serbest günlük

Kuzum apa yı istemeyerek bıraktım ve verdiğim 5 kiloyu geri aldım
10 güne türkiye yolcusuyum, diyet filan yapamam, sadece oruç tutmak istiyorum, Allah nasip ederse yarın başlıyorum.
Biliyorsun ev büyüdü, gelen giden de olunca pek yetişemiyorum.
Arada bakıyım dedim sayfayı ararken tel elimde uyuyakalmışım.
Kilo ver de nasıl ve nerde verirsen ver.
Yine yazarda etiketlersen bulmam kolay olur
Kendine iyi bak
Burda bir ablan var unutma

Evet çok yazıyorlar, bende okumaya yetişemiyorum

Demişimmm
Şaka gibi ama kilom hala 74 küsür aylardir
Amaaaaa
Belim 1 haftada 1 cm daha incelerek 73 oldu
Cok
Tabiki de ara ara yazışırız

doğrudur tatlım. kolay gelsin

Hoşçakal canım sen çok azimli çok güçlü bir kadın ve annesin eminim istediğin kiloyada geleceksin arada gel kendinden haber ver oluşunun iyileştiğini müjdele olurmu canım benim

Hoşçakal canım sen çok azimli çok güçlü bir kadın ve annesin eminim istediğin kiloyada geleceksin arada gel kendinden haber ver oluşunun iyileştiğini müjdele olurmu canım benim
Ara ara geliyorum cok sukur 73.5 u gordum ama daha cok yolum var yine gelicem insallah. Guzel sozlerin icin de ayrica tesekkur ediyorum

harikasın canım benimmm nasıl gidiyor diyet ve ders çalışma? oğluşun nasıl?
Sag ol bitanem diyet acayip iyi tartida 73.5 gosteriyor artik 1 ay da boyle gider ama incelmeyi sorarsan tartidaki 1 kg gorunuste 5 kg gitmis durumda . Oglum da iyi ana sinifina gidiyor ogretmeni de iyi Coooook şükür en korktugum şeydi. Derse de son gaz devam temmuz 31 de sinav günü dun belli oldu daha da hizlandim bakalim
Sen nasilsin devam.diyete dimi hadi o kadar zamandir ugrasiyorsun sen de degsin sonunda emeklerimize

Çok şükür ben de iyiyim canım

Iyiyim elhamdülillah
Kilo ne durumda bilmiyorum
Türkiye 'ye gidip döndüm
Bisürü pestil aldım
Onlar bitene kadar diyete başlamayı düşünmüyorum
Burda yılbaşı tatili var, eşim ve oğullarım evde, haliyle işim bitmiyor.
Üstüne eve bir kedi daha aldık, nüfus 6 etti iyimi.
Onlarla ve ev işiyle uğraşıyorum.

Sizde ne var ne yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…