serbest günlük

Teşekkür ederim canm valla çok yardımcı oldun yüreklendim
Kuzum nice ilaçlar kullanıp hamile kalanlar var cok kafaya takma oluruna bırak benim yakın bi arkadaşım antibiyotik iğneler vurulurken hamile kaldı o yuzden spordan bişey olmaz aksine yumurta kalitesini arttırır hamile kalma şansım daha da yükselir

İyi ki girmişim gruba insan tek olmadığını hissedince daha Bi motive oluyor. Bugün pazar kuruluyor gidip bol bol sebze alacağım kendime

İyi ki girmişim gruba insan tek olmadığını hissedince daha Bi motive oluyor. Bugün pazar kuruluyor gidip bol bol sebze alacağım kendime
En iyisi canım evde sebze olmadıgı zaman sürekli makarna bulgur tarzı yeme ihtiyacı duyuyor insan benim koca da sebze pek sevmiyor valla yeşil fasulye yapıyom hiç yemez mantar hiç görmesin onuda yemez kabak da eh işte başka ne kaldı geriye patlıcan da bu aralar acı cıkıyo onuda yemiyor valla bu hafta ben pazara gidemedim eşm gitti işte bir iki bişey alıp gelmiş haftaya ben gitcm lahana brokoli karnıbahar vs alcam

Aynı dert bende de var benimde eşim yemiyor sebze kolay kolay bende yemekleri ayrı yapmayı düşünüyorum mecburen yoksa ona ayak uydurduğumda aldığım kilo ortada

Bebiş konusunda tek değilsiniz bizde tedavi sürecindeyiz hatta bana galiba ilaçlar dokundu gibi azonce doktoru aradım bakalim ne diyecek korktum. Enfeksiyondan dolayı Antibiyotik tedavisi goruyodum bide yumurtaliklari buyutmek icin ilac verdi 2 gundur akintım kahverengi kanlı gibi geliyor idrarımda tortu var kasıklar o biçim ağrıyor..Dokundu mu ne verdikleri..Bi yerleri yapalım derken bi tarafları bozduk galiba

Kaç yıldır evlisin canım son adet tarihin ne zaman hangi ilacı kullandın

Kaç yıldır evlisin canım son adet tarihin ne zaman hangi ilacı kullandın
1 yıldır evliyiz kuzum 26 Eylülde oldum..Hatta çocuk olmuyor diye doktora gittim. Enfeksiyon var dedi Monodox verdi antibiyotik bide 3'lü fitil verdi bunların yanina yumurtaliklarımi büyütmek icin Letu verdi hatta cumartesi günu yumurtaliklarima bakıcaktı ama dayanılcak gibi değil kasıklarım çok ağrıyor 2 gündür akıntılarım kahverengi idrarımda tortu var azonce aradım doktoru normal mi diye dönmedi daha hastası vardı haber bekliyorum.

Inşallah bir şeyin yoktur canm bilgilendirirsin. Çok zor süreçler Bi de şimdi bu sürece kilo muhabbeti eklendi Allah kolaylık versin hepimize ne diyeyim

Geçmiş olsun canım bende femara kullandım letu da famera ilacının aynısı gibi bişey bende fayda etmişti ama gebelik olmadı. Enfeksiyon geçerse hemen hamile kalırsın inşallah

Hoşgeldin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…