serbest günlük

Konu iyi anne babalik değil...benim oglum 1 haftadir okula gitmiyo..maske zorunluluğu yüzünnden çocuklarin pskolojisi bozuldu..basim ağriyo ciğerlerim aciyo diye şikayet ediyo oğlum...o yetmiyormuş gibi birde haftada 3 kez pcr test zorunlu yapacaklarmiş cocuklara ..oturup ağladim ..ne yapacağimi bilemiyorum artik..

Allah kolaylık versin ama sizin dediğiniz şey daha farklı gibiydi. Yani hiç yapmayın erkeklere guvenmeyin tarzındaydı. Şuan evladım olsa bile 6 sene sonra okula gidecek sonucta ozamana kadar Allah kerim diye düşünüyorum rabbim kimseyi zora düşürmesin

5 bin mi istediler ne kadar fazlaymış ücretleri

Inşallah o aşamaya kalmaz olur hayatta altından kalkamayız biz
BiZde oyle canım. Zaten aşılama yaptırmıcam cunku boşa masraf. Dediğim gibi ha eşimle birlikte olmuşum ha enjekte etmişler aynı şey zaten eşim 3.500 maaş alıyor ev kira giderler ona gore beş kuruş para kalmıyor

Böyle kadere yaaa Yarın sabah doktora gidicem bakalim bana ne diyecek

Sende yumurta gelişi mi için ilaç mı kullandın canım
Evet kuzum Letu verdi. Yarında yumurtalıklarıma bakacak, bakalım ne diyecek. Bizde eşimin sperm hızı yavaştı morfolojisi 2 ydi bende bişey yoktu. İşi garantilemek için verdi sanırım bana ilacı, eşimde 10 gündür Antulus diye bi ilaç içiyor bu ay pek umudum yok gerçi yüzde 18 çıkmıştı değeri bir ayda yüzde 40 geçmez gibi.Bize 3 ay süre verdi sonrası aşılama

Ah bizdede morfoloji 2 nasipten öteye gidilmiyor maales2r allahm hayırlı olanı nasip etsin demek den başka çaremiz yok

Bugün menümü paylaşmasam olurmu moni ...saçmaladim biraz kötü örnek olmayim...gerçi abartmadim tika basa ..serbest gün yapmak istedim bugün biraz.....yarindan ittibaren cuma gününe kadar dikkat edcem ...
Ama yürüyüşümü yaptim....eşim sigara birakma sürecinde ikimiz cikip yürüyoruz bu sebepten...
1 saat yürüyüş 120 puan

Bugun menum sabah 8.30
Küçük dilim gül böreği
1 kurabiye tuzlu
Patates kavurması

Öğle 14.00
Küçük tabak yoğurtlu makarna
Birazcık turunç reçeli 1 tatlı k. Kadar

Akşam 19.45
1 büyük kase pastırmalı kuru fasulye 2 kepçe geçik vardır
Biraz turşu

2 litre su içmişimdir
Biraz yürüyüş yaptık kardeşimle 30 dK kadar 60 puan
5 gundur makina bozuktu evi süpürüp sildim toz vs aldım 1 saat de o sürdü 50 puan
Toplam 110 puan

hoşgeldin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…