- 20 Şubat 2016
- 4.650
- 18.638
Sag olasin Iltihap topladi parmagi .halk dilinde dolamaGeçmiş olsun ne oldu ki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sag olasin Iltihap topladi parmagi .halk dilinde dolamaGeçmiş olsun ne oldu ki
Ay hadi benim de 6 kg olsun bakalim :)Kasımda da hedefim - 4 kilo
Inşallah
Bilemiyorum ki ya bende de olmustu birkac ay once acayip zonklayan bir sey amaan neyse iltihabi akti cok sukurOf of çok kötü olmuş, çok acır ondan dokundurmuyordur.
Neden oldu ki
Cok sukurÇok şükür oğlum bugün ayağa kalkabildi, sadece biraz boğazı ağrıyor
Dün evde test yaptı, negatif çıktı.
Kesinlikle moralimi bozmuyorum daha enerjik daha kararlı şekilde devamHiç moralini bozma kaldığın yerden devam et istediğin kiloya geleceksin emin ol arada düşe kalka sonunda başaracaz
geçmiş olsun canımÇok şükür oğlum bugün ayağa kalkabildi, sadece biraz boğazı ağrıyor
Dün evde test yaptı, negatif çıktı.
Sağol canım, geçti inşallahgeçmiş olsun canım
merhaba obezim. çok şükür iyiyiz. kaç kilo oldun?Selam arkadaşlarım
nasılsınız ?? Herkesler iyi mi?? Ben çook kilo aldım ne yapacağımı bilmiyorum kilo verince sabit kalamıyorum ve bu devamlı bir kısır döngü içerisinde devam ediyor
En son 95 i gördümmerhaba obezim. çok şükür iyiyiz. kaç kilo oldun?
sen 70 le falan ayrılmıştın değil mi?En son 95 i gördüm
Bizde aynıyız, napalim böyle devamSelam arkadaşlarım
nasılsınız ?? Herkesler iyi mi?? Ben çook kilo aldım ne yapacağımı bilmiyorum kilo verince sabit kalamıyorum ve bu devamlı bir kısır döngü içerisinde devam ediyor
Evet,75 küsürdüm. Sen kaç kilosun, bir ilerleme var mısen 70 le falan ayrılmıştın değil mi?
ah saram, hepimiz aynı durumları yaşıyoruz maalesefsen güçlü bi kadınsın kilo da neymiş halledersin.Ben üzüldüğünde sıkıldığında yemek yiyenlerdenim bu yüzden yaz boyu hastanedeydim sonrası covid oldum sonra annemi kaybettim diyet miyet hak getire ve ideal kiloma gelmeden bıraktığım için çok kolay kilo aldım malesef ama sağlığım için kilo vermeliyim kardiyologda kısa sürede fazla kilo alıp vermek iyi değil dedi ve kilo vermemi istedi kafamı bir toplasam hemen başlayacam diyete
hakkınızda hayırlısı olsun canım.iyi pazarlar kizlar..ben bu aralar çok yoğunum...ülkemize dönüyoruz...evi topaiyoruz eşyalari satiyoruz çöp atiyoruz tatilat vs...
geçmiş olsun canım, ne oldu kuzuyaEki Görüntüle 2943263
Kizlar şu mi minnoşumun parmagindan akan iltihapa da bakin amaannn. Cok sukur geri kalani da uyurken ben akittim .dokundurtmuyor normalde ,doğal olarak aciyor yani. Aman ya
selam obezim hoşgeldinSelam arkadaşlarım