- 24 Mart 2021
- 1.285
- 4.965
- 23
Mesela 50 tane mekik 50 adet squat bunun gibiHanimlar bölgesel ne demeek?
AnladimMesela 50 tane mekik 50 adet squat bunun gibi
Keske whatsapp grupu yapabilseydik
Yurtdisinda yasadigim icinAma türkiyede coook güzel pastahaneler var bayilirim
Boyle bir pasta mı alsam ki eşim zaten meyveli pastalar dan haz etmiyorKeske whatsapp grupu yapabilseydik
Yurtdisinda yasadigim icinAma türkiyede coook güzel pastahaneler var bayilirim
İnşallah olur Bi an önce eksi görmek istiyor insan. Bende fasulye ve çorba yapcam pilav yapmam Bi dilim ekmek yerimMaalesef hafta sonu sürekli yemek den kilo aldım su az içince. 3 gunluk detox gibi bişey işte cuma gunu faydası olmuş mu göreceğiz artık
Aynen canım afiyet olsun inşallah faydasını görürsün yeterli dikkatli ve az ye verirsin kilolarıİnşallah olur Bi an önce eksi görmek istiyor insan. Bende fasulye ve çorba yapcam pilav yapmam Bi dilim ekmek yerim
Çiçek sepeti var bildiğim kadarıylaKızçeler sizden bir fikir almak istiyorum 10 gun sonra eşimin doğum gunu tavsiye edeceğniz bi pastane tarzı bişey varmı online sipariş vermek istiyorum hatta evde yapayım dedim bu sefer yapamam ve mahvederim diye korkuyorum işte o gun börek kuru pasta felan yaparım sadece pastayı hazır alayım diyorum sizde bir fikir sunar mısınız acaba
Canım fiyatlara baktım da biraz pahalı geldi ayreten kart kullanmıyorum ki ödemeyi nasıl yapıcmÇiçek sepeti var bildiğim kadarıylagüzel diye duymuştum
Boyle bir pasta nasıl olur sizceÇiçek sepeti var bildiğim kadarıylagüzel diye duymuştum
Satılıyor da market de genelde bayat oluyor taze olduklarını düşünmüyorum yani unlu mamüllerden almak daha mantıklıBirsey sorucam Marketlerde Cikolatali Yas Pasta satilmiyormu?
Satılıyor da market de genelde bayat oluyor taze olduklarını düşünmüyorum yani unlu mamüllerden almak daha mantıklı
Unlu mamüller cok uzak mecbur eve sipariş etmek zorundayım buna benzer bi pasta daha almıştım geçen sene onun fotosunu da eklerim cok tazeydi güzeldi inşallah buda oyle olurAnladim. Resimdeki pastalar cok güzel görüniyor
Şimdi hatırladım yakınımda bir pastane var oraya bakarım begenmezsem burdan sipariş ederimAnladim. Resimdeki pastalar cok güzel görüniyor
Allah senin iyiliğini versin iyi demişsin hak etmiş münasebetsiz. Ah canım arada yine nafaka gönderiyor Muş benim babam bize beş kuruş para göndermiyodu 2 3 ayda bi 100 TL veriyordı okadar bosver para isteme kurban olsun o yavruna senin. Ne konus nedde konustur beş kuruş da vermesinKizlar.benim eski kocaya yaZdim ki anaokulundan liste verdiler takviye gondermen lazim
Ki en son nafaka gondereli 1 ay oldu ki onu da arkadasindañ yollattirdi neyse karisik isler
Ben de diyorum ne zaman para isteyecek diyor 1000 tl neyinize yetmiyor diyor.faha neler.neler.verdim.veristirdim.acimadim valla. Oglani senden alma vakti gelmis diyor.ulan normalde kufur eden biri degilimdir kizlar ama bazen hayat zorluyor
Ulan mal dedim icimden yazdim ki hastanesi okulu ilaci bakimi bunlari karin kendi 3 cocuguna bakmamis karin mi bakacak benim cocuguma dedim.. neyse sen ne diye benim esimi takip ediyorsun sana ne benim esimden beni takip erme gibilerine dedi .he aklima geldi abisiyle yarista bu
Keske abin gibi cocuklarina duskun olsydin sen de dedim
Abimin esi onunla ilgileniyordu dedi sen ne yaptin bana fedi
Ulan 5.sene yanımda mi yattin da benfen iyilik bekliyon dedim falan filan sonra ne takip ediyotsun beni gibilerine dedi
Ulan seyin kalkmiyo napim seni dedim :) ama hak etti yani
Neyse sınırını aşma dedi tamam para mara gonderme karinin dip boyasini yaptir lazim olur sadakam olsun paran dedim gitti
Oh be sonunda rahatladim