Teşekkür ederim canm valla çok yardımcı oldun yüreklendimBizde tedavi görüyoruz canım Leslie yap bende Leslie yapıyorum başka spor yapamıyorım zaten en iyi kalori ve yağ yaktıran spor bence
Kuzum nice ilaçlar kullanıp hamile kalanlar var cok kafaya takma oluruna bırak benim yakın bi arkadaşım antibiyotik iğneler vurulurken hamile kaldı o yuzden spordan bişey olmaz aksine yumurta kalitesini arttırır hamile kalma şansım daha da yükselirTeşekkür ederim canm valla çok yardımcı oldun yüreklendim
İyi ki girmişim grubaKuzum nice ilaçlar kullanıp hamile kalanlar var cok kafaya takma oluruna bırak benim yakın bi arkadaşım antibiyotik iğneler vurulurken hamile kaldı o yuzden spordan bişey olmaz aksine yumurta kalitesini arttırır hamile kalma şansım daha da yükselir
En iyisi canım evde sebze olmadıgı zaman sürekli makarna bulgur tarzı yeme ihtiyacı duyuyor insan benim koca da sebze pek sevmiyor valla yeşil fasulye yapıyom hiç yemez mantar hiç görmesin onuda yemez kabak da eh işte başka ne kaldı geriye patlıcan da bu aralar acı cıkıyo onuda yemiyor valla bu hafta ben pazara gidemedim eşm gitti işte bir iki bişey alıp gelmiş haftaya ben gitcm lahana brokoli karnıbahar vs alcamİyi ki girmişim grubainsan tek olmadığını hissedince daha Bi motive oluyor. Bugün pazar kuruluyor gidip bol bol sebze alacağım kendime
Aynı dert bende de var benimde eşim yemiyor sebze kolay kolay bende yemekleri ayrı yapmayı düşünüyorum mecburen yoksa ona ayak uydurduğumda aldığım kilo ortadaEn iyisi canım evde sebze olmadıgı zaman sürekli makarna bulgur tarzı yeme ihtiyacı duyuyor insan benim koca da sebze pek sevmiyor valla yeşil fasulye yapıyom hiç yemez mantar hiç görmesin onuda yemez kabak da eh işte başka ne kaldı geriye patlıcan da bu aralar acı cıkıyo onuda yemiyor valla bu hafta ben pazara gidemedim eşm gitti işte bir iki bişey alıp gelmiş haftaya ben gitcm lahana brokoli karnıbahar vs alcam
Kaç yıldır evlisin canım son adet tarihin ne zaman hangi ilacı kullandınBebiş konusunda tek değilsiniz bizde tedavi sürecindeyiz hatta bana galiba ilaçlar dokundu gibi azonce doktoru aradım bakalim ne diyecek korktum. Enfeksiyondan dolayı Antibiyotik tedavisi goruyodum bide yumurtaliklari buyutmek icin ilac verdi 2 gundur akintım kahverengi kanlı gibi geliyor idrarımda tortu var kasıklar o biçim ağrıyor..Dokundu mu ne verdikleri..Bi yerleri yapalım derken bi tarafları bozduk galiba
1 yıldır evliyiz kuzum 26 Eylülde oldum..Hatta çocuk olmuyor diye doktora gittim. Enfeksiyon var dedi Monodox verdi antibiyotik bide 3'lü fitil verdi bunların yanina yumurtaliklarımi büyütmek icin Letu verdi hatta cumartesi günu yumurtaliklarima bakıcaktı ama dayanılcak gibi değil kasıklarım çok ağrıyor 2 gündür akıntılarım kahverengi idrarımda tortu var azonce aradım doktoru normal mi diye dönmedi daha hastası vardı haber bekliyorum.Kaç yıldır evlisin canım son adet tarihin ne zaman hangi ilacı kullandın
Inşallah bir şeyin yoktur canm bilgilendirirsin. Çok zor süreçler Bi de şimdi bu sürece kilo muhabbeti eklendi Allah kolaylık versin hepimize ne diyeyimBebiş konusunda tek değilsiniz bizde tedavi sürecindeyiz hatta bana galiba ilaçlar dokundu gibi azonce doktoru aradım bakalim ne diyecek korktum. Enfeksiyondan dolayı Antibiyotik tedavisi goruyodum bide yumurtaliklari buyutmek icin ilac verdi 2 gundur akintım kahverengi kanlı gibi geliyor idrarımda tortu var kasıklar o biçim ağrıyor..Dokundu mu ne verdikleri..Bi yerleri yapalım derken bi tarafları bozduk galiba
Geçmiş olsun canım bende femara kullandım letu da famera ilacının aynısı gibi bişey bende fayda etmişti ama gebelik olmadı. Enfeksiyon geçerse hemen hamile kalırsın inşallah1 yıldır evliyiz kuzum 26 Eylülde oldum..Hatta çocuk olmuyor diye doktora gittim. Enfeksiyon var dedi Monodox verdi antibiyotik bide 3'lü fitil verdi bunların yanina yumurtaliklarımi büyütmek icin Letu verdi hatta cumartesi günu yumurtaliklarima bakıcaktı ama dayanılcak gibi değil kasıklarım çok ağrıyor 2 gündür akıntılarım kahverengi idrarımda tortu var azonce aradım doktoru normal mi diye dönmedi daha hastası vardı haber bekliyorum.
Hoşgeldin canımBeni de gruba ekler misiniz. Boy 1.58 kilo 77.5. Yaş 27. 1 yıllık evliyim bir yılda 17 kilo aldım çok saldım kendimi bugün tartıya çıktığımda şok oldum beynimden vurulmuşa döndüm resmen hiç bu kiloya çıkmamıştım kızlar acilen zayıflamam lazım ve sorun şu ki bebek istiyoruz öyle spor falan çok yapamayacağım
Geçmiş olsun, Allah şifa versin canımKızlar çok hastayım yarın da geçmezse test verwceğim spor yok heryerim ağırıyor menüleri de sonra toplu yazarım inşallah
Sende de aynı şeyler olmuş muydu pekiGeçmiş olsun canım bende femara kullandım letu da famera ilacının aynısı gibi bişey bende fayda etmişti ama gebelik olmadı. Enfeksiyon geçerse hemen hamile kalırsın inşallah
Yok canım bende enfeksiyon vs yok ama dediğin gibi tortu yada lekelenme yaşamadım hiçSende de aynı şeyler olmuş muydu peki
Eskiden enfeksiyon tarzında akıntılarım vardı doktora gittiğimde ilaç vermişti ama gebelik tarzı bişey yaşamadım hiç şuanda ise normal bir şekilde akıntı görüyorum şeffafSende de aynı şeyler olmuş muydu peki
Hoş bulduuummHoşgeldin canım
Çok güzeelHanimlar cook yoruldum1 saat boyunca Kosu Bandi 210 cal yaktim
Ben sporumu coktan yaptım duşa girdim cıktım şimdi de hindiba kahve içeceğimHanimlar cook yoruldum1 saat boyunca Kosu Bandi 210 cal yaktim