- 20 Şubat 2016
- 4.650
- 18.638
Vaaay eksi birr harika
EvetEvetttEki Görüntüle 3002319
Hafta sonu bol bol Dr Nowzaradancımı izledim
Ve saglikli beslrnmr ve zayiflama tüyolari aldım
Vee baslayalim
Bugunku menüm
Saat 11.00
Fotograftaki gibi
Porsiyonlarimi küçülttüm
Pilav,corba,cacık ve salata. Salatanin yarisini yedim
Başlangıç kilom pazartesi : 73.8
sara_28
teşekkür ederim canımVaaay eksi birr harika
adımın süper canım makarnayı o saatte yemesen iyiymiş ama sağlık olsun bugün telafi edersinEvet
Saat 14.00 te bir porsiyon pilav :)
Saat 16.30 1 kase pancar corbasi
Saat 22.30 1 tabak makarna
Aksam makarna yedigim icin yarina 18 saatlik aclik yerlestirdim yani yarin muhtemelen 16.00dan once yemek yok duruma gore yerim veya yememsu 1 lt
Spor Eki Görüntüle 3002730
Evet haklisinadımın süper canım makarnayı o saatte yemesen iyiymiş ama sağlık olsun bugün telafi edersin
acıkmadan yememek iyi fikir vücudu dinlemek lazımEvet haklisinnormalde uzun zamandir makarna bile yemiyordum yeŕsem 2 kaşık falan. Ama neyse bugun kontrollü gidicem insallah.dun en son 4 te yedim. Aksami yemeden gecireyim diye 7 de salata yemedim gece patladı iste insallah bu aksam kontrollu gidicem..
Aslinda benim bir hatam da acıkmadan yemek ki ozellikle cay kahve icmek canim istemese de nedendir bilmem surekli bir seyler içtim. Nowzaradancım bir programda birine dedi ki
Kadin dedi ki ben çok yemiyorummmm ( kendisi 300 kg )bakin simdi sizinle konuşacağımdiye daha ogle yemegini yemedim doktor anliyor musun
Tarzi bu sekilde konuşunca dr dedi ki
Kendini neden yemek yemek icin şartliyorsunsen
1 gun yemesen dahi karacigerinde ,vucudunda enerji olarak depolanan yaglar seni ayakta tutar. Vs vs ama en can alici cümle
Kendini yemege şartlama Acıkmamışsan Acıkmamışsındır bu kadar basit
Dedi
Vaaay 3 gündür hayat felsefesi yaptim bunu mesela su an aklim git bir şekerli nescafe yap diyor ama mideme soruyorum yok diyor ya şaka gibi 3 gundur çay ve kahve içmiyorum ☺☺
Neyse istah patlamasi gunume 2 hafta var o zamana kadar ne kadar verirsem kilo o kadar kâr.
Su an minnoşu okula biraktim 3 km yuruyecegim yaklasik 1 saat donuste de okula yuruyerek gitmeyi dusunuyorum
Hem 13 tl kâr hem de spor saglik
Ay günlük tutar gibi oldu
Ben normalde günlük tutmam tutamam
Eger birinin eline gecerse 6 sezonluk dizi çıkar hayatımdan
Kesinlikleacıkmadan yememek iyi fikir vücudu dinlemek lazım
Nasılsın moni cim neler yapıyorsun kilo durumun nedirSelam canlar
harikasınız kızlar
çok şükür canım. covid oldum 1 haftadır onunla uğraşıyordum. ben de yavaş yavaş veriyorum şükür.60kiloyum tatlim nerelerdesi nasil gidiyor biz Sara ile ele geçirdik burayı. Burasi artık bizim puhahahah :))
Sen de gel ara ara
Cok geçmişolsun tatlimçok şükür canım. covid oldum 1 haftadır onunla uğraşıyordum. ben de yavaş yavaş veriyorum şükür.
Ben dun baya yurudum ama menumu yazamayacagim cunku afedersjniz midemi bozdum gece mahvoldum malum şey oldu soylemeyeyim simdiMenümü yazayım
Sabah
İki haşlanmış yumurta
İki kuru kayısı
Bir tane zeytin
Şekersiz çay
Öğle
Bir tabak bamya yemeği
Bir kase yoğurt
Akşam
Izgara köfte
Salata
Ayran
Birer tane közlenmiş biber ve domates
Su 2 litre spor yok 7623 adım
Lonely single girl
Geçmiş olsun canım dikkat et kendineBen dun baya yurudum ama menumu yazamayacagim cunku afedersjniz midemi bozdum gece mahvoldum malum şey oldu soylemeyeyim simdi
Ama bu sabah kilo vermişolarak uyandim :) cumayi sabahina insallah 2 kg vermis olarak uyanirim
TesekkurlerGeçmiş olsun canım dikkat et kendine
afiyet olsun canımTesekkurler
Dunku menum
Saat 11.00
1 dilim kek
Cok ax ekmek kabugu
Cok az çökelek, cok az terayag
.
Saat 15.00
2 tabak kısır
.
Saat 20.00
4kaşık kisir
Su 1 lt
Yuruyus 1000 adım
Ben aynıyım ama oğlumun yine sut3ve yumurtla alerjisi en yüksek eşikte ,tavan yani 100 . 99 a indiremedik 2 senedir. İgE seviyesi de yine 2500lerde en son 2450 olmustu ama olmasi gereken sayı 60 yani arada uçurum var. Aylık Ivig tedavisi aliyor. Antikor destegi yani. Ama cogu besine basladi hamd olsun mesela portakal,simit,domates,salatalık,kestane,ne bileyim bu sekilde çoğu besine de basladikLonely single girl senin ve oğlunun alerjiniz ne durumda canım? gerileme var mı? hala aynı yiyecekleri yiyemiyor musunuz?