- 18 Mart 2018
- 29.719
- 116.562
- 34
Kuzum apa yı istemeyerek bıraktım ve verdiğim 5 kiloyu geri aldımmoni Cim selam
Gordugun uzere artık kimse kalmadı. Tek basima da bir anlamı yok gelmemin belki arkadaslar gelir ara ara muhabbet ederiz demistim ama ne gelen vaar ne giden
O zaman demir almak günü gelmişse zamandan
Meçhule giden bir gemi kalkar bu limandan
Ben de yol alayım
Iyi kötü gunler geçirdik derdimi dinleyip ortak oldunuz hepiniz hoşçakalın kızlar
gezegenfeza 60kiloyum @busefit @Zerosima sara_28 ve şu an aklima gelmeyen nickli arkadaşlar
Bye byeeee
Bu arada gorenler şok oluyor kız senden bi tane baby cat gitmiş diyorlar:)
Son 13 kilo hadi ben devam
Selametle
Evet çok yazıyorlar, bende okumaya yetişemiyorumCanim benim sag ol o tempoya ayak uyduramam ben surekli mesaj falan yazamam. Gece 12 den sabah 5 e kadar ders calisiyorum malum kpss ye az kaldi. 3 saat uyuyup kalkip yemek yapip oglani okula goturuyorum eve gekince de azcik uyuyom falan .ugrasamam yani surekli mesaj yazmayla
Ama ara ara gelipyazarim bu sayfaya dayanamam ben70 olunca gelicem insallah 68 olunca falan
SelammmmmEki Görüntüle 2947005
Ay kizlar anca vaktim oldu
Gecen cuma : 73.8
Bu hafta . 74.1
Fark +300 gr tartida
Ama var ya masallah diyelim cok inceldim
Mart ayinda 89 cm idi bel ölçüm
Bugun Gunaydin kizlar
Gecen hafta boyle demisim
Kilom hala ayni
Amaaaaaaaaa
Bel ölçüm 1 haftada 1 cm incelerek 74 olduuu
Guzel bir haftaydi benim icin
Aksamlari yemek yemedim ve bol bol yurudum
Bu arada antidepresani da biraktim 2 senedir kullaniyordum.malum yasanilanlardan sonra
Ve Allah ıma milyonlarca kez sukur ki iyilesmisim bir kez birakmaya kalkmistim nefes alamama ve sinir olmustu bu seferkinde iyilestigimi hissetrigim icin birakmayi denedim ve iyilesmisim cok şükür
Demişimmm
Şaka gibi ama kilom hala 74 küsüraylardir
Amaaaaa
Belim 1 haftada 1 cm daha incelerek 73 oldu
Cok
Tabiki deKuzum apa yı istemeyerek bıraktım ve verdiğim 5 kiloyu geri aldım
10 güne türkiye yolcusuyum, diyet filan yapamam, sadece oruç tutmak istiyorum, Allah nasip ederse yarın başlıyorum.
Biliyorsun ev büyüdü, gelen giden de olunca pek yetişemiyorum.
Arada bakıyım dedim sayfayı ararken tel elimde uyuyakalmışım.
Kilo ver de nasıl ve nerde verirsen ver.
Yine yazarda etiketlersen bulmam kolay olur
Kendine iyi bak
Burda bir ablan var unutma
doğrudur tatlım. kolay gelsinCanim benim sag ol o tempoya ayak uyduramam ben surekli mesaj falan yazamam. Gece 12 den sabah 5 e kadar ders calisiyorum malum kpss ye az kaldi. 3 saat uyuyup kalkip yemek yapip oglani okula goturuyorum eve gekince de azcik uyuyom falan .ugrasamam yani surekli mesaj yazmayla
Ama ara ara gelipyazarim bu sayfaya dayanamam ben70 olunca gelicem insallah 68 olunca falan
unutur muyum hiç canım benim. tabi yazarımAma sen unutma gel ara ara tamam mi
Hoşçakal canım sen çok azimli çok güçlü bir kadın ve annesin eminim istediğin kiloyada geleceksin arada gel kendinden haber ver oluşunun iyileştiğini müjdele olurmu canım benimmoni Cim selam
Gordugun uzere artık kimse kalmadı. Tek basima da bir anlamı yok gelmemin belki arkadaslar gelir ara ara muhabbet ederiz demistim ama ne gelen vaar ne giden
O zaman demir almak günü gelmişse zamandan
Meçhule giden bir gemi kalkar bu limandan
Ben de yol alayım
Iyi kötü gunler geçirdik derdimi dinleyip ortak oldunuz hepiniz hoşçakalın kızlar
gezegenfeza 60kiloyum @busefit @Zerosima sara_28 ve şu an aklima gelmeyen nickli arkadaşlar
Bye byeeee
Bu arada gorenler şok oluyor kız senden bi tane baby cat gitmiş diyorlar:)
Son 13 kilo hadi ben devam
Selametle
Ara ara geliyorumHoşçakal canım sen çok azimli çok güçlü bir kadın ve annesin eminim istediğin kiloyada geleceksin arada gel kendinden haber ver oluşunun iyileştiğini müjdele olurmu canım benim
Ne güzel ideal kilona geleceksin ben sana inanıyorum çünkü çok azimlisinAra ara geliyorumcok sukur 73.5 u gordum ama daha cok yolum var yine gelicem insallah. Guzel sozlerin icin de ayrica tesekkur ediyorum
Afiyet olsun canım o kadar adım atıyorsun erimiştir o çikolataEvse halley tarzi cikolata varmis gömdüm acliktan :)))) olsun olur o kadar
Insallah :)Afiyet olsun canım o kadar adım atıyorsun erimiştir o çikolata
harikasın canım benimmmEki Görüntüle 2969279 evettttt bugünün hasılatı tutmayın benii :))
Ay pardon zaten grupta kimse yoktu dimi60kiloyum :)))
Sag ol bitanemharikasın canım benimmmnasıl gidiyor diyet ve ders çalışma? oğluşun nasıl?
Çok şükür ben de iyiyim canımSag ol bitanemdiyet acayip iyi tartida 73.5 gosteriyor artik 1 ay da boyle gider ama incelmeyi sorarsan tartidaki 1 kg gorunuste 5 kg gitmis durumda . Oglum da iyi ana sinifina gidiyor ogretmeni de iyi Coooook şükür en korktugum şeydi. Derse de son gaz devam temmuz 31 de sinav günü dun belli oldu daha da hizlandim bakalim
Sen nasilsin devam.diyete dimi hadi o kadar zamandir ugrasiyorsun sen de degsin sonunda emeklerimize