Sensiz yaşayamam dedikten 2 saat sonra herşeyi silip attı..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evet sayfayı açtım baştan sona kadar okudum..
Asıl sebebi zamanla öğrensem de içimdeki acı geçmeyecek nefesim daralıyor aklıma geldikçe ..
Muhtemelen yine birbirimizi göreceğiz bir şekilde. Ne yaparım nasıl olurum bilmiyorum gerçekten çok zormuş..

Sebep ne olursa olsun sonuc ortads. Uzulme. Sen yasamina yoluna kaldigin yerden devam et. Bu da bir ani olarak kalsin bosver.

Bahaneleri tam bi kaynana ağzından gibi. Annesine açılmış bnce oda abin evlenmeden nasıl olcak hem askerlik fln... bide epilepsi olduğnu öğrense ztn kızn ailesi istemez demiştir böylelikle vazgeçmiştir oda... senin iyiliğin içn bir nevi uzak duruyor yani...
Ve tekrar asla şans verme.. ne zaman ne sebeple bırakacağı belli olmaz.

Güzel anlatmissiniz hayal ettim yaşadıklarınızı. Alıştırmıs, ilgilenmiş birde hiçbirşey yokken gidivermiş. Zaten o şok yoruyor insanı ama sebepsiz değildir. Mutlaka birşey olmuştur. Niyeyse aklıma başka biri geliyor. Birde son görüşmede ne yasadiniz veya ne gibi şeyler konuştunuz. Oda mi etkili acaba

evet bu başka biriydi..beni onun bi akrabası bir düğünde görüp beğeniyor ve onun annesini aracı olarak anneme yönlendirdi.. benle konusmak istediğini vs söyledi..
anladım neyse bu da ailesinin etkisinde çok kalan biri belli ki. oturmuş düşünmüş senin yaşını falan da kafasına takmıştır 5 sene evlilik düşünmüyorum dediğine göre.. ama seni bu kdaar oyalamasaydı keşke. ayıpya.

bunlar şimdi mi aklına gelmiş gerizekalı. aracı olduğu çocuk öğrenirseymiş.. demek ki geçtiğiniz aylar boyunca kimsenin örenmesini kafasına takmıyordu çünkü ciddi düşünmüyordu iş ciddiye binince vazgeçt.

Bu konu icin ikinci uyeligin sebebini merak etmeden alamadim kendimi. Gayet herkesin basina gelebilecek bir durum...

Her sensiz yasayamam diyeni ciddiye alirsak, dunyanin nufusu suan bugunun yarisinin da yarisiydi.
Bunu önceki sayfalarda açıklamıştım . Asıl üyeliğim eski.ablam da buraya üye ve bdv yi takip ediyor . Bu yaşadıklarımı da bildiği için asıl hesabımdan yazmak ve herşeyi okumasını bilmesini istemedim.

Ben abisi ve annesinin çoktandır bizi bildiğini düşünüyorum çünkü görüştüğümüzde abisi aramıştı bi iki kere . İkisinde de söylemişti benle birşeyler içtiğini vs .
Annesi de bu süreçte bir kere geldi bize ve gayet de bana karşı iyiydi .
Ama şu olabilir yani abin evlenmeden Olmaz demiş olabilirler çünkü abisine de bağlı ekonomik olarak . Yanında çalışıyor ve her ise de o koşuyor . Sorumluluk almaktan korktu belki de
Epilepsi konusunu annem biliyormuş Zaten annesi söylemiş cok önceden. Bizim bilmediğimizi düşünüyor olamazlar ama ben bilmiyordum gerçekten

hayır başka biri olamaz yani belki birini düşündülerse onu bilemem.
Son görüşme gayet güzeldi güldük ettik zor ayrıldık yani öbür günün bütün haftanın planını yaptık hatta .. konuşmadığımız konu yoktu ki hangi birini söyleyeyim bilemedim ..

Annesi midir bilmem ama ailesindeki kadinlarin etkisinde kalmis olabilir. Suanlik da sizi el altinda tutmak istiyor.

Ama neresinden baksan akrabalik var aramizda demissin. Uzak yakin farketmez, dunyada insan mi kalmadi da akrabalarla evleneceksiniz? Sirf bunun icin bile olmamali bence.

Evet o da aile etkisinde ve demek ki bana söylediklerinin tam tersine ailesinin veya bir başkasının lafıyla da bir anda herşeyi bitirebilirmiş...
Yaşımı taktıysa o Değil bir başkası takmıstır çünkü takan 8 aydır çoktan takmaz mıydı ?
Çok oyaladı beni ya öyle böyle değil .. kırgınlığım ondan..

Ya o çocuğun konusu bi kaç kere daha geçti ve hep dedi yani o kim ki bosver ona ne bizden falan dedi .. umrumda değil onun ne düşüneceği dedi..
Onu da bahane olarak sunması beni delirtti .. anneme anne diyor benim abim gibidir onun da üzülmesini istemem dedi ya Allah kahretmesin. O çocuk da belki şimdi başkasıyla görüşüyordur Benden bizden ona ne?? Üstelik bir kere konuştuk ve üstünden iki sene geçti . O çocuk yüzünden de değildir yanı

O gün eve gittiğinde ev kalabalık sonra yazacağım dedi. Dayıları anneannesi yengeleri vs onlar oturmaya gitmişler .
Belki de onlar varken de konu açılmış olabilir hiç bilemiyorum.
Akraba konusunu bir önceki sayfalarda açıklamıştım . Ben de akraba olmasına karşıydım çünkü iyi günde de kötü günde de yüz yüzesin yani ufak bir tartışmada bile aileler karşı karşıya gelebiliyor . Ama yaşanınca da karşı koyamıyoruz işte yaşandı oldu bitti

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…