- 18 Mart 2018
- 29.739
- 116.655
- 34
Ooo geçmiş olsun kaptanım, en korktuğum ağrıoff dişim ağrıuyor 2 gündür
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ooo geçmiş olsun kaptanım, en korktuğum ağrıoff dişim ağrıuyor 2 gündür
Bişey olmaz inşallah canımDiyete uygmadıgım nasıl da belli.
Bugun boğazım asırı agrıyordu uyandıgımda şiddetli enfeksiyon geçireceğim belli
Aaaa kizlar bugun cumatlydi dimikız sen nerelerdesin karabatak gibi bi varsın bi yoksun
Allah şifa versin canım, sanada oğluşuna daAaaa kizlar bugun cumatlydi dimi
Ben de diyorum ki yarin sabah erkenden kalkayim da tartilayim :))
Bu hafta biraz cetin gecti . Kulagim patlama raddesine geldi agri da agri iltihap olmus falan oglum da hastalandi 3 gun cocuk okula gitmedi oksuruk falan.
Neyse cok sukur ikimiz de iyiyiz bugun de okula ywtiselim diye 7 de kalktim. Malum okulun yemeklerinden yiyemiyor evden götürüyoruz .8 arabasina yetismek icin kosturunca tartilmak aklimin ucuna bile gelmedi :)
Yarin sabah tartilayim bakalim
Tesekkur ediyoruz .aminAllah şifa versin canım, sanada oğluşuna da
off dişim ağrıuyor 2 gündür
Aaaa kizlar bugun cumatlydi dimi
Ben de diyorum ki yarin sabah erkenden kalkayim da tartilayim :))
Bu hafta biraz cetin gecti . Kulagim patlama raddesine geldi agri da agri iltihap olmus falan oglum da hastalandi 3 gun cocuk okula gitmedi oksuruk falan.
Neyse cok sukur ikimiz de iyiyiz bugun de okula ywtiselim diye 7 de kalktim. Malum okulun yemeklerinden yiyemiyor evden götürüyoruz .8 arabasina yetismek icin kosturunca tartilmak aklimin ucuna bile gelmedi :)
Yarin sabah tartilayim bakalim
Cok sag ol zerocumGeçmiş olsun canım
Ne olsun, yarın misafirim gelecek, ön hazırlık yaptım ve 4 tane cam sildim boynum fenaiyi akşamlar nasılsınız kızlar
kolay gelsin canım. dikkat et kendine.Ne olsun, yarın misafirim gelecek, ön hazırlık yaptım ve 4 tane cam sildim boynum fena