Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Inşirah suresini oku bol bolYa bu insanlar neden bu kadar pişkin ve utanmazlar hem herşeyi yapıp bir de sorumlusu senmişsin gibi laflar konuşuyorlar valla bugün birilerine çatmamak için zor tutuyorum kendimi
Inşirah suresini oku bol bol
Akilli olsaydı niye ayrılacaktın, demekki deyildi. Öyleyse çokda şaşırmamak lazım.Okurum abla zaten sabır çekmekten bir hal oldum cidden insanı niye çileden çıkarıyorlar ya
Valla ayni durumu bende yaşadim dün ....onlar anlamaz canim bazen Allah nasip etmiyo bu ruh hastasi narşistlere kendi hatalarini anlamalarini....oda bir nasip işi..boşuna sinirlenme karşilik versende işe yaramiyo..tam tersi kendi seviyelerine sonunda senide çekip pisi pisine günaha girmene sebep oluyorlar...kendi hallerine birak ...Ya bu insanlar neden bu kadar pişkin ve utanmazlar hem herşeyi yapıp bir de sorumlusu senmişsin gibi laflar konuşuyorlar valla bugün birilerine çatmamak için zor tutuyorum kendimi
Bu arada bana rakip olmuşun hadi bakalim yetiş banaOkurum abla zaten sabır çekmekten bir hal oldum cidden insanı niye çileden çıkarıyorlar ya
Merhaba fulyacim kaptanım takım arkadaşlarım nasılsınız
Etuketlemissiniz çok teşekkür ederim kaptanım fulyacim
canım benim hoşgeldin. seni görmek mutlu etti beni. çok şükür diyelim. çok yoğunum ve bazı sıkıntılarım oldu. ben de pek uğrayamadım buralara.
geçmiş olsun canım.Selam hanimlar..
Corona aşisi oldum, cok rahatsizim, bilginiz olsun.
Geçmiş olsunSelam hanimlar..
Corona aşisi oldum, cok rahatsizim, bilginiz olsun.
Allah seninkileride ıslah etsinValla ayni durumu bende yaşadim dün ....onlar anlamaz canim bazen Allah nasip etmiyo bu ruh hastasi narşistlere kendi hatalarini anlamalarini....oda bir nasip işi..boşuna sinirlenme karşilik versende işe yaramiyo..tam tersi kendi seviyelerine sonunda senide çekip pisi pisine günaha girmene sebep oluyorlar...kendi hallerine birak ...
20 dakika yürüyüş 40 puanKahvaltı
Hepsi içinde omlet
Domates, salatalık
Akşam
1 avuçtan biraz fazla badem
Biraz marul
1,5 lt su
3 kupa kahve
20 dakika yürüyüş
Puan hesabına şimdi bakamıyorum
Bi ara bakıp yazarım
Misafirim gelecekti, bekle bekle gelmediler
Küçük torun bende ve hastaydı, kucağımdan inmedi. Ancak bu kadar oldu akşam yemeği
İyi akşamlar. Ben de katılmak istiyorum.
Merhaba,
azimli , gerçekten zayıflamak isteyen
takım arkadaşları arıyoruz.
Birlikte, güle eğlene, birbirimizi sarıp sarmalayarak hayallerimize ulaşalım, ne dersiniz?
Yapmanız gerekenler çok basit. Hadi başlayalım.
*Saygı ve seviye.
*Kendine inanmak.
*Sorumluluk sahibi olmak.
*Kilo vermek.
*Paylaşım da bulunmak.
moni
10. Takım
KURALLARIMIZ
* Her üye kilosunu cuma günü en geç 17:00 a kadar bildirmeli.
*Pazartesi kontrol tartı günümüz ve Cuma liste tartı günümüzdür.
* Her üye son yazdığı mesajdan itibaren yazılan mesajları ve menüleri okuyup gerektiğinde cevaplamalıdır... Bu bir bütünün parçası olmak adına önemlidir.
* Her üye gün sonunda menüsünü + içtiği su miktarını + yaptığı spor aktivitesini süresi ile ve toplam puanı ile bildirmelidir.
* Kaçamak( ! ) yapanlar yaptıkları kaçamağın kalorisine göre,aynı gün içerisinde ekstra sportif faaliyette bulunmalı ve bunu takıma yazmalıdır.
Kurallarımız, uyulması gereken zorunlu kurallarımızdır.
Ama şu bir gerçek ki zorunluluktan değil istediğimiz için bunları yapmamız gerektiğine inanıyorum. Amaç sadece birbirimizin yediğine içtiğine yorum yazmak yada kendi yediğimiz içtiğimizi yazmak değil, asıl amaç bunları yaparken birbirimizi nasıl motive ettiğimiz, nasıl yüreklendirdiğimizdir.
Kimse düşünmesin ki
''Ben karşımdakinin yediğine, içtiğine cevap yazarsam ne değişir'' diye.
Eğer yazılan yürektense karşımızdaki kişi bunu zaten anlayacaktır emin olun.
Su içemiyorum diyen arkadaşımıza suyu sevdirebilmek yada içmesini sağlayabilmek, ara öğünlerini yapmayan, ya da öğünlerinde kendini fazla yemekten alamayan arkadaşlara yardımcı olunarak bunları başararak da aslında bir zafer kazanılabilir. Burada hepimiz arkadaşız ve bir amaç için buradayız. Bu amacımızı yerine getirirken yalnız olmak istemediğimiz için, motivasyona ihtiyacımız olduğu için buradayız. Yoksa kimse burada olmaz, herkes evinde kendi mücadelesini verirdi. Lütfen bu uzun ve meşakkatli yolda birbirimizi yalnız bırakmayalım, birbirimize destek olalım.
Yeni gelen arkadaşlarımızın aşağıdaki soruları cevaplamasını rica ediyorum.
İsminiz (İsteğe Bağlı ):
Yaşınız :
Boyunuz:
Mesleginiz:
Şu anda çalışıyor musunuz:
Evli/bekar:
Var ise çocuk Sayısı ve yaşları:
Emziriyor musunuz:
Yaşadığınız şehir:
Kilo alma hikayeniz :
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz:
Bize kısaca kendinizi anlatır mısınız :
Şu anki kilonuz:
Hedef kilonuz:
SPOR SÜRE/ADET PUAN NormalYürüyüş dk 2 Puan Tempolu Yürüyüş dk 3 Puan Leslie dk 3 Puan Eliptik dk 4 Puan Yüzme dk 4 Puan Jillian dk 3 Puan Cardio dk 4 Puan Zumba dk 3 Puan plates dk 3 Puan Step dk 3 Puan pump it up dk 3 Puan Squat 50 adet 25 Puan Bisiklet dk 3 Puan Bölgesel çalışmalar dk/ 50 adet 2 Puan/30 puan İp atlama 15 Adet 2 Puan adım 5000 50 Puan temizlik/dip bucak 1 saat 50 Puan
TAKIMIMIZIN KIZÇELERİ
@Fatma__4224
Zerosima
Lonely single girl
60kiloyum
gezegenfeza
Gulhan1
KumsalveDeniz
@beybigirll
@Ballgrill
Hoşgeldin canımİyi akşamlar. Ben de katılmak istiyorum.