Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya niye böyle oluyorki fisfisfisevet arkadaşlar baştan beri içime sindiremediğim tek yarışma bu oldu işte kurallara uymayan bir şiir daha
http://www.kadinlarkulubu.com/gitme-anne-t117876/index.html
Arkadaşlar benden her yarışma kategorisi sunduğumda tek bir talep geldi; şiir yarışması olsun şiir yarışması olsun!!!
Dedim ki konu belirlemeyeyim,ölçüye karışamyayım,mısrası yada diğer her ne varsa serbest olsun,hem katılımcıların,hem oy vereceklerin ağzına layık bir yarışma olsun..
Demek ki bu konuda yanılmışım Gerçekten bu yarışmada çok hayal kırıklıklarına uğradım..Yarışmayı hazırlayan kişi olarak,şu duruma düşmek beni çok incitti bilesiniz..
6 şiir bana ait. Ve bunu antoloji.com da kendime açtığım şariliğimle haklarını alarak ispatlarım. Moon arkadaşımız eklemiş ama keşke yazarının kendisi olmadığını söyleseydi. Arkadaşlar antoloji com da anne başlıklı bir yazı için düzenlemesi o ama isterseniz blogumdan da adresini verebilirim çok eski bi site olan üniversite forumunda da.. Aslı baba'dır bu şiirin ve bana aittir. Zaten teelif hakları da benimdir...
ağzım açık kaldı doğrusu eğlence amaçlı bir yarışma için değermi benimde dikkatimi çeken babaların anne olarak değiştirilmesi oldu kişinin kendine ait olsa böyle bir değiştirme yapmayı düşünmezdi
gözyaşı ben senden önce hangi sitede,hangi isimle yayınlandığını buldum zaten arkadaşım..Senin olduğundan şüphem yoktu,yok da hala..Ama senden izinsiz alınıp kk da daha önce yayınlanması ayrı bir konu..
Birazdan hangi şiir neden diskalifiye oldu teker teker yazacağım..Hatta kendine ait olmadığını düşündüğüm şiirleri de belirteceğim..
Ben gerçekten herkese güvenerek bu yarışmaları düzenliyorum..Üstelik biri bitmeden biri..Ne kadar zaman ve emek harcadığımı hayal bile edemezsiniz..Ailemden çaldığım zamanla bunları ortaya koymaya çalışıyorum..
Gerçekten yıkıldım..Halbuki samimiyet benim hayatta değer verdiğim en büyük davranıştır..Üzgünüm gerçekten..