Sensin ŞİŞKO

Instagramim yok sosyal medyadan bi tek facebokum var:KK53:

Güle güle kullan canım. O cizme benim bacagimdan geciveremez :KK70:
Yaaaa deme kız öyle, azim varsa yapamayacağın hiç bişi yoktur unutma.
17 kilo vermiş biri olaraktan söylüyorum (doğum kilolarımdı)
Ama şu an 3 kg verebilmek için savaşıyorum, 30 yaşıma 1 sene kaldı zorlanıyor vücut herhalde :(

Yaaaa deme kız öyle, azim varsa yapamayacağın hiç bişi yoktur unutma.
17 kilo vermiş biri olaraktan söylüyorum (doğum kilolarımdı)
Ama şu an 3 kg verebilmek için savaşıyorum, 30 yaşıma 1 sene kaldı zorlanıyor vücut herhalde :KK43:
Ben genelde kiloluydum zaten.Dogumdan sonra kaldi bende de cocuk neredeyse 1 yasinda oldu ben veremedim hic dedim bu boyle olmayacak.Bugun tam 1 ay oldu 25 eylulde baslamistim 4.8 kilo gitti.Su an reglim umarim onun sisligi de vardie uzerimde aslinda daha hafifimdir :D

bonusuma bak hele buralarda yakaladım

Yok niye kuseyim ya :)) benim hic muhabbetim yoktu tek kelime bile o yuzden kafa rahat. Profil mesajlarinda begenisine denk geldim sadece.
Seni anliyorum ama benimde samimi oldugum kisilerden boyle bisey duysam yasasam cok etkilenirdim.
yihahaha noliyi yahu
Bende ne sözler var da içimdeki ruhu buraya yansıtamıyorummmm ahahahahaha :KK70:
My SouL ruhum demekya ismim kendimi yansıtıyor ayoll :KK70:

Allah'tan @MiuLego beni test etti instagramdan gördü de oyuzden relaksım erkek değilim ha korkmayınnn :KK53:
vallah taş gibi hatun soluümmmmm en dişisinden :)
Beni de test etti saolsun.. o da fıstık gibi bi hatun :KK66:
:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Ben genelde kiloluydum zaten.Dogumdan sonra kaldi bende de cocuk neredeyse 1 yasinda oldu ben veremedim hic dedim bu boyle olmayacak.Bugun tam 1 ay oldu 25 eylulde baslamistim 4.8 kilo gitti.Su an reglim umarim onun sisligi de vardie uzerimde aslinda daha hafifimdir :KK70:
Kızzzz 1 ayda nerdeyse 5 kilo süper böyle devam ilk doğumda bende 2 senedeanca verdim sonra 8 sene sabit kaldım şimdi tekrar başa döndüm yine vericem inşallah şimdi yaş faktörü var tabi biraz daha zor oluyo ama olacak başarıcaz beraber :KK50:

Ben genelde kiloluydum zaten.Dogumdan sonra kaldi bende de cocuk neredeyse 1 yasinda oldu ben veremedim hic dedim bu boyle olmayacak.Bugun tam 1 ay oldu 25 eylulde baslamistim 4.8 kilo gitti.Su an reglim umarim onun sisligi de vardie uzerimde aslinda daha hafifimdir :KK70:
Ahahahahaha azim olunca veriliyor işte.
Benim oğlumda 2 yaşını doldurdu öyle anca verdim kiloları.
Bende hemen verememiştim doğum kilolarını.
Yaw doğum yapıp ertesi günü tığ gibi görüntüye nasip sahip oluyor bu ünlüler.
Ünlü olmayanlarda var tabiii o türden :110:

Ne oldu lokumum :KK53:

Kızzzz 1 ayda nerdeyse 5 kilo süper böyle devam ilk doğumda bende 2 senedeanca verdim sonra 8 sene sabit kaldım şimdi tekrar başa döndüm yine vericem inşallah şimdi yaş faktörü var tabi biraz daha zor oluyo ama olacak başarıcaz beraber :KK50:
İnşallah :KK200:

Ahahahahaha azim olunca veriliyor işte.
Benim oğlumda 2 yaşını doldurdu öyle anca verdim kiloları.
Bende hemen verememiştim doğum kilolarını.
Yaw doğum yapıp ertesi günü tığ gibi görüntüye nasip sahip oluyor bu ünlüler.
Ünlü olmayanlarda var tabiii o türden :110:

Ne oldu lokumum :KK53:

Bizim okulda arkadas var eylül 26da dogurdu su an hicbir sey yok.Kizin 9 aylik hamile hali benden zayidti.Sadece karnina bi top koymus gibiydin arkadan asla belli olmuyordu. Bi de normal pirtlatti hooop gitti hepsi.

İnşallah :KK200:

Bizim okulda arkadas var eylül 26da dogurdu su an hicbir sey yok.Kizin 9 aylik hamile hali benden zayidti.Sadece karnina bi top koymus gibiydin arkadan asla belli olmuyordu. Bi de normal pirtlatti hooop gitti hepsi.
Benimde arkadan belli değildi hamile olduğum top gibiydi karnım ama nedense 2 senenin sonunda anca verebildim.
Birde normal doğum yapmama rağmen.
Birde diyet yapmadım ben stresten oldu daha cok mideme vuruyordu artık iştah gitmişti.
O sırada verdim çok şükür.
2.ci yaparsam ne olurum bilmem :olamaz:

Benimde arkadan belli değildi hamile olduğum top gibiydi karnım ama nedense 2 senenin sonunda anca verebildim.
Birde normal doğum yapmama rağmen.
Birde diyet yapmadım ben stresten oldu daha cok mideme vuruyordu artık iştah gitmişti.
O sırada verdim çok şükür.
2.ci yaparsam ne olurum bilmem :olamaz:
Ben de daha 1.de 91le dogurdum.Cok zayiflamam lazim coookkk

Kızlar süper bi eksi ile uyandım şükürler olsun :)) birinci ben olmalıyım karavana semi yenmeliyim :KK66: sem35 sem35

Güzelce kahvaltımı da yaptım.. akşam yemeğime de karar verdim..ohh miss..
Ay ne guzel yaaa ben pazar gününden beri sabitteyim sinir oldum.Dün sana laf ettim bugun ben de kahvaltiyi 12de yaptim

Kızlar süper bi eksi ile uyandım şükürler olsun :)) birinci ben olmalıyım karavana semi yenmeliyim :KK66: sem35 sem35

Güzelce kahvaltımı da yaptım.. akşam yemeğime de karar verdim..ohh miss..
Aaa meydan okuma var bak hele kahvaltımı yaptım aramı yedim akşam yemeğim planlı bölgesel spor tamam gerisi akşama hodri meydan :))

Back
X