- 18 Mart 2007
- 339
- 9
- 318
Her yarışmada şaibeli işler olur. Çözülür ya da çözülmez ama kuşku girer bir kere insanın içine. Uluslararası yarışmalarda bile olmuyor mu zaman zaman? Olimpiyatlarda yaşanmadı mı doping olayları? İnsanın olduğu yerde bunların olması normal...
Ancak bunun KK'da olması normal değil işte.
Burası bir paylaşım ve kadınlar arası dayanışma platformu. Yıllardır ezilen, hor görülen, hala eşlerinden dayak yiyen ve kendini benzer nedenlerden dolayı KK'ya atıveren kadınların, sade, hırslara yer olmayan, kavgaların çözüm getirmediğini anlayıp birbirine olumlu yaklaşımı salık veren o yüce varlıkların, kadınların yeri burası.
Sağ üst köşede hakedilmeyen bir madalya ile manevi değeri olan bir küçük hediye için değmez arkadaşlar. Bu yarışmalarda amaç hayatımıza farklı renklerin gelmesi, biraz da eğlenmekti. Birbirimiz hakkında bilmediklerimizi öğrenmedik mi bu yarışmalar sayesinde? Birbirimizin acılarına ortak olmadık mı? Anasını, babasını, bebeğini, eşini kaybetmiş olanları birlikte teselli etmedik mi?
Hala bilmeyenler varsa öğrensin arkadaşlar. Burada kişisel hırslara yer yok. Burada "ben" değil, "biz" varız. Ve eğer bir gün bu sitede birlik ruhu kalmadığını hissedersem bir daha dönmemek üzere ilk giden ben olurum.
Sevgiler...(Alıntı değildir, kendim yazdım.)
cani yürekten katılıyorum canım sana..a.s. Burası egoların,hırsların tatmin edildiği değillllll...... samimiyetin,dürüstlüğün,anlayışın,hoşrgörünün,tahammülün içinde bulunduğu
bir kartopu misali güzelliklerin yeri...anlayana,anlayabilenlere...CADIARZU