- 5 Nisan 2012
- 7.006
- 14.204
- Konu Sahibi Mutlulukgunlugu
Dengesiz herifin teki bundan ne köy olurdu ne de kasaba...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
InsALLAH canım.. bu öyle bir acı ki,RABBIM onların da canini öyle yaksinOn dakikada fikrini değiştirecek noldu ki Şaka gibi geliyor değil mi?
Ben de hala anlam veremiyorum yani ne oldu o iki saatte bu derece değişecek kadar?
Bu arada teşekkürler amin inşallah siz de atlatırsınız..
Çok sağolun yorumunuz için..Ben sevdim hikayenizi. Sıcak ve samimi geldi bana . Bence konu sizin dışınızda aile arasında bi şey olmuş olabilir. Hızlı karar vermiş. Bir kaç güne kadar da muhtemelen arar. Ne olduğunu ondan öğrenirsiniz. Karar sizin artık.
Sadece görücü usulüyle değildi ki kendi tanıştıklarım da oldu üniversitede okurken de oldu . Öyle her tanıstırılmak isteyenle oturup bi çay içmedim çünkü görücü usulü tanıstırılmalara cok ılımlı değilim yada çok zor geliyor bana.Sosyal çevrem vardı ancak zamanla azalttım.Biraz alakasiz bisey yazicam galiba. Universite mezunu olup ta bu kadar fazla gorucu usulu gorusmelerinizin olmasi ya da bu bahsettiginiz kisinin de akrabaniz oluyor olmasi tuhaf geldi acikcasi hic sosyal cevreniz yok mu?
Bir de yaptigi evet cok sinir bozucu ama belli ki ailesinin ve abisinin lafiyla cok hareket eden birisi ki bu durumda ayrilmis olmaniz bence hayirli olmus.
Tabi bazi isler kismet ben yazdiklarinizdan sirf gorucu usulu tanismalariniz oldu gibi anladim.Sadece görücü usulüyle değildi ki kendi tanıştıklarım da oldu üniversitede okurken de oldu . Öyle her tanıstırılmak isteyenle oturup bi çay içmedim çünkü görücü usulü tanıstırılmalara cok ılımlı değilim yada çok zor geliyor bana.Sosyal çevrem vardı ancak zamanla azalttım.
Akraba konusuna gelirsek orda da zaten belirttim ben akraba olmasa daha iyi olur diye düşünüyordum hep . Elimde değildi olmaması ..
Aklı karışık, ne yaptığını asıl şimdi bilmiyor. Ayıldığında hatasını anlayacak ve mutlaka düzeltmek için adım atacak.ama bu kadar hızlı ayrılmasından aile faktörü var diye düşünüyorum. Sorun neyse onu halletmeden geri dönme. Sorunun üstüne kapatmasına izin verme. Aynı duruma tekrar düşersin. Bi kez daha aynı şeyi yaparsa işte o zaman bir daha asla geri dönmeÇok sağolun yorumunuz için..
Israrla senle alakalı değil dedi bana. Ee o zaman sorun ne diyorum ? Herşey çok hızlı oldu abimi annemi düşünemedim dedi. Ne hızlısı ya 8 ay görüştük biz 8 ay ve nerdeyse hergün..
Hem de çok hızlı karar verdi ve beni hemen arkadaşım ol dostum ol moduna getirmek istedi bu nasıl birşeydir ölüp bitiyordu hani.. yazacağını düşünmüyorum hiç .yine de
Yazarsa yada ararsa ben daha çok üzüleceğim . Kırıldım
Annesinin ısrar ettiği çocuk onun akrabasıydı. Beni düğünde görüyor ve illa Benimle tanıştırın diyor .annesi de o yüzden ısrar ediyor anneme ..Çok mantıksız, bundan kaç sene önce annesi ısrar etmemiş mi annenize görüşmeniz için? Ayrıca madem 5 sene evlilik düşünmüyor, nişanlanırdınız. Askerliğini yapardı evlenirdiniz. İnsanlar var, arkalarına koca köyü, koca adetleri töreleri alıp kaçıyorlar. Bu adam ne basiretsizmiş. En başında da gelip konuşamamış, en sonunda da ailesine bu kızı istiyorum diyememiş. Boşverin bunu ya, iktidarsız bir insan.
Teşekkür ederim. Evet iş ve sosyal çevreme şans vereceğim Bundan sonra ..Tabi bazi isler kismet ben yazdiklarinizdan sirf gorucu usulu tanismalariniz oldu gibi anladim.
Bence siz yine sosyal cevrenizden, is cevrenizden insanlara sans verin.
Bence birgunde bu kadar 180 derece donen bi insanla da olmamasi iyi olmus. Hakkinizda hayirlisi olsun
Öyle bi ihtimal yoktur diyemem ben ısrarla onu da sordum. Başka biri mi var dedim hayır valla yok dedi. Hoş eğer öyle birşey olsa da bana 5 yıl evlilik düşünmüyorum diyen o kişiyle mi evlenecekti ? Abisi askerlik bahane olmayacak mı o kişiye de ?Üşenmedim hepsini okudum ve aklıma ilk gelen şey acaba ailesi (annesi) kedi içine daha çok sinen birini mi buldu? 3 saat elinizi tutan adam 1 saat sonra bırakıyosa boşverin. Ya ailesinden çok etkileniyor ya da sizi gösterdiği anlattığı kadar sevmemiş. Önünüzdeki maçlara bakın bence
Aynen canim herseyde bir hayir vardir lafi cok klasik gibi gorunse de dogruluguna cok inaniyorumTeşekkür ederim. Evet iş ve sosyal çevreme şans vereceğim Bundan sonra ..
Şöyle düşündüm yanı birgünde bu kadar dönen bir insan ya nişanlıyken evliyken böyle yapsaydı işte asıl o zaman yıkım olurdu benim için...
Soru işareti koyduğunuz şeyler tamamen olayın size aktarılması için söylenmiş şeyler, adam 6 ay sonra nişanlanabilir de. Acaba rahatsızlığını problem edersiniz diye düşünmüş olabilir mi? Yani zor bi durum annesi başka birini bulduysa bile sizi gerçekten seviyosa neden uğraşmadı, yok hemen cayacaksa neden bu kdar vaktini ayırdı ilgilendi sizinle değil mi?Öyle bi ihtimal yoktur diyemem ben ısrarla onu da sordum. Başka biri mi var dedim hayır valla yok dedi. Hoş eğer öyle birşey olsa da bana 5 yıl evlilik düşünmüyorum diyen o kişiyle mi evlenecekti ? Abisi askerlik bahane olmayacak mı o kişiye de ?
Ben onu da sordum biri bişey mi dedi görüşüyoruz diye ayıplanmaktan mı korkutuyorsun senden yaşça büyük olduğum için mi dedim. Hayır dedi kimseye birşey anlatmadım . Abim hala bekar beniömde hala askerliğim yok . Hem annemin aracı olduğu çocuk da öğrenirse hoş Olmaz çocuk üzülür anneme anne diyor annem de ona üzülür dedi ..Aklı karışık, ne yaptığını asıl şimdi bilmiyor. Ayıldığında hatasını anlayacak ve mutlaka düzeltmek için adım atacak.ama bu kadar hızlı ayrılmasından aile faktörü var diye düşünüyorum. Sorun neyse onu halletmeden geri dönme. Sorunun üstüne kapatmasına izin verme. Aynı duruma tekrar düşersin. Bi kez daha aynı şeyi yaparsa işte o zaman bir daha asla geri dönme
Senin için,yaşadıkları için kaybettikleri için üzülür. Bekleyip görücez.Haber aldığında mutlaka yaz. Ben çok merak ediyorum ne olacağını, ne olduğunu. Hakkında hayırlısıBen onu da sordum biri bişey mi dedi görüşüyoruz diye ayıplanmaktan mı korkutuyorsun senden yaşça büyük olduğum için mi dedim. Hayır dedi kimseye birşey anlatmadım . Abim hala bekar beniömde hala askerliğim yok . Hem annemin aracı olduğu çocuk da öğrenirse hoş Olmaz çocuk üzülür anneme anne diyor annem de ona üzülür dedi ..
Yalan külliyen yalan .. biz bu konuları Defalarca konuşmuştuk kimseyi umursamam ben demişti annem ben kimi istersem saygı duyacağını söyler demişti neden üzülsün ki kim için ne için ..
Bir bilsem keşke bilsem de bende rahat etsem..Soru işareti koyduğunuz şeyler tamamen olayın size aktarılması için söylenmiş şeyler, adam 6 ay sonra nişanlanabilir de. Acaba rahatsızlığını problem edersiniz diye düşünmüş olabilir mi? Yani zor bi durum annesi başka birini bulduysa bile sizi gerçekten seviyosa neden uğraşmadı, yok hemen cayacaksa neden bu kdar vaktini ayırdı ilgilendi sizinle değil mi?
Benim canım yanıyor o kadar yanıyor ki . Biterken bile sen çok değerlisin hep de öyle kalacaksın dedi .. madem çok değerliydim böyle bir ayrılığı hakedecek n’aptım , noldu ? Eğer olursa bir gelişme mutlaka yazacağım . Şimdilik ona hiç bir sey yazmak istemiyorum hastalıkla ilgili vs. Gerçi numarasını sildim . Bir de instagramı dondurdum .Senin için,yaşadıkları için kaybettikleri için üzülür. Bekleyip görücez.Haber aldığında mutlaka yaz. Ben çok merak ediyorum ne olacağını, ne olduğunu. Hakkında hayırlısı
Evet herkes üzülme dese de ister istemez üzülüyorum . Sadece hayırlısı buymuş deyip geçemiyorum olmuyor bir türlü düşünmekten ..Aklıyla en baştan hareket etseymiş.Saçma sapan bahaneler.Üzülme demekle olmuyor biliyorum ama nolur üzülme.Gerçekler mutlaka ortaya çıkar.Eninde sonunda öğrenirsin asıl sebebi bekle gör.
Aslında ben sordum yanı biri bişey mi dedi niye iki saat sonra bu kadar değiştin dedim . Yok kimse bir şey demedi ben kendim düşündüm dedi. Kafasında birşeye takıldı kurdu kurdu sonra söyledi desem 8 ay sonra olacak şey mi aklım almıyor ki ... biri onu etkiledi ben öyle düşünüyorum ..Tepki gösterirsede konuyu kapatmaya çalışırsın ama bence o kendisini öyle bir kaptırdı ki bu konuya ikinizin aşınmada mantıklı bir karar almaya çalıştı. Bazen kendi kafamızda kendi sorularımıza cevap veririz karşımızda ki insan nasıl olsa kesin böyle tepki verir dediğimiz için ama her zaman doğru değil bu :)
Bende bu konuşmayı dene ama telefonda değil karşılıklı... yanaşmazsa vazgeçmeye çalış
Dengesiz iste.
2 saat icinde ne degismis acaba.?
Bosver sakin gorusme bir daha ama sakin..