- 18 Kasım 2014
- 1.598
- 4.674
- 133
- 41
Fırına koymayı düşünüyorum bakalım inşallah eksi gelir hala aynı kilodayim bu arada

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Fırına koymayı düşünüyorum bakalım inşallah eksi gelir hala aynı kilodayim bu arada
Getirir merak etme.Ben gecen hafta carsambaya kadar neredeyse hic verememistim persembe cuma patir patir gitti.Fırına koymayı düşünüyorum bakalım inşallah eksi gelir hala aynı kilodayim bu arada
Yok kuzum kusmadım dün yağı Farklı geldi sanırım o yüzden oldu akşamında birşey yiyesim gelmedi bugünde doğum günü partisi var çık kaçırmam inşBenim bu hafta iyi gidiyo duraklarsam birdaha ayranı denicem çokta severim zaten![]()
kahve konusunda hala endişeliyim
ama onuda içicem bi gün sen nasıl oldun canım birdaha kusmadın dimi
![]()
Ben cok sewiom onu yaAyyy mercimek köftesi yiyebiliyormuyuz diye soracaktım ki sonra kalorisine baktım yok kalsın yemem daha iyi bune beee 1 tanesi 70 kalori diyo dümdük 1 taneyle duruyorsan ye de ben hiç yemem daha iyi![]()
Canim yiyebilirsin aslibda zararli degil. @MiuLego bana oglen olursa 3 4 tane olursa yiyebilirsin demisti.Tabi cuma tarti gunu oldugu icin çarşamba persembe degil de cuma cumartesi yenmesi tercih sebebi.Ayyy mercimek köftesi yiyebiliyormuyuz diye soracaktım ki sonra kalorisine baktım yok kalsın yemem daha iyi bune beee 1 tanesi 70 kalori diyo dümdük 1 taneyle duruyorsan ye de ben hiç yemem daha iyi![]()
Ben bi seferde 30 40 tane yerdim o kadar asigim onaBen cok sewiom onu ya
Ben bi seferde 30 40 tane yerdim o kadar asigim ona
Ahahahaha bak bugün neler yedim söyledim buna rağmen eksi gelmezse aticam kendimi balkondan sabah avuç içi kadar ekmek içine bir dilim peynir koydum alıştırıp çıktım dışarı geldim başka bişey canım istemedi iş yaptım şimdi acıkır gibi oldum kabak aldiydim bir orta kabağı hafif kavurup yoğurtlu dereotlu salata yaptım onu yiyorum akşamda 7 gibi yemek yerim başkada bişey yemem artıkinMy SouL duyacak şiiiiiiişşşttt
Ahahahaha bak bugün neler yedim söyledim buna rağmen eksi gelmezse aticam kendimi balkondan sabah avuç içi kadar ekmek içine bir dilim peynir koydum alıştırıp çıktım dışarı geldim başka bişey canım istemedi iş yaptım şimdi acıkır gibi oldum kabak aldiydim bir orta kabağı hafif kavurup yoğurtlu dereotlu salata yaptım onu yiyorum akşamda 7 gibi yemek yerim başkada bişey yemem artıkin
Bende içli köfte diyecektim haşlanmış ama yemicem karar verdim aticam çiğ çiğ dondurucuya cuma günü yerim inşallah iki tane oglenAyyy mercimek köftesi yiyebiliyormuyuz diye soracaktım ki sonra kalorisine baktım yok kalsın yemem daha iyi bune beee 1 tanesi 70 kalori diyo dümdük 1 taneyle duruyorsan ye de ben hiç yemem daha iyi![]()
Gülme lennnn
SouluuummmmOyyyyyy![]()
Bebisimmmmm gel bende az önce senin pastaya baktiydim pek güzel olmuş yediymiydin sen ondanKimse de b3ni sormamış![]()
Ben cok sewiom onu ya
Hee bende seviyomda kalorisini görünce hayalkırıklığına uğradım ben daha düşük bekliyordumCanim yiyebilirsin aslibda zararli degil. @MiuLego bana oglen olursa 3 4 tane olursa yiyebilirsin demisti.Tabi cuma tarti gunu oldugu icin çarşamba persembe degil de cuma cumartesi yenmesi tercih sebebi.
Evet evet hem de cumartesiBebisimmmmm gel bende az önce senin pastaya baktiydim pek güzel olmuş yediymiydin sen ondan![]()