- 15 Aralık 2009
- 774
- 64
- 39
- Konu Sahibi Mutlulukgunlugu
Epilepsi hastalari'ni askerlige almazlar Askerligi bahane etmis olmali ayrilmak icin. Bence ailesi duydu iliskinizi onay vermedikleri icon ayrildi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Öyle bir şey var mı gerçekten? Bilmiyordum .Epilepsi hastalari'ni askerlige almazlar Askerligi bahane etmis olmali ayrilmak icin. Bence ailesi duydu iliskinizi onay vermedikleri icon ayrildi
Evet sayfayı açtım baştan sona kadar okudum..http://serhatyabanci.com/beni-neden-terkettin-aci-da-olsa-soyle-iyileseyim/
Bunu buldum. Umarim acilir sayfa.
Sebepsiz ayriliklarda sebep bilinmedigi icin iyilesme daha gec olabiliyormus. Ama sebep ne olursa olsun sonuc degismeyecek. Yapilacak tek sey hayat devam ediyorsa, yola da devam etmek gerektigi. Sukredin ki evli ya da nisanli iken bu durum basiniza gelmemis.
Sebep ne olursa olsun sonuc ortads. Uzulme. Sen yasamina yoluna kaldigin yerden devam et. Bu da bir ani olarak kalsin bosver.Evet sayfayı açtım baştan sona kadar okudum..
Asıl sebebi zamanla öğrensem de içimdeki acı geçmeyecek nefesim daralıyor aklıma geldikçe ..
Muhtemelen yine birbirimizi göreceğiz bir şekilde. Ne yaparım nasıl olurum bilmiyorum gerçekten çok zormuş..
anladım neyse bu da ailesinin etkisinde çok kalan biri belli ki. oturmuş düşünmüş senin yaşını falan da kafasına takmıştır 5 sene evlilik düşünmüyorum dediğine göre.. ama seni bu kdaar oyalamasaydı keşke. ayıpya.evet bu başka biriydi..beni onun bi akrabası bir düğünde görüp beğeniyor ve onun annesini aracı olarak anneme yönlendirdi.. benle konusmak istediğini vs söyledi..
bunlar şimdi mi aklına gelmiş gerizekalı. aracı olduğu çocuk öğrenirseymiş.. demek ki geçtiğiniz aylar boyunca kimsenin örenmesini kafasına takmıyordu çünkü ciddi düşünmüyordu iş ciddiye binince vazgeçt.Ben onu da sordum biri bişey mi dedi görüşüyoruz diye ayıplanmaktan mı korkutuyorsun senden yaşça büyük olduğum için mi dedim. Hayır dedi kimseye birşey anlatmadım . Abim hala bekar beniömde hala askerliğim yok . Hem annemin aracı olduğu çocuk da öğrenirse hoş Olmaz çocuk üzülür anneme anne diyor annem de ona üzülür dedi ..
Yalan külliyen yalan .. biz bu konuları Defalarca konuşmuştuk kimseyi umursamam ben demişti annem ben kimi istersem saygı duyacağını söyler demişti neden üzülsün ki kim için ne için ..
Mutsuz tatsız bir anı olacak ..Sebep ne olursa olsun sonuc ortads. Uzulme. Sen yasamina yoluna kaldigin yerden devam et. Bu da bir ani olarak kalsin bosver.
Bunu önceki sayfalarda açıklamıştım . Asıl üyeliğim eski.ablam da buraya üye ve bdv yi takip ediyor . Bu yaşadıklarımı da bildiği için asıl hesabımdan yazmak ve herşeyi okumasını bilmesini istemedim.Bu konu icin ikinci uyeligin sebebini merak etmeden alamadim kendimi. Gayet herkesin basina gelebilecek bir durum...
Her sensiz yasayamam diyeni ciddiye alirsak, dunyanin nufusu suan bugunun yarisinin da yarisiydi.
Ben abisi ve annesinin çoktandır bizi bildiğini düşünüyorum çünkü görüştüğümüzde abisi aramıştı bi iki kere . İkisinde de söylemişti benle birşeyler içtiğini vs .Bahaneleri tam bi kaynana ağzından gibi. Annesine açılmış bnce oda abin evlenmeden nasıl olcak hem askerlik fln... bide epilepsi olduğnu öğrense ztn kızn ailesi istemez demiştir böylelikle vazgeçmiştir oda... senin iyiliğin içn bir nevi uzak duruyor yani...
Ve tekrar asla şans verme.. ne zaman ne sebeple bırakacağı belli olmaz.
hayır başka biri olamaz yani belki birini düşündülerse onu bilemem.Güzel anlatmissiniz hayal ettim yaşadıklarınızı. Alıştırmıs, ilgilenmiş birde hiçbirşey yokken gidivermiş. Zaten o şok yoruyor insanı ama sebepsiz değildir. Mutlaka birşey olmuştur. Niyeyse aklıma başka biri geliyor. Birde son görüşmede ne yasadiniz veya ne gibi şeyler konuştunuz. Oda mi etkili acaba
Bir anda olması birinin lafına geldiğini düşündürdü bana da. Sordum yanı kim ne dediyse sana bu kadar çabuk değiştin diye . Kimse bilmiyor dedi tabi yersembir şekilde öğrenildi ve ailesi de güzelce ince ayar yaptı bence. okurken aklıma sadece bu geldi.
Evet o da aile etkisinde ve demek ki bana söylediklerinin tam tersine ailesinin veya bir başkasının lafıyla da bir anda herşeyi bitirebilirmiş...anladım neyse bu da ailesinin etkisinde çok kalan biri belli ki. oturmuş düşünmüş senin yaşını falan da kafasına takmıştır 5 sene evlilik düşünmüyorum dediğine göre.. ama seni bu kdaar oyalamasaydı keşke. ayıpya.
Ya o çocuğun konusu bi kaç kere daha geçti ve hep dedi yani o kim ki bosver ona ne bizden falan dedi .. umrumda değil onun ne düşüneceği dedi..bunlar şimdi mi aklına gelmiş gerizekalı. aracı olduğu çocuk öğrenirseymiş.. demek ki geçtiğiniz aylar boyunca kimsenin örenmesini kafasına takmıyordu çünkü ciddi düşünmüyordu iş ciddiye binince vazgeçt.
O gün eve gittiğinde ev kalabalık sonra yazacağım dedi. Dayıları anneannesi yengeleri vs onlar oturmaya gitmişler .Annesi midir bilmem ama ailesindeki kadinlarin etkisinde kalmis olabilir. Suanlik da sizi el altinda tutmak istiyor.
Ama neresinden baksan akrabalik var aramizda demissin. Uzak yakin farketmez, dunyada insan mi kalmadi da akrabalarla evleneceksiniz? Sirf bunun icin bile olmamali bence.