merak edip alanlara emaille sormus bu satislardaki patlamanin sebebini ve satis sayfasina bayanlara özel diye ek yapmis orada sunuyor pelet seklindekini ve hafif etkili extreyi, bu bendeki yesil surubu da toplu siparislerde getirtiyiormus.

merhaba moonshine yurtdisinda nerde yasiyosun acaba ben ingilteredeyim londrada burda hicbisey bulamiyorum kolay kolay eger sende londrada yasiyosan nerden nasil temin ettigini yazarmisin bana
tesekkurler

$erbetci otu i$e yarayabilir bence ... bende almanyada yasiyorum burdaki alman kizlari $erbetci otunun haplarini kullaniyor gögüs büyütmek icin, bende dü$ünüyorum kullanmayi... birde kirmizi yonca diye bir bitki var oda i$e yariyormu$ onuda kullanan cok bende cayini aldim deniyorum bakalim...kaydirigubbakcemile2

$erbetci otu i$e yarayabilir bence ... bende almanyada yasiyorum burdaki alman kizlari $erbetci otunun haplarini kullaniyor gögüs büyütmek icin, bende dü$ünüyorum kullanmayi... birde kirmizi yonca diye bir bitki var oda i$e yariyormu$ onuda kullanan cok bende cayini aldim deniyorum bakalim...kaydirigubbakcemile2

slm canim serbetci otunun almancasi ne ne kadara satiliyo biliyomusun bende avusturyadayim ama nerden bulacagimi bilmiyorum eczanede bulunur galiba yada dmde falankaydirigubbakcemile5

Kızlar intromtrack şerbetçi otuyla büyütü o göğüslerini ve bu topiği açan arkadaştan yararlanmış oda.
Ama kozalak extresini de bulabilsek daha güzel olurdu ben hiç sormadım bulan varmı?

yurt disindan katilan bayanlar nerden buluruz kozalak ekstresini lütfen yardim edinkaydirigubbakcemile5

Arkadaşlar ben otu bugün aldım eve geldiğimde denledim bi tadına bakayım dedim zehir gibi ya zehirr iğrenç birşey. Sonra soğusun diye bıraktım az önce suyunun bi kısmını krem yapmak için bi kısmını da masajla uygulamak için. Böyle düşündüm ama yararlı olue mu sizce ?

Back