sen bir ara 56-57 falan olmuştun değil mi?Birgün 74 çıkıyorum birgün 75, başka birgün 76
Tam kilomu bilmiyorum, cuma günü belli olur
Oy yavrum benim mavişimMerhaba canim iyisindir inşallah...kuşun icin üzüldum..eşi olsaydi belki kacmazdi..bizimkiler pencereler açik olsada kaçmiyorlar..birde cok aliştilar galiba...
Merhabaaaamerhaba kızlarr
inan kahve sade çok daha lezzetli oluyor.Ben son nescafemi sekerli ictim yarina hazirimgezegenfeza sen de haxir misinnnn
Cunku şu iki hafta biraz garip gecti benim icin hizlica bir toparlanalim
Başlayalım kuzum, ben sabah fena çıktım ama Ödemim çoktu.Selam gezegencim seni gormek ne guzelyarin birlikte baslayalkm mi seviye 1 den. Ben de zaten kotu huylarimi biraktim beslenme acisindan
Oo tam ayni kilolardayiz
Selam Gulhankuşunun fotografini atar misin:) ben kus besleyemiyorum benim beyaz kuş maalesef kacti. Sonra bir kus daha aldim birkac ay baktim canim benim hastalandi elimde can verdi parmağımı tutarak cok uzuldum. Daha da kus almadim kediler var kopekler var kapida. Kedilerin cogu eve giriyot bazilariyla birlikte yatiyoruz ama kuş şu an için almayacagim cunku kediler eve fena alisti her an gumburtuye gidebilir o nedenle onun vebalini almak istemiyorum
Evet karaciğer temizliği sonrası 56 küsür dümsen bir ara 56-57 falan olmuştun değil mi?
Hazirim kuzumBen son nescafemi sekerli ictim yarina hazirimgezegenfeza sen de haxir misinnnn
Cunku şu iki hafta biraz garip gecti benim icin hizlica bir toparlanalim
Bende tam grup başlayana kadar kahvaltıda çay içerimGunaydinnnnn
Seviye 1 e bomba gibi hazirim ama bir iki fark olur mesela meyve yasak ben incir yerim bagirsak calistirmak icin falan gibi
Cok heyecanliyim bakalim
Süper yaaGunaydin kizlar...bu sabah tartildim bi 200 gram daha gitmiş
Her giden gram benim için cok önemli....hedefe kaldi 2,6 kg...güncel kilom 59,6....hedef kilom 57.
Yeni gördüm canım kusura bakma geleni kabul ediyorlar gelmek istersen gelebilirsin gerçekten motivasyon çok önemliBoyle bir yere gitme imkanım varsa bende gitmek isterim burda benımde motivasyon eksikliğim var kimse diyet spor yapmıyor kg bildirmiyor herkes kendi kafasına gore ilerliyor
Önemli değil canım estağfurullahYeni gördüm canım kusura bakma geleni kabul ediyorlar gelmek istersen gelebilirsin gerçekten motivasyon çok önemli
Tmm canımÖnemli değil canım estağfurullahsen linkini buraya bırakabilir misin geleyim bende