serbest günlük

Merhaba canım doğru diyorsunuz Okula giden oğlum var Sekizde kahvaltı yapıyor Bende 8.30 9 gibi yapıyorum Bende iki öğün istiyorum ama bilemiyorum yapabilirmiyim

Merhaba canım doğru diyorsunuz Okula giden oğlum var Sekizde kahvaltı yapıyor Bende 8.30 9 gibi yapıyorum Bende iki öğün istiyorum ama bilemiyorum yapabilirmiyim
Eger sabah açlığına dayanabiliyorsan 11 yada 12 gibi yiyebilrsin canım bende 8 de uyanıyorum eşimi işe gönderdikten sonra uyumuyorum ilaçlarımı içip birazda telefonla oynayınca zaten vakit geçmiş oluyor belki ilk zamanlar vücut alışık olmadığı için zorlanabilirsin ama ara öğün olarak meyve yersin

, Zerosima Sen kilonu yazdin mi acaba ben mi kacirdim?
Kızlar bende bugun ve yarın karbonhidrat tüketmemeye calıscam akşam eşime börek yaparım kendmde taze fasulye ve çorba felan yerim dun makarna ve bulgur iki karbonhidrat agır oldu

Kzilar dun oyle bir yedim ki ve onceki gun de iki geve de kalp agrisi cektim
Kalbim duracak gibiydi sabah kalktigimda da agridi ama regl oncesi oldugu icin bu kadar kudurdum
Artık oruc tutmaya karar vermistim ki gece uyanamadim.ilaclarim var ama oruc tutmasam da tutuyor gibi yapicam insallah aksam ezanina kadar yemek yemicem bakalim azicik.kalbim dinlensin

Geçmiş olsun canım dikkat et sağlıklı beslen çok sağlıksız yediğimiz zaman vucudumuz kabul etmiyor eskiden bende hep oyle saglıksız abur cubur aşırı gögsüm sıkışırdı midem agzıma gelirdi çok şükür 4 aydır oyle bir problem yaşamıyorum

Canım ekmek tüketiyormusun

Benim yemem inanın açlıktan şundan bundan değil daha çok duygusal açlıktan oluyor kendimi dizginlemem gerekiyor tatlı çikoata isteğim ise kızı emzirdikten sonra oluyor muhtemelen kan şekerim düşüyor ondan diye tahmin ediyorum ona da çözüm bulmam gerekecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…