- 28 Aralık 2009
- 22.502
- 87.430
hoşgeldin canım, keyifli kilo vermelerkızlar merhaba bende zayıflamaya başlamak istiyorum ama grubunuza dahil olabilirmiyim???
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hoşgeldin canım, keyifli kilo vermelerkızlar merhaba bende zayıflamaya başlamak istiyorum ama grubunuza dahil olabilirmiyim???
henüz geçmişi okumadım okuya okuya geliyorum, yaptın mı acaba listeyi meraklardayımKizlar simdi elle manuel bir liste hazirlayacagim moni @gezegenfeza @Zerosima @Fatma4224 @60kiloyum ben, kilo hedef yazicam ve hepimiz gaza gelecegiz okey mi kizlarrr
Yarin bir milat miiii??????
hoşgeldin canımGünaydın arkadaşlar size katılabilirmiyim
olmaz mıııKizlar yok mu bana oklava veren
Cips yedim (((
Bu sondu soz delüganlı sözü
hoşgeldin canımBende katılabilir miyim size ?
hayırlısı olsun canımHoşgeldin canım eskisi kadar seni sık göremiyoruz buralar da..
Ben dun hastaneye gittim kızçeler sol tarafta 18mm yumurtam büyümüş sağ tarafta ise 12mm şuan aşırı bir şekilde kasık agrısı yaşıyorum doktor çatlatma iğnesi vermek istemedi geçen ayda kendisi çatlamış zaten dedi hayırlısı ile bekliyoruz bakalım
Ben de spora bir kendimi versem harika olacak spor salonu benim tam eve varış saatimde kapanıyor pandemiden dolayı önceden gidiyordum 1-1,5 saat takılıp geliyordum iyi oluyordu en azından aksatmıyordum
pandemi her şeyi etkiledi. en güzel spor şu an yürüyüş çıkın çıkın yürüyünValla benimde artık spor salonuna gitmem gerekiyor sarkma olmaması ve kas yapmak için ama gidemiyorum ki yakınımda spor salonu yok ayreten sadece bayanlara özell. Olması lazım ohooo ben evde kaldım yine
ben tek başıma çıkmayı seviyorum yürüyüşe de alışverişe de. biriyle çıkınca yürüyüşüm, sohbete gezintiye dönüşüyor, alışverişte de her şeye her yere girip bakıyorlar bana sıkıntı basıyor, en güzeli tek başına yapmak bu işleri.Ya ne bileyim kendi başıma hiç alışık olmayınca cıkamıyorum ki yani gidecek bir yerim de yok ki nere cıkıp gezeyim
birkaç kez çıkınca alışırsın ve hatta çok ta keyifli gelirKuzum eşime baglılık ile alakası yok kucuklukden gelen bişey babam bizi tek başımıza ve hiç dışarı salmazdı bu yüzden Boyle aslında eşim asla karışmaz bana olan güveni de tam ama işte dediğim gibi alışık bir durum olmadığı için çıkamıyorum
bu kış tüm fazlalıklardan kurtulucaz90 a dayanmışım
geçmiş olsun canımYa kizlar ogluma küp yapayim dedim uhu var ya hafif yapıştırıcı, elime damladi acayip alerji yapti oglumun alerji hapindan ictim baktim olacak gibi degil bir de onun surubundan ictim ooff of bu a lerji ne illet bir sey ya
Bugun gorumcem gelecek valla eşim dışarı çıkarz felan dedi ama bilmiyorum havalar da soğuk gidiyor yürüyüş yapar mıyız bilmiyorumpandemi her şeyi etkiledi. en güzel spor şu an yürüyüş çıkın çıkın yürüyün
Başınız sağolsun gülüm, Allah rahmet eylesin.Hadi hayırlısı canım
Benimde sayfaları biraz kurcalamam gerek, fırsat bulamıyorum.
Bu gece görümcemin vefat haberini aldık, burdaki büyüğümüzün evinde toplandık, yarında öyle olacak.
Canlar sağolsun, gerisi boş kızlar.
Herşey herkesin gönlünce olsun.
Benim hiçbirşeyde hevesim kalmadı.
Sorunsuz seviyeleri yapabilirsem ne mutlu bana
En kolay yazın kilo veriliyor kızlar bunu unutmayınbirkaç kez çıkınca alışırsın ve hatta çok ta keyifli gelir
Amin canım kaptanım senide özledik vallahayırlısı olsun canım
selam canım, öncelikle geçmiş olsun, inşallah en kısa sürede her şey istediğin gibi olur.İsmim : Nisa
Yaşım :32
Boyum :160
Mesleğim : Avukat
Evliyim
Bursada yaşıyorum.
Kendimi bildim bileli zayıf ve az yiyen bir insandım..Hakimlik sınavlarına hazırlanırken stres, yoğunluktan bi anda 45 kilodan 54 kiloya çıktım..Bu da bende sağlık sorunlarina sebebiyet verdi..Pco, Kolestrol, Tansiyon, Hormon bozuklukları..Kendim çocukluktan beri epilepsi hastasıyım kullandiğim ilaclar,hormonlarım düzelsin diye verilen doğum kontrol haplari ile etkilesıme girdi ve kilo alımım artti..60 kiloyu gördüğümde nefes almada sorunlar yaşadım,düzenli olan adetlerim kilo ve ilaçlar yüzünden bozuldu..Kısacası 100 kiloluk insanın yaşadığı sorunları yaşadım..Şuan 49.7 kiloyum hedefim 48.7 ayda 11 kilo verdim kendi çabamla..Şuan hormonal hastalıklarım bitti, Pco yendim, Epilepsi hastalığımda düzelmeler var, kolestrol tansiyon herşey normal..Vitaminlerimde eksilme olmadan, spor yapmadan porsiyon kontrolüyle kilo verdim...Şimdi gebelik planı içerisindeyim sağlıkli gebelik için 48 kilo olmam gerekiyor. Nöroloji ve Kadın doğum uzmanı tarafından planlı bi gebelik süreci olacak gebelik öncesi bakım dönemindeyim..Sizlere ozellikle spor konusunda eşlik etmek istiyorum yemek konusunda da korumaya geçicem sağlikli beslenmeye devam
yürürken ısınıyor insan, soğuk havada daha kolay yürüyüş bence, terlemekten yürüyüş eziyet geliyor yazın.Bugun gorumcem gelecek valla eşim dışarı çıkarz felan dedi ama bilmiyorum havalar da soğuk gidiyor yürüyüş yapar mıyız bilmiyorum
bende sizleri çok özledim , inşallah daha sık beraber olucazAmin canım kaptanım senide özledik valla
Merhaba hoşgeldiniz bende bebiş tedavisi görüyorum temmuz sonunda 85 kiloydum doktorum PCO oldugunu soyledi zatennkilo vermeye doktora gitmeden once başlamıştım neyseki. 1 ay sonra tekrar kontrole gittiğimde PCO gözükmediğini soyledi doktor 5 kg vermiştim hemen hemen 1 ay içinde sadece suan tembellik var bu yüzden tedavi görüyoruz aynı kaderi yaşıyor gibiyiz şuan 75 kiloyum önümde vermem gereken daha bir sürü kilo var ama olsun 4 ay içerisinde 21 kg verebildm şuanki şlk hedefim 65 kilo olmakİsmim : Nisa
Yaşım :32
Boyum :160
Mesleğim : Avukat
Evliyim
Bursada yaşıyorum.
Kendimi bildim bileli zayıf ve az yiyen bir insandım..Hakimlik sınavlarına hazırlanırken stres, yoğunluktan bi anda 45 kilodan 54 kiloya çıktım..Bu da bende sağlık sorunlarina sebebiyet verdi..Pco, Kolestrol, Tansiyon, Hormon bozuklukları..Kendim çocukluktan beri epilepsi hastasıyım kullandiğim ilaclar,hormonlarım düzelsin diye verilen doğum kontrol haplari ile etkilesıme girdi ve kilo alımım artti..60 kiloyu gördüğümde nefes almada sorunlar yaşadım,düzenli olan adetlerim kilo ve ilaçlar yüzünden bozuldu..Kısacası 100 kiloluk insanın yaşadığı sorunları yaşadım..Şuan 49.7 kiloyum hedefim 48.7 ayda 11 kilo verdim kendi çabamla..Şuan hormonal hastalıklarım bitti, Pco yendim, Epilepsi hastalığımda düzelmeler var, kolestrol tansiyon herşey normal..Vitaminlerimde eksilme olmadan, spor yapmadan porsiyon kontrolüyle kilo verdim...Şimdi gebelik planı içerisindeyim sağlıkli gebelik için 48 kilo olmam gerekiyor. Nöroloji ve Kadın doğum uzmanı tarafından planlı bi gebelik süreci olacak gebelik öncesi bakım dönemindeyim..Sizlere ozellikle spor konusunda eşlik etmek istiyorum yemek konusunda da korumaya geçicem sağlikli beslenmeye devam