- 16 Mayıs 2016
- 15.730
- 66.718
- 518
Artıdasın... mısırı unutKızlar günaydın bugünkü muhtemel menüm
Kalkınca Nescafe 1 hurma 3 4 tane badem ve ceviz yedim
Birazdan kahvaltı yapıp sınava gideceğim 2 yumurtalı lorlu omlet çay peynir ve zeytin olacak
Akşam da karnabahar yemeği salata ve yoğurt belki patlamış mısır
Mısır da olmasa ben wc filan çıkamam herhaldeArtıdasın... mısırı unut
Kayısı ye bananeMısır da olmasa ben wc filan çıkamam herhalde
ben hal hatır soruyorum da çoğu cevapsız kalıyorHuhuuuuune çok boş kalıyor bura ayollll
Ahahahahhaha bana arada bildirim.gelmiyor girip görürsem öyle yoksa gelmiyorben hal hatır soruyorum da çoğu cevapsız kalıyorgün içinde çok sakin
Ahahahahhaha bana arada bildirim.gelmiyor girip görürsem öyle yoksa gelmiyor
Söyleyene bak hele... çoğu zaman menü bile vermiyorsunHuhuuuuune çok boş kalıyor bura ayollll
O da bisey mi bu cuma kilo da bildirmediSöyleyene bak hele... çoğu zaman menü bile vermiyorsun
Yok kız vallahi bu ara takıma da vermedim misafirim vardı yatılı bugün kendime geldim ancakSöyleyene bak hele... çoğu zaman menü bile vermiyorsun
Kafami kaşıyamadım ki bu hafta daha kafam bi milyon bugün yarın detokstayim cuma güzel eksi gelecek insallahO da bisey mi bu cuma kilo da bildirmedi
Ne detoksu.. bu hafta bende kendimi detoksa verdim..Kafami kaşıyamadım ki bu hafta daha kafam bi milyon bugün yarın detokstayim cuma güzel eksi gelecek insallah
Hadi bakalim takipteyimKafami kaşıyamadım ki bu hafta daha kafam bi milyon bugün yarın detokstayim cuma güzel eksi gelecek insallah
Sibel detoksu ahahahaha sabah yoğurt kürü kahvaltı süt hurma kayısı aralarda elma suyu bazen meyve akşam henüz karar vermedim belki koz biber patlıcan yoğurtlu olabilir iki gün yapmayı düşünüyorumNe detoksu.. bu hafta bende kendimi detoksa verdim..
Beni izle anacimmmmHadi bakalim takipteyim
Kız bu detoks değil ki Allah seni..Sibel detoksu ahahahaha sabah yoğurt kürü kahvaltı süt hurma kayısı aralarda elma suyu bazen meyve akşam henüz karar vermedim belki koz biber patlıcan yoğurtlu olabilir iki gün yapmayı düşünüyorum
Benim için detoks işte yiyom arada böyle yapiyomKız bu detoks değil ki Allah seni..
Normal ayran detoksu hurma detoksu yapsana..Benim için detoks işte yiyom arada böyle yapiyom
Ayran bana yaramadı hurma artı süt bu işte kendime uyarladım bende az sonra bir bardak daha süt icip hurma yicem böyle geçen sefer 1500 gram gitmiştiNormal ayran detoksu hurma detoksu yapsana..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?