serbest günlük

Hastane den geldik kızlar doktora rahim filmi fotolarını gösterdim e nabız dan bulmuştum tüplerin açık dedi eşime de senin sonucları da okadar kotu değil dedi bana da aynısını soyledi rahminde ve yumurtan da sorun yok dedi yine ilaç tedavisine başladık femaraya. İnşallah bu ay tutar artık tutmazsa. Aşılama yada tüp bebek diyor

Hastane den geldik kızlar doktora rahim filmi fotolarını gösterdim e nabız dan bulmuştum tüplerin açık dedi eşime de senin sonucları da okadar kotu değil dedi bana da aynısını soyledi rahminde ve yumurtan da sorun yok dedi yine ilaç tedavisine başladık femaraya. İnşallah bu ay tutar artık tutmazsa. Aşılama yada tüp bebek diyor
Tutar inşallah canım

Belki de olabilir ama son 3 gündür ayıptır söylemesi tuvaletede çıkamadım ekstra ilaç içmeliyim bence artık onun da etkisi olabilir :)
Canim ben özelikle kahvaltida bağirsaklara iyi geldiğini ve çaliştirdiğini düşündüğüm için sebze ve yeşillik cok yiyorum...1 avuç çiğ çerez ve 1 kaşik organik pekmez de ihmal etmiyorum şeker ihtiyacimi karşilamak için ..sonra krizlere girmeyim diye dengelemeye çalişiyorum

Insallah ikimizinde tutarda aşilamaya gerek kalmaz canim 🤲

Insallah ikimizinde tutarda aşilamaya gerek kalmaz canim 🤲
Amin kuzum ben zaten alışma yaptırmıcam gereksiz geliyor bana. Boşuna 5 bin TL vereceğime aynı ilişkiye girmişim yada enjekte etmişler aynı şey
Durumumuz müsait olursa direk tüp bebeğe geçiş yaparız

Kizlar beni yanliş anlamayinda bu israr neden çocuk konusunda ..zaten ortalik karişik ve eşlerinizden emin değilsiniz..benim su anki aklim olsa inanin 1 tane bile çocuk getirmezdim dünyaya ..zor bir zamanda yaşiyoruz o çocuklarada yazik..

Sanirim dünyada olan bitenlerden habersiz yasiyorsunuz...burda şimdi anlatirsam banlanirim..lütven önce kücük bir araştirma yapin ondan sonra cocuk düşünun ..o cocuklarinda vebaline girmeyin
Oyle diyorsunuz ama biz 4 yıllık evliyim tabi arada evlilik içinde sıkıntılar karmaşalar olur illaki ama insan sevdiği kişiden bir evladı olsun istiyor sonucta iyisiyle kötüsüyle ne yaşayacaksak cocuk varken de yaşayacağız cocuk yokken de rabbim alnımıza ne yazdıysa o olur.

Sanirim dünyada olan bitenlerden habersiz yasiyorsunuz...burda şimdi anlatirsam banlanirim..lütven önce kücük bir araştirma yapin ondan sonra cocuk düşünun ..o cocuklarinda vebaline girmeyin
Biz karı koca ayrıldık diye neden vebale girelim ki eğer ona analık ve babalık görevini yapmazsak ozaman vebale girmiş oluruz benim evladım olsa onu cok iyi büyütüp cok iyi yetiştireceğime eminim ve eşiminde ole. Benim eşim annesi nedir tam olarak bilmemiş babası sahip cıkmamış o yuzden evladına iyi bir baba olacagına eminim. Biz ayrılsak bile

Çünkü benim yiğenlerimi kendi yiğenlerini okadar cok seviyor ki. Ben bunu anlayabiliyorum. Dediğim gibi rabbim alnımıza ayrılmayı yazdıysa. 10 yıl sonra 20 yıl sonra yine olur benim annem ve babam 18 yıl sonea ayrıldı kader kısmet işi

X