alerji zaten zor ama besin alerjisi çok çok zor. Rabbim şifa versinBen aynıyım ama oğlumun yine sut3ve yumurtla alerjisi en yüksek eşikte ,tavan yani 100 . 99 a indiremedik 2 senedir. İgE seviyesi de yine 2500lerde en son 2450 olmustu ama olmasi gereken sayı 60 yani arada uçurum var. Aylık Ivig tedavisi aliyor. Antikor destegi yani. Ama cogu besine basladi hamd olsun mesela portakal,simit,domates,salatalık,kestane,ne bileyim bu sekilde çoğu besine de basladikartık disarida kuru ekmek yemekten kurtuldu kuzum hamd olsun sordugun için sag ol
İnşallah dahada iyi olacak bazı besinlere başladığınıza göre süreç uzun olsada umut var demektir çok sevindim canım benimBen aynıyım ama oğlumun yine sut3ve yumurtla alerjisi en yüksek eşikte ,tavan yani 100 . 99 a indiremedik 2 senedir. İgE seviyesi de yine 2500lerde en son 2450 olmustu ama olmasi gereken sayı 60 yani arada uçurum var. Aylık Ivig tedavisi aliyor. Antikor destegi yani. Ama cogu besine basladi hamd olsun mesela portakal,simit,domates,salatalık,kestane,ne bileyim bu sekilde çoğu besine de basladikartık disarida kuru ekmek yemekten kurtuldu kuzum hamd olsun sordugun için sag ol
Menün biraz tuhaf olmuş ama afiyet olsun canım insan bazen elinde olmayan sebeplerdende yiyebiliyor insanlık hali yarın daha dikkatli olursunMenu
Saat 12.00
1 tabak dolusu pirinc pilavi
2 kupa çay ,ilk bardaga iki seker attim diger bardak sıfır seker
.sonra yuruyus
Eve geldim 1 topkek vardi acımadım gömdüm
Saat 16.00 da .
Bu saatten sonra yemek memek yok
Spor
Eki Görüntüle 3004264
sara_28
Cok şüküralerji zaten zor ama besin alerjisi çok çok zor. Rabbim şifa versin
diğer besinlere başladığınıza sevindim canım. çok şükür
Insallah canım cok sag ol☺İnşallah dahada iyi olacak bazı besinlere başladığınıza göre süreç uzun olsada umut var demektir çok sevindim canım benim
Benim menülerim oldu olası tuhafMenün biraz tuhaf olmuş ama afiyet olsun canım insan bazen elinde olmayan sebeplerdende yiyebiliyor insanlık hali yarın daha dikkatli olursun
Ama adımların çok güzel yediğini yakmışsındır kesin
Yaa ne kadar düzenli maşallahMenümü yazayım
Sabah
Bir tane haşlanmış yumurta
Çok az salata
Çay kaşığı büyüklüğünde peynir
Bir fincan ıhlamur
Öğle
Bir tabak pırasa yemeği
Bir kase yoğurt
Ara
Küçük bir tane portakal
Bir fincan sütlü kahve
Akşam
Bir tabak tavuk suyu çorbası
Çok az salata
Su 2.5 litre spor yok
Menülerin tuhaf olsadaCok şükür
Insallah canım cok sag ol☺
Benim menülerim oldu olası tuhaf
Yaa ne kadar düzenli maşallah
.
Yarin Allah izin verirse hava da gunesli 11 km yuruyus hedefim yani 3 saat yani 20.000 adım civarı
Süperrrrrr
Tamam canım nasıl istersenSaracım ben yarın tartilayim cunku bugun full yuruyus yapacagim.insallah şimdiden 5000 adim oldu daha 20 000den fazla adim atacagim Allah izin verirse . Yarina insallah ben de guzel bir eksi yaşarım
Sporun harika canımAma sporumu atayım Eki Görüntüle 3004926
Gunduzleri su ictigimde gobusum şişiyor o nedenle aksamlari iciyorum Saram belki de gunduz icmeye başlamalıyım
Hmmmm anladım canımGunduzleri su ictigimde gobusum şişiyor o nedenle aksamlari iciyorum Saram belki de gunduz icmeye başlamalıyım
Yani tartida istedigim sayiyi goremedimHmmmm anladım canım
Bugün tartıldın mı kaç kilosun
Gayret edersen neden olmasınsara_28 şubat bitiminde en az 69 gormek istiyorum Rabbim nasip et Aminnnn