- 24 Mart 2021
- 1.285
- 4.965
- 23
Ben patates diyetne başladım bugün. Eşime de kahvaltılık hazırlayacağım patates kızartması sucuk dolapta da börek vardı çıkarır ısıtırım sürekli yemek seçtiği için mantıklı bu geldiKızlar yemek fikri verseniz ya bana diyete uygunakşama ne yemeyi planlıyor sunuz
Patates diyeti nasıl bir şey canmBen patates diyetne başladım bugün. Eşime de kahvaltılık hazırlayacağım patates kızartması sucuk dolapta da börek vardı çıkarır ısıtırım sürekli yemek seçtiği için mantıklı bu geldi
Canım 3 gun uygulanıyor patates ve yoğurt dan ibaret sabah kahvaltı da 1 haşlanmış patates 4 yemek kö yoğurt öğlen de aynı akşam sadece 8 yemek k. YoğurtPatates diyeti nasıl bir şey canm
Şekersiz kahve bitki çayı serbestPatates diyeti nasıl bir şey canm
Akşama taze fasulye yada kabak yemeği olabilir yanına bulgur pilavı çorba felan iyi giderPatates diyeti nasıl bir şey canm
Ayy ben bunu yapamamCanım 3 gun uygulanıyor patates ve yoğurt dan ibaret sabah kahvaltı da 1 haşlanmış patates 4 yemek kö yoğurt öğlen de aynı akşam sadece 8 yemek k. Yoğurt
Aaa evet bunlar olabilir çorba bulgur pilavı yanında sebze yemeği mantıklı canmAkşama taze fasulye yada kabak yemeği olabilir yanına bulgur pilavı çorba felan iyi gider
Maalesef hafta sonu sürekli yemek den kilo aldım su az içince. 3 gunluk detox gibi bişey işte cuma gunu faydası olmuş mu göreceğiz artıkAyy ben bunu yapamambenim çeşitli beslenmem lazım üç öğün patates çok zor benim için
Malesef istediğim gibi olmadi kabak detoks..evde tavuk eti vardi çocuklar yememişti dün..öylende onu yedim akşamda..kiyamadim çöpe atmaya
Merhaba canım bu aralar yoğunsun sanırımSelamlar kızlar
Kuzum çikolata yemesen daha iyi en iyisi yemiyorsa kaldır bir kenara çikolata istediği zaman verirsin Boyle kilo vermek senin için zor olabilir tabiki arada ye sıkıntı yok bizde insanız canımız herşey cekiyoSelam kizlar
Ben hafta sonu hayvan gibi yiyince tartida baya arti ciktim
Ama insallah
Toparliyorum.bugunku menum
Saat 14.30
Iki adet surpriz yumurtanin cikolatasi( oglum cikolata yoyemedigi icin oyuncagi icin aliyor cikolatasiji da ben yiyprum )
Saat 15.30
Eve gelince 1 tabak patates yemegi
1 dilim ekmek
Az salata
Suya baslayacagim
Maşallah afiyet olsun güzel menü ve guzel aktiviteDünkü menüm,
Sabah yok
Saat 13,30
1 tabak tavuk haşlama
3-4 tane acı biber
Saat 20,30
4 yk kabak sote
4 yk yoğurt
4 litre su içmişimdir sanırım
30 dk yürüyüş 60 puan
15 dk zumba 45 puan
200 bölgesel 120 puan
Toplam 225 puan
Merhaba canım bu aralar yoğunsun sanırım
Maşallah afiyet olsun güzel menü ve guzel aktivite
Hanimlar cook yoruldum1 saat boyunca Kosu Bandi 210 cal yaktim
Ne guzel yaaavv minik kızTeşekkürler canım benim kızım izin verseydi spor daha çok olacaktı ama sağolsun mekik çekerken karnıma oturuyor yüzüstü dönünce sırtıma çıkıyor zumbayı yaparken kucağıma gelmeye çalışıyor öyle bir halde yaptım