serbest günlük

kız sen nerelerdesin karabatak gibi bi varsın bi yoksun:cool:
Aaaa kizlar bugun cumatlydi dimi 🙈🙈🙈
Ben de diyorum ki yarin sabah erkenden kalkayim da tartilayim :))
Bu hafta biraz cetin gecti . Kulagim patlama raddesine geldi agri da agri iltihap olmus falan oglum da hastalandi 3 gun cocuk okula gitmedi oksuruk falan.
Neyse cok sukur ikimiz de iyiyiz bugun de okula ywtiselim diye 7 de kalktim. Malum okulun yemeklerinden yiyemiyor evden götürüyoruz .8 arabasina yetismek icin kosturunca tartilmak aklimin ucuna bile gelmedi :)
Yarin sabah tartilayim bakalim

Bu hafta biraz cetin gecti . Kulagim patlama raddesine geldi agri da agri iltihap olmus falan oglum da hastalandi 3 gun cocuk okula gitmedi oksuruk falan.
Neyse cok sukur ikimiz de iyiyiz bugun de okula ywtiselim diye 7 de kalktim. Malum okulun yemeklerinden yiyemiyor evden götürüyoruz .8 arabasina yetismek icin kosturunca tartilmak aklimin ucuna bile gelmedi :)
Allah şifa versin canım, sanada oğluşuna da

Geçmiş olsun canım

Selamlar. Bugünün özeti ile geldim.

Tek öğün gibi oldu benim için.

Güçlü bir geç kahvaltı yaptım. 🙈 çok özlemiştim boyoz simit filan da yedim kalori uçtu tabi. Neyse.

Arada yarım paket 90 kalori olması lazım form pirinç patlağı

Akşam orman meyveli yoğurt ve sütle yaptığım smothie

Gün toplamı 1600 kcal

Herkese iyi akşamlar dilerim

Kahvaltı

Peynir, zeytin
Pastırma, ceviz

Akşam

Peynir kızartması
Çekirdek

Su
1,5 lt