Konu iyi anne babalik değil...benim oglum 1 haftadir okula gitmiyo..maske zorunluluğu yüzünnden çocuklarin pskolojisi bozuldu..basim ağriyo ciğerlerim aciyo diye şikayet ediyo oğlum...o yetmiyormuş gibi birde haftada 3 kez pcr test zorunlu yapacaklarmiş cocuklara ..oturup ağladim ..ne yapacağimi bilemiyorum artik..Biz karı koca ayrıldık diye neden vebale girelim ki eğer ona analık ve babalık görevini yapmazsak ozaman vebale girmiş oluruz benim evladım olsa onu cok iyi büyütüp cok iyi yetiştireceğime eminim ve eşiminde ole. Benim eşim annesi nedir tam olarak bilmemiş babası sahip cıkmamış o yuzden evladına iyi bir baba olacagına eminim. Biz ayrılsak bile
Allah kolaylık versin ama sizin dediğiniz şey daha farklı gibiydi. Yani hiç yapmayın erkeklere guvenmeyin tarzındaydı. Şuan evladım olsa bile 6 sene sonra okula gidecek sonucta ozamana kadar Allah kerim diye düşünüyorum rabbim kimseyi zora düşürmesinKonu iyi anne babalik değil...benim oglum 1 haftadir okula gitmiyo..maske zorunluluğu yüzünnden çocuklarin pskolojisi bozuldu..basim ağriyo ciğerlerim aciyo diye şikayet ediyo oğlum...o yetmiyormuş gibi birde haftada 3 kez pcr test zorunlu yapacaklarmiş cocuklara ..oturup ağladim ..ne yapacağimi bilemiyorum artik..
5 bin mi istediler ne kadar fazlaymış ücretleriAmin kuzum ben zaten alışma yaptırmıcam gereksiz geliyor bana. Boşuna 5 bin TL vereceğime aynı ilişkiye girmişim yada enjekte etmişler aynı şey
Durumumuz müsait olursa direk tüp bebeğe geçiş yaparız
Maalesef özel tüp bebek merkezi oldugu için fiyatlar 4 5 bin aralıgında5 bin mi istediler ne kadar fazlaymış ücretleri
Inşallah o aşamaya kalmaz olur hayatta altından kalkamayız bizMaalesef özel tüp bebek merkezi oldugu için fiyatlar 4 5 bin aralıgında
BiZde oyle canım. Zaten aşılama yaptırmıcam cunku boşa masraf. Dediğim gibi ha eşimle birlikte olmuşum ha enjekte etmişler aynı şey zaten eşim 3.500 maaş alıyor ev kira giderler ona gore beş kuruş para kalmıyorInşallah o aşamaya kalmaz olur hayatta altından kalkamayız biz
Böyle kadere yaaaBiZde oyle canım. Zaten aşılama yaptırmıcam cunku boşa masraf. Dediğim gibi ha eşimle birlikte olmuşum ha enjekte etmişler aynı şey zaten eşim 3.500 maaş alıyor ev kira giderler ona gore beş kuruş para kalmıyor
Sende yumurta gelişi mi için ilaç mı kullandın canımBöyle kadere yaaaYarın sabah doktora gidicem bakalim bana ne diyecek
Evet kuzum Letu verdi. Yarında yumurtalıklarıma bakacak, bakalım ne diyecek. Bizde eşimin sperm hızı yavaştı morfolojisi 2 ydi bende bişey yoktu. İşi garantilemek için verdi sanırım bana ilacı, eşimde 10 gündür Antulus diye bi ilaç içiyor bu ay pek umudum yok gerçi yüzde 18 çıkmıştı değeri bir ayda yüzde 40 geçmez gibi.Bize 3 ay süre verdi sonrası aşılamaSende yumurta gelişi mi için ilaç mı kullandın canım
Ah bizdede morfoloji 2Evet kuzum Letu verdi. Yarında yumurtalıklarıma bakacak, bakalım ne diyecek. Bizde eşimin sperm hızı yavaştı morfolojisi 2 ydi bende bişey yoktu. İşi garantilemek için verdi sanırım bana ilacı, eşimde 10 gündür Antulus diye bi ilaç içiyor bu ay pek umudum yok gerçi yüzde 18 çıkmıştı değeri bir ayda yüzde 40 geçmez gibi.Bize 3 ay süre verdi sonrası aşılama
Hoşgeldin kaptanım gözümüz yollar da kaldıhayırlı geceler kızlar
hoşgeldin canımBeni de gruba ekler misiniz. Boy 1.58 kilo 77.5. Yaş 27. 1 yıllık evliyim bir yılda 17 kilo aldım çok saldım kendimi bugün tartıya çıktığımda şok oldum beynimden vurulmuşa döndüm resmen hiç bu kiloya çıkmamıştım kızlar acilen zayıflamam lazım ve sorun şu ki bebek istiyoruz öyle spor falan çok yapamayacağım
Amin canımAh bizdede morfoloji 2nasipten öteye gidilmiyor maales2r allahm hayırlı olanı nasip etsin demek den başka çaremiz yok
Hurma varsa evde hurma at ağzina :)Zerosima birsey sorabilirmiyim? Canim simdi tatli birsey istiyor bildigin bir Tarifvar mi Diyet icin