serbest günlük

Merhaba canim iyisindir inşallah...kuşun icin üzüldum..eşi olsaydi belki kacmazdi..bizimkiler pencereler açik olsada kaçmiyorlar..birde cok aliştilar galiba...
Oy yavrum benim mavişim🥰
Yok be canim ya benimki de kacmazdi normalde
cam 3 cm falan aralikliydi iki perde de kapaliydi
Sen cik kornisin uzerine orada ayagin kay düş pencerenin taşına, panikle de aç camı kaç😥

Selam gezegencim seni gormek ne guzel🥰 yarin birlikte baslayalkm mi seviye 1 den. Ben de zaten kotu huylarimi biraktim beslenme acisindan

Oo tam ayni kilolardayiz 😊

Selam Gulhan 😍 kuşunun fotografini atar misin:) ben kus besleyemiyorum benim beyaz kuş maalesef kacti. Sonra bir kus daha aldim birkac ay baktim canim benim hastalandi elimde can verdi parmağımı tutarak cok uzuldum. Daha da kus almadim kediler var kopekler var kapida. Kedilerin cogu eve giriyot bazilariyla birlikte yatiyoruz ama kuş şu an için almayacagim cunku kediler eve fena alisti her an gumburtuye gidebilir o nedenle onun vebalini almak istemiyorum
Başlayalım kuzum, ben sabah fena çıktım ama Ödemim çoktu.

Gunaydin kizlar...bu sabah tartildim bi 200 gram daha gitmiş 😊
Her giden gram benim için cok önemli....hedefe kaldi 2,6 kg...güncel kilom 59,6....hedef kilom 57.🙂

Boyle bir yere gitme imkanım varsa bende gitmek isterim burda benımde motivasyon eksikliğim var kimse diyet spor yapmıyor kg bildirmiyor herkes kendi kafasına gore ilerliyor
Yeni gördüm canım kusura bakma geleni kabul ediyorlar gelmek istersen gelebilirsin gerçekten motivasyon çok önemli

X