bende bunu bekliyordum bende madalya peşinde olmadığımı göstermek ve gözyaşının bilmeden haksızlığa uğramasına sebep olduğumu düşündüğüm için şiirimi yarışmadan çekiyorum gerçekten şiirimi çok severek yazmıştım hatta menfur saldırıdan sonra geri çekmek istemiştim askerde akrabaları olanlar vardır onlar üzülmesin diye geri çekmek istemiştim bugüne kısmetmiş gözyaşı tekrar özür diliyorum şunu bilki sen kalbimizin birincicisin sevgiler
i
Arkadaşlar benden her yarışma kategorisi sunduğumda tek bir talep geldi; şiir yarışması olsun şiir yarışması olsun!!!
Dedim ki konu belirlemeyeyim,ölçüye karışamyayım,mısrası yada diğer her ne varsa serbest olsun,hem katılımcıların,hem oy vereceklerin ağzına layık bir yarışma olsun..
Demek ki bu konuda yanılmışımGerçekten bu yarışmada çok hayal kırıklıklarına uğradım..Yarışmayı hazırlayan kişi olarak,şu duruma düşmek beni çok incitti bilesiniz..
berşuleciğim yarışma adresinden sana bir mail yolladım ilgilenirsen çok memnun olacağım sevgiler
ya bencede bu bir eğlence bu kadar gerilmeye değmez arkadaşlar.
aman allahım :1shok: şok oldum gerçekten bu yarışmaya bende katılmak niyetindeydim bir türlü elim değipte oturup şiir yazamadım ve katılmadım ama bilseydim bende netten bana ait olmayan şiirleri arar bulur koyardım yadaaa benim eşiminde bir sürü şiirleri var antoloji.com da da var çok da güzel şiir yazar onunkileri bile koymak aklıma gelmedi neden böyle yapılıyor hiç anlamıyorum yazık değil mi bu kadar emeğekk ya renk gelsin eğlencemiz olsun diye bu kadar emek bu kadar zaman harcanıp bizlere böyle bir imkan sunuluyor ona bile saygılı olamıyoruz gerçekten yazık !
Gözyaşı senin adına çok üzüldümprotestona katılıyorum orda da dediğim gibi şiirlerini kendine sakla en iyisi hatta bir kitap haline getir bende alırım büyük bir zevkle !
Berşule abla bizler için çok emek harcıyorsun, ailenden çalıp bizlere zaman ayırıyorsun doğrusu bu değildi elbet umarım bundan sonra çekilmezsin bir köşeye yeniden bizlere böyle imkanlar sunarsın ben bütün yarışmaları büyük bir zevkle takip ediyorum.
Daha bir sürü şey söylemek isterim aslında ama neysee herkes kendi ayıbından utansın..
ben cidden bu olaya çok üzüldüm ama galiba bir yerdede iyi oldu en azından bir daha böyle birşeye kalkışmazlar canımyaaa benim bir hevesle ilk kez yazdığım ve kk ya eklediğim şiirlerim vardı şimdi baktımda onu da çalmışlar !!! ve hiç utanmadan kendi şiirleri gibi yayınlamışlar ayıp yaaaaa
hepsini okudum yazılanların ve ağzım açık kaldı...yuhh yani bu kadar olur...
insanlar iyi niyeti ile eşinden çocuğundan zaman çalıp burada bizlere daha eğlenceli vakitler geçirtmek için güzellikler yapmaya çalışıyorlar..bu yapılan revamı yani!
bu kadar basit olduğunu bilseydim katılırdım abimin şiirlerinden biriyle %90 da birinci gelirdim, birinizinden ruhu duymazdı..bidahaki sefere ölemi yapsamkitatlicadiarzu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?