serbest günlük

Kızlar yemek fikri verseniz ya bana diyete uygun akşama ne yemeyi planlıyor sunuz
Ben patates diyetne başladım bugün. Eşime de kahvaltılık hazırlayacağım patates kızartması sucuk dolapta da börek vardı çıkarır ısıtırım sürekli yemek seçtiği için mantıklı bu geldi

Ayy ben bunu yapamam benim çeşitli beslenmem lazım üç öğün patates çok zor benim için
Maalesef hafta sonu sürekli yemek den kilo aldım su az içince. 3 gunluk detox gibi bişey işte cuma gunu faydası olmuş mu göreceğiz artık

Selam kizlar
Ben hafta sonu hayvan gibi yiyince tartida baya arti ciktim
Ama insallah
Toparliyorum.bugunku menum
Saat 14.30
Iki adet surpriz yumurtanin cikolatasi( oglum cikolata yoyemedigi icin oyuncagi icin aliyor cikolatasiji da ben yiyprum )
Saat 15.30
Eve gelince 1 tabak patates yemegi
1 dilim ekmek
Az salata
Suya baslayacagim

Dünkü menüm,

Sabah yok

Saat 13,30
1 tabak tavuk haşlama
3-4 tane acı biber

Saat 20,30
4 yk kabak sote
4 yk yoğurt

4 litre su içmişimdir sanırım

30 dk yürüyüş 60 puan
15 dk zumba 45 puan
200 bölgesel 120 puan
Toplam 225 puan

Kuzum çikolata yemesen daha iyi en iyisi yemiyorsa kaldır bir kenara çikolata istediği zaman verirsin Boyle kilo vermek senin için zor olabilir tabiki arada ye sıkıntı yok bizde insanız canımız herşey cekiyo

Maşallah afiyet olsun güzel menü ve guzel aktivite

Maşallah afiyet olsun güzel menü ve guzel aktivite

Teşekkürler canım benim kızım izin verseydi spor daha çok olacaktı ama sağolsun mekik çekerken karnıma oturuyor yüzüstü dönünce sırtıma çıkıyor zumbayı yaparken kucağıma gelmeye çalışıyor öyle bir halde yaptım

Ne guzel yaaavv minik kız rabbim herkese nasip etsin yeterki evlat olsun da herşeyi berbat etsin spor yaptırmasın rabbim acısını göstermesin kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…