- 24 Mart 2021
- 1.285
- 4.965
- 23
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Zaten patates çok çabuk acıktırır canım, Iyiki bırakmışsınKızlar ben patates diyetini bıraktım cok baş agrısı yaptı kabak diyeti daha mantıklı en azından daha tok tutuyor. Bunda kas dan kilo vereceğime eminim ve cok halsizlik yapıyordu. Neyse idare edeceğim normal diyetle yapacak bişey yok
Aynen yedikden 1 saat sonra acıkıyordum spor yapmaya takatim kalmıyordu az gitsin öz gitsin napalımZaten patates çok çabuk acıktırır canım, Iyiki bırakmışsın
Elhamdülillah, yorgunum herzamanki gibiSelamlar Hanimlar nasilsiniz?
Aslinda biz Degil Hayat bizi Yoriyor.Elhamdülillah, yorgunum herzamanki gibi
Ya inanir misin ben bu gruba ilk geldigimde makarna bagimlisiydimSalçalı olunca kilo aldırıyormuş Bende çok severim salçalı sarımsak yoğurtlu
3 tane için fırın mı açtınKahvalti
2 proteinli ekmek + her birinin üstüne light Dilim Peynir
nane Cayi
Ara
1 Muz
aksam
2 yk Pirinc
1 portion Sultan Kebabi ( yogurtlu)
3 tane omega 3 balikcubuklari (yagsiz, firinda yaptim)
Icecek
1 litre Maden Suyu
2 bardak Nane cayi (birisini kahvaltida ictim)
1/2 bardak Portakal suyu
2 1/2 saat normal Yürüs yaptim 300 puan
O da var, ailede deyil sülalede sorun var, bizimde canımız sıkılıyor haliyle.Aslinda biz Degil Hayat bizi Yoriyor.
Allah şifa versin canım , bebiş çabucak iyileşsinDünkü menüm,
sabah yok
Saat 13,30
1 tabak bezelyeli patates yemeği
Saat 15,00
1 çay bardağı filtre kahve
Saat 20,00
3 yk patates tavası
2 bardak ayran
3 litre su
30 dk yürüyüş 60 puan
Dün hiç halim yoktu ondan önceki gece kızın ateşi vardı uyuyamadım dün erkenden yattım midesini de üşütmüş bugün gelirken üstüme kustu saolsun çok spor yapamadım o yüzden
hayir arkadaslarla birlikte yedik cok Güldüm, Hep var ol3 tane için fırın mı açtın
Ben erinirim ayol
3 tane için fırın mı açtın
Ben erinirim ayol
Allah şifa versin canım , bebiş çabucak iyileşsin
Pişirip buzluga atsan daha iyi olur canım. Yarım saat de çözülür zatenBen de lorlu kurabiye yapıp buzluğa atmıştım canım istedikçe 1 tane çıkarıp pişirip yiyordum