- 24 Mart 2021
- 1.285
- 4.965
- 23
He tamam canım bildim orda arkadaşım oturuyorYeni şehir canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
He tamam canım bildim orda arkadaşım oturuyorYeni şehir canım
105 canım Yinede hareketliyim şükürBende hep oyleyim yaa. Keşke yiyip yiyip kilo almayanlardan olsaydım diyorum bazen. Bi insan bir sene de 15 kg alır mı valla almışım yani
Birde eşimle bir yerlere giderken yürürken cok zorlanıyordum yürüyemiyordum hemen nefesim kesiliyordu cok şükür bitti o durumlar sen şuan kaç kilosun
Verirsin canım yeterli istek olsun105 canım Yinede hareketliyim şükür
İnşallah canım Yeğenim diyetisyen liste yazdı şimdi onu uyguluyorum Bakalım sonuç ne olacakVerirsin canım yeterli istek olsun
Biz istedikden sonra yapamayacağımz şey yok bol eksilerin olsun inşallah bir an once ikili rakamları gör
Ne guzel ben diyetisyen e gittiğim zamanlar kilo veremiyordum bilmiyorum nedenini ama sanırım az hareket ediyordum bir ayda sadece 800 Gr vermiştim sonra kilo vermeyi komple bıraktım gitmiyordm sonra kendi isteğimle irademle başladım 4.5 ay onceİnşallah canım Yeğenim diyetisyen liste yazdı şimdi onu uyguluyorum Bakalım sonuç ne olacak
Çok iyi vermişin canım 96 kiloda nasıl diyet uyguladın Bende sanki veremicekmişim gibi geliyor Ekmek fazla geldiNe guzel ben diyetisyen e gittiğim zamanlar kilo veremiyordum bilmiyorum nedenini ama sanırım az hareket ediyordum bir ayda sadece 800 Gr vermiştim sonra kilo vermeyi komple bıraktım gitmiyordm sonra kendi isteğimle irademle başladım 4.5 ay once
Canım ben ilk haftalar da ekmeği tamamen kestim hamur işi yemedim makarna bulgur pirinç sadexe hafta da bir kaç kaşık olarak tükettim ayreten termal takım aldım iki kat terletiyor ayreten Leslie yaptım normal klasik kahvaltı yaptım diyetisyen lerin verdiği şekilde birde Dukan birası tükettim yeşil çay ve kiraz sapı çayı cok faydası oldu aşırı metabolizma hızlandırıyor sürekli tuvalete cıkms ihtiyaç duyuyorsun zaten kiraz sapını içtikden sonra ama aç karnına iç.Çok iyi vermişin canım 96 kiloda nasıl diyet uyguladın Bende sanki veremicekmişim gibi geliyor Ekmek fazla geldi
Aç karnına ilaç alıyorum ve tansiyon var canım bitki çayları yasak canım özellikle yeşil çay Yavaş yavaş ekmeği bırakacağım sağol canımCanım ben ilk haftalar da ekmeği tamamen kestim hamur işi yemedim makarna bulgur pirinç sadexe hafta da bir kaç kaşık olarak tükettim ayreten termal takım aldım iki kat terletiyor ayreten Leslie yaptım normal klasik kahvaltı yaptım diyetisyen lerin verdiği şekilde birde Dukan birası tükettim yeşil çay ve kiraz sapı çayı cok faydası oldu aşırı metabolizma hızlandırıyor sürekli tuvalete cıkms ihtiyaç duyuyorsun zaten kiraz sapını içtikden sonra ama aç karnına iç.
Çok iyi bir sonuç..tebrikler..Kilo : 103,7
Başlangıç : 105
Bugün : 103,7
Fark: 1.3
Ödem gitmiştir Olsun yeterki gitsin Tartı yeni ama çok kısa süreli gösteriyor Nasıl çekeceğim bilmiyorum Diğer eve gittiğim zaman çeker atarım bununla çok zor Aldığım yere bir sorayım bakalım
Teşekkür ederim canım öyleydi malesef bende atamadımÇok iyi bir sonuç..tebrikler..
Ben resim çekmeyi yine unuttum...cuma günleri mecburduk galiba resim atmaya....