- 20 Şubat 2016
- 4.650
- 18.638
Kesinlikle öyle. Ama insan olmayinca karsidaki ne desen boş . Bosver ilk baslarda cok kiziyordum ama artik umursamiyorum. Her seyin hesabinin sorulacagi gun gelecek eminim. Tabiki de oglumun hakkini alicam insallah iki üç ay daha gecsin bakalim heleerkek ayrılınca kendi öz evladını bile unutuyorhiç acıma çocuğun nafakasını al. onun da çocuğu, bakmak zorunda. zaten senin yanında kalıyor. bir de senin işin olmadığını biliyor. ne yiyor ne içiyor bu çocuk... bir de özel besleniyor, sürekli doktora gidiyor... insan biraz düşünür yaa
Epeydir şekeri hayatımdan çıkaramıyorumKizlarrrrr
Ne guzel 72.5 u gormustum 2 hafta once.
Cok kar yagdi okullar tatil oldu 1 hafta, evde otur yurume 76.2 ye ciktim 1.5 haftada
Lanet olsun bu metabolizmama insan bir haftada 4 kg alir mi ya sislik falan da degil bildigin yağ
Sekersiz 21 e basladim var mi benimle birlikte başlayanEki Görüntüle 2995146
Zor gercekten sigaea alkol vb agzima surmedim bu yasima kadar ama bu da onlar kadar bagimlilik yapan bir sey maalesef şekerEpeydir şekeri hayatımdan çıkaramıyorum
Bugün hastaneye gidip kan tzhlilkere baktırdım canım d ve b12 vitaminleri düşük çıktı insülin direnci var böyle işte sende durumlar nedir canımsara_28 ne durumlardasın kuzum
Yaa gecmis olsun hallolacak durumlar sikintili degil cok sukur vitamin takviyesiyle hallolur insallahBugün hastaneye gidip kan tzhlilkere baktırdım canım d ve b12 vitaminleri düşük çıktı insülin direnci var böyle işte sende durumlar nedir canım
Sağol canım benim diyetisyene başlıyorum yeniden bakalım düzelecek inşallahYaa gecmis olsun hallolacak durumlar sikintili degil cok sukur vitamin takviyesiyle hallolur insallah
Benden de iyi işte bir an once okullar baslasin istiyorum ,oglani okula birakinca gunde 11 km yuruyordum :) simdi evdeyiz az hareket ve sıkıntıdan yeme durumu var hafif
Aynen öyle canımZor gercekten sigaea alkol vb agzima surmedim bu yasima kadar ama bu da onlar kadar bagimlilik yapan bir sey maalesef şeker
Selam kuzu
günaydın canım Allah orucunu kabul etsinSelam kuzu
Iki gundur giremedim.
Bugun ben de geldim sen burdasın diye :)
Bi yakinimiza gittik
Menu saat 15.00
Çay
1 pogaca
Mantar
taflan kavurmasii
1 dilim de tatli
:)
Saat 22.30
1 tabak nohut 1 dilim ekmej
(Bu hafta oruc tutuyorum da ) yani yarin niyetliyim insallah
Su 1 lt