- 28 Mart 2016
- 8.923
- 24.628
- 348
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yeni gördüm kızz bu yazdığını ben
bu nasıl güzel bir menü ya
valla bayıldım
öğlen yapmamk zorluyo mu seni kuzum?
ay keşke benim menüm olsa bu.
kahvaltıyı evde mi yapıyosun?
Yaaa Gulbe neler nelerKızlar geçmiş olsun neler olmuş sitede erkekler de varmış demek
Yemek var Allahtan isinacak bi tekBütün suçlu oğlununmuş
Kalk yemek yap bari :)
Gene cıktı bir bahaneYemek var Allahtan isinacak bi tekbi salata da yaparim tamam.Oglumsuz yapilacaklari yaptim o da uyandi.artik onla ilgilenir oynarım yapamam digerlerini
![]()
Bendensin sendee3 lt suyu bitirmenin haklı gururunu yaşıyorum şuan![]()
ahahahahahaha sormaa sormaKızlar geçmiş olsun neler olmuş sitede erkekler de varmış demek
Kafayi koymuş omzuma yatiyo onu kaldirip nasil is yapayim benGene cıktı bir bahane![]()
Oyyyy yerimmm kıyamammKafayi koymuş omzuma yatiyo onu kaldirip nasil is yapayim ben![]()
Elimden geldikçe erken.. bugün 5 te yedim şükür :))Sen kaçta yiyorsun yemeğini ?
Sabah çok olmuş ama onun dışında güzel.. kızına da geçmiş olsun cnm :))Dün menüm
Sabah 10:30
Aç karna 2 bardak su
4 ızgara köfte
8 dilim patates
Yarım kabak
Peynir
Zeytin
1 mandalina
Ara 1 elma
1 bardak süt
Akşam 18:30
Yeşil mercimek çorbası
3 yk güveç
1 kase yoğurt
Su 2 lt
Bilemiyorum cnm yaa.. aktif olabilecek misin??Merhaba hergün diyet bozuyorum. gece kalkıp yemek yiyorum. beni de aranıza alır mısınız![]()
Anneme kalsa hiç birşey yemiyorum benSabah çok olmuş ama onun dışında güzel.. kızına da geçmiş olsun cnm :))
Pişmanlıkları gelesin diyecem gelmişsin zaten sabah gördün tabi eksileri hallettin pişmaniyeyi o hariç gerisi güzel :)Kızlar günü şükür erken kapattım
Uyanır uyanmaz 1 ceviz 1 incir
Kahvaltı 11 de
2 biberli yumurta
Domates
Kapya biber
7 zeytin
Peynir
Ara
Türk kahvesi
1 tane Pişmaniye
Akşam 17de..
200 gr bonfile
2 kaşık mercimekli bulgur pilavı
Salata
Akşam acıkırsam 19-10 gibi az sütlü kahve içerim inş.. 1 incirle
Dip not: pişmaniyeyi yiyip pişman oldum.. kaç gündür evdeydi yememek için direndim ama bugün öğlen 1 tane yiyim dedim..![]()
Kahvaltı öğlen ara öğün hepsi sabah topluca bitmiş :)) canımmDün menüm
Sabah 10:30
Aç karna 2 bardak su
4 ızgara köfte
8 dilim patates
Yarım kabak
Peynir
Zeytin
1 mandalina
Ara 1 elma
1 bardak süt
Akşam 18:30