- 18 Mart 2018
- 30.774
- 122.407
- 598
- 35
Ooo geçmiş olsun kaptanım, en korktuğum ağrıoff dişim ağrıuyor 2 gündür![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ooo geçmiş olsun kaptanım, en korktuğum ağrıoff dişim ağrıuyor 2 gündür![]()
Bişey olmaz inşallah canımDiyete uygmadıgım nasıl da belli.
Bugun boğazım asırı agrıyordu uyandıgımda şiddetli enfeksiyon geçireceğim belli![]()
Aaaa kizlar bugun cumatlydi dimikız sen nerelerdesin karabatak gibi bi varsın bi yoksun![]()
Allah şifa versin canım, sanada oğluşuna daAaaa kizlar bugun cumatlydi dimi
Ben de diyorum ki yarin sabah erkenden kalkayim da tartilayim :))
Bu hafta biraz cetin gecti . Kulagim patlama raddesine geldi agri da agri iltihap olmus falan oglum da hastalandi 3 gun cocuk okula gitmedi oksuruk falan.
Neyse cok sukur ikimiz de iyiyiz bugun de okula ywtiselim diye 7 de kalktim. Malum okulun yemeklerinden yiyemiyor evden götürüyoruz .8 arabasina yetismek icin kosturunca tartilmak aklimin ucuna bile gelmedi :)
Yarin sabah tartilayim bakalim
Tesekkur ediyoruz .aminAllah şifa versin canım, sanada oğluşuna da
off dişim ağrıuyor 2 gündür![]()
Aaaa kizlar bugun cumatlydi dimi
Ben de diyorum ki yarin sabah erkenden kalkayim da tartilayim :))
Bu hafta biraz cetin gecti . Kulagim patlama raddesine geldi agri da agri iltihap olmus falan oglum da hastalandi 3 gun cocuk okula gitmedi oksuruk falan.
Neyse cok sukur ikimiz de iyiyiz bugun de okula ywtiselim diye 7 de kalktim. Malum okulun yemeklerinden yiyemiyor evden götürüyoruz .8 arabasina yetismek icin kosturunca tartilmak aklimin ucuna bile gelmedi :)
Yarin sabah tartilayim bakalim
Cok sag ol zerocumGeçmiş olsun canım
Ne olsun, yarın misafirim gelecek, ön hazırlık yaptım ve 4 tane cam sildim boynum fenaiyi akşamlar nasılsınız kızlar
kolay gelsin canım. dikkat et kendine.Ne olsun, yarın misafirim gelecek, ön hazırlık yaptım ve 4 tane cam sildim boynum fena