Sensiz yaşayamam dedikten 2 saat sonra herşeyi silip attı..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Benim yan etkisi oluyor mu diye sorma sebebim şuydu: doktor artık gerek yok ilacı kullanma demiş. o da ben yine de kullanacağım demiş.yani doktor gerek görmemişken ilaç kullanıyor olmanın yan etkisi oluyor mu demek istedim..

biz iyi günde de kötü günde de birdik bu 8 ayda.. üstelik benim de kalıcı bir rahatsızlığım var..o da bunu biliyor çünkü ben kendim anlattım.. o zaman benim de mi bırakmam lazımdı ya beni ilerde taşıyamazsan diye?
hastalığı babasından sonra değil hep varmış ama bana hiç anlatmadı... kimseden de annem anlatana kadar duymadım keşke duysaydım da bu yüzden mi bitiriyorsun derdim...

evet o kadar söz verdi konuştu etti sonra dediki ben mantıklı düşünememişim cok duygusal davranmışım..
o kadar herşey boşmuş yani bomboşş...

evet işte ben de anlatması için dün üsteledim.dedim nolur bana mantıklı birşey söyle annem deme abim deme 8 aydır onlar yoktu yeni mi cıktı ortaya ? ilacı kullanmasan birşey olur mu dr gerek görmediyse dedim diye mi alındın dedim senlik birşey yok ben duygusal davrandım mantıklı düşünemedim dedi..

8 ayda bu hastalığını sana açamamış şimdi par diye açmasını bekleme, demek ki onun için büyük bir yara bu. Sakıncası yoksa bildiğini söyleyebilirsin öğrendim böyle bir durum varmış eder sebep bu ise bunu dert etme diye biraz korkusunu alabilirsin bence. Belki ilk başta hemen yumuşamaz ama zamanla dediklerini düşünür, senden kopmayı hiç istemiyor bana kalırsa..

işte ben de bunun için birşey demem lazım mı diye düşünüyordum acaba yazsam desem tesadüfen böyle birşey duydum da sebep bu muydu buysa benim için sorun değildir ki diyecegım...acaba tepki gösterir mi alakası yok istemiyorum seni ısrar etme der mi?yada kimden öğrendin der mi... çünkü hastalık babanın vefatından sonra değil hep varmış.. en azından bana cok güvendiyse bu konuyu da benimle paylaşmalıydı her ne kadar zor olsa da...
ya ısrarla dedi işte numaramı silme nolur ben de silmeyeceğim söz veriyorum dedi. hem bir anda beni çekti attı kendinden hem de kopmak istemiyor anlam veremedim..

Kıymet bileni sevmek lazım,zora gelince kaçıp gideni değil.

Hem dengesiz,hem saygısız.Adam gibi bir açıklamayı hakeder herkes.

Yoluna bak.Yalnız hissettiğim şu ki,bu sana pişmanım diye dönecek.O zaman bu yaşadıklarını hatırla.Hep diyorum,kaypak insanla işim olmaz.Senin de olmasın.Sevgiler.

8 aydaki yazısmalarla son yazısmadaki uslubu arasında o kadar cok fark vardı ki sanki baskasının ağzıyla yazıyormus gibi hissettim.. sen nasıl böyle hissiz sanki hiçbir şey olmamış gibi yazıyorsun hani nerde o söylediğin duyguların dedim.. ben aklımla hareket edince böyleyim işte dedi..
yazmayacak o geri de dönmeyecek bundan eminim.. çünkü inşallah daha iyileriyle karşılaşırsın dedi..biz dost kalalım arkadaş kalalım beni görünce sakın üzülme birbirimize iyi bakalım arada yaz benim numaramı silme dedi...

Aklıyla en baştan hareket etseymiş.Saçma sapan bahaneler.Üzülme demekle olmuyor biliyorum ama nolur üzülme.Gerçekler mutlaka ortaya çıkar.Eninde sonunda öğrenirsin asıl sebebi bekle gör.

Tepki gösterirsede konuyu kapatmaya çalışırsın ama bence o kendisini öyle bir kaptırdı ki bu konuya ikinizin aşınmada mantıklı bir karar almaya çalıştı. Bazen kendi kafamızda kendi sorularımıza cevap veririz karşımızda ki insan nasıl olsa kesin böyle tepki verir dediğimiz için ama her zaman doğru değil bu :)
Bende bu konuşmayı dene ama telefonda değil karşılıklı... yanaşmazsa vazgeçmeye çalış

Konuyu çok güzel anlatmışsınız hepsini okudum.

Yaş, hastalık, başka akraba vs vs . Hiçbiri bırakmak için bir sebep değil. Sakın yaş konusunu sizin eksikliğinizmiş gibi dile getirmeyin bir daha. Diğerlerini de takacak adam baştan takardı, sonradan takması sadece bahane... Adam muhtemelen bukadar kafa yormadı, ailesiyle konuştu, ne dedilerse hemen onlara uydu... bukadar. Arkadaş olma şerefini de vermeyin ona, engellemişsiniz de zaten, en doğru karar bu şu anda...

Bu kadar duygusal düşünmeyin. Bir erkek bu tür şeylere takılmaz kolay kolay.. siz yazmayın.. yazarsanız bile bu hiçbirşeyi değiştirmez bence, çünkğ gerçek sebep bu değil gibi..

Tesekkurler ozetlediginiz icin :) ayrildiktan sonra dost arkadas olma muhabbetini bi turlu anlayamamisimdir. Tamam arkadas kalalim birbirimize dugun davetiyesi de gondeririz deseydiniz :) anlamak zor bunlari.

Ah ah! Seni o kadar iyi anliyorum ki, benimde bu erk kişisi evlenme teklifi ettikten sonra başka bir kadına gitti ve bu süreç sadece 10 dakikalık bir süreçti. Ondan bir gun evvel tüm gün ve gece beraberdik.40 dakikalık yolu el ele yürüdük evlenme hayallerı kurduk!!!bazı erkekler dengesiz oluyor malesef. Senin ki, iki saatte vazgeçmiş benim 10 dakika içerisinde evlilikten terk edilen eş durumuna dustum.Hala toparlanamadim, hala psikolojim yerlerde ve hala daha hazmedemiyorum. Kolay gelsin canım umarım RABBIM içine ferahlık verir

Teşekkür ederim çok uzun oldu farkındayım .psikolog arkadaşıma da danışmıştım içini dök bi kağıda iyi gelecek dedi bende buraya yazdım rahatladım biraz
Evet iste bu da bi ihtimal . O iki saatte belki de ailesiyle konuştu olmayacağını düşündü hiç birşey olmamış gibi de hemen bitirdi . Bilmiyorum artık gerçek sebep her ne idiyse yarın öbür gün öğrensem bile ne faydası var ? Ne yapabilirim ki ?
Onu sildim ama engellemedim çünkü beni silsen de ben sana yine bir Şekilde ulaşırım dedi.

On dakikada fikrini değiştirecek noldu ki Şaka gibi geliyor değil mi?
Ben de hala anlam veremiyorum yani ne oldu o iki saatte bu derece değişecek kadar?
Bu arada teşekkürler amin inşallah siz de atlatırsınız..

Ben sevdim hikayenizi. Sıcak ve samimi geldi bana . Bence konu sizin dışınızda aile arasında bi şey olmuş olabilir. Hızlı karar vermiş. Bir kaç güne kadar da muhtemelen arar. Ne olduğunu ondan öğrenirsiniz. Karar sizin artık.

Biraz alakasiz bisey yazicam galiba. Universite mezunu olup ta bu kadar fazla gorucu usulu gorusmelerinizin olmasi ya da bu bahsettiginiz kisinin de akrabaniz oluyor olmasi tuhaf geldi acikcasi hic sosyal cevreniz yok mu?
Bir de yaptigi evet cok sinir bozucu ama belli ki ailesinin ve abisinin lafiyla cok hareket eden birisi ki bu durumda ayrilmis olmaniz bence hayirli olmus.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…