serbest günlük

Bende hep oyleyim yaa. Keşke yiyip yiyip kilo almayanlardan olsaydım diyorum bazen. Bi insan bir sene de 15 kg alır mı valla almışım yani 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️
Birde eşimle bir yerlere giderken yürürken cok zorlanıyordum yürüyemiyordum hemen nefesim kesiliyordu cok şükür bitti o durumlar sen şuan kaç kilosun
105 canım Yinede hareketliyim şükür

İnşallah canım Yeğenim diyetisyen liste yazdı şimdi onu uyguluyorum Bakalım sonuç ne olacak
Ne guzel ben diyetisyen e gittiğim zamanlar kilo veremiyordum bilmiyorum nedenini ama sanırım az hareket ediyordum bir ayda sadece 800 Gr vermiştim sonra kilo vermeyi komple bıraktım gitmiyordm sonra kendi isteğimle irademle başladım 4.5 ay once 🤗🤗🤗

Ne guzel ben diyetisyen e gittiğim zamanlar kilo veremiyordum bilmiyorum nedenini ama sanırım az hareket ediyordum bir ayda sadece 800 Gr vermiştim sonra kilo vermeyi komple bıraktım gitmiyordm sonra kendi isteğimle irademle başladım 4.5 ay once 🤗🤗🤗
Çok iyi vermişin canım 96 kiloda nasıl diyet uyguladın Bende sanki veremicekmişim gibi geliyor Ekmek fazla geldi

Çok iyi vermişin canım 96 kiloda nasıl diyet uyguladın Bende sanki veremicekmişim gibi geliyor Ekmek fazla geldi
Canım ben ilk haftalar da ekmeği tamamen kestim hamur işi yemedim makarna bulgur pirinç sadexe hafta da bir kaç kaşık olarak tükettim ayreten termal takım aldım iki kat terletiyor ayreten Leslie yaptım normal klasik kahvaltı yaptım diyetisyen lerin verdiği şekilde birde Dukan birası tükettim yeşil çay ve kiraz sapı çayı cok faydası oldu aşırı metabolizma hızlandırıyor sürekli tuvalete cıkms ihtiyaç duyuyorsun zaten kiraz sapını içtikden sonra ama aç karnına iç.

Canım ben ilk haftalar da ekmeği tamamen kestim hamur işi yemedim makarna bulgur pirinç sadexe hafta da bir kaç kaşık olarak tükettim ayreten termal takım aldım iki kat terletiyor ayreten Leslie yaptım normal klasik kahvaltı yaptım diyetisyen lerin verdiği şekilde birde Dukan birası tükettim yeşil çay ve kiraz sapı çayı cok faydası oldu aşırı metabolizma hızlandırıyor sürekli tuvalete cıkms ihtiyaç duyuyorsun zaten kiraz sapını içtikden sonra ama aç karnına iç.
Aç karnına ilaç alıyorum ve tansiyon var canım bitki çayları yasak canım özellikle yeşil çay Yavaş yavaş ekmeği bırakacağım sağol canım

Hayirli Sabahlar yoldaşlarim :KK36:
Umarim bugün herkez güzel bir sonuç alir...ben bu hafta az vermişim ama olsun...hiç yoktan iyi....bu arada hatirlatmak isterim...tatli krizine girmemek için hergün organik pekmez tüketin 1 kaşik..içinede ceviz findik katin kariştirin yiyin..hiç tatli krizi olmuyor ileriki zamanlarda .. hem kiloda yapmiyor ve sağlikli...çikolata ,şerbetli tali veya sağliksiz ağir tatlilardan yemekten iyidir...

Bugünkü kilom.59,1 kg
Geçen hafta...59,5 kg
Giden ...400 gr..:110:

Kilo : 103,7

Başlangıç : 105
Bugün : 103,7
Fark: 1.3

Ödem gitmiştir Olsun yeterki gitsin Tartı yeni ama çok kısa süreli gösteriyor Nasıl çekeceğim bilmiyorum Diğer eve gittiğim zaman çeker atarım bununla çok zor Aldığım yere bir sorayım bakalım

Kilo : 103,7

Başlangıç : 105
Bugün : 103,7
Fark: 1.3

Ödem gitmiştir Olsun yeterki gitsin Tartı yeni ama çok kısa süreli gösteriyor Nasıl çekeceğim bilmiyorum Diğer eve gittiğim zaman çeker atarım bununla çok zor Aldığım yere bir sorayım bakalım
Çok iyi bir sonuç..tebrikler..👍
Ben resim çekmeyi yine unuttum...cuma günleri mecburduk galiba resim atmaya....🙄

8 Ekim cuma 74
15 Ekim cuma 74.2
+200 Gr
IMG_20211015_082813.jpg

75.4 den 77 ye hastaydık nasıl oldu anlamadım emzirdiğim için katı diyetlerde yapamıyorum 40ım çıktığında 70 kiloydum bebiş 4 aylık vereceğime alıyorum 😭adet dönemimde bitti sanırım tatlılara çok gömülüyorum üzgünüm

Şekersiz 21 gün olayına gireceğim bakalım ne olacak

X