- 16 Mayıs 2016
- 15.730
- 66.718
- 518
Geldin mi :))Selamm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geldin mi :))Selamm
Geldim de buralar değişmiş selam verem dedimGeldin mi :))
Neden böyle oldu ki hippo tuzlu yemezsin sen adet mı oldunKızlar benim vucut isyan çıkardı.. zayıflamayı geç bide üstüne şiştim.. karnım davul gibi.. hurma detoksu yapıyorum bugün.. sonucu bildirim inş yarına ...
Kız tuzlu yemem.. adete de 10 gün fln var.. oruç bozdu düzenimi.. Bide heralde ideal kiloma geldim ya.. daha veremiyorum durdu.. bu hafta mezun olsam iyi olur.Neden böyle oldu ki hippo tuzlu yemezsin sen adet mı oldun
Tek.ideal kiloda olan sensin sankiKız tuzlu yemem.. adete de 10 gün fln var.. oruç bozdu düzenimi.. Bide heralde ideal kiloma geldim ya.. daha veremiyorum durdu.. bu hafta mezun olsam iyi olur.
Ee seninde yavaşladı maaalesef tevafuk mu bu senceTek.ideal kiloda olan sensin sanki
Bana sık disini diyordun sen takır takır verirken yaaaEe seninde yavaşladı maaalesef tevafuk mu bu sence
Bekle kızım.. eşitlenecez :)) kız dur yoksa eşitlendik mi :))Bana sık disini diyordun sen takır takır verirken yaaa
Bu ilahi adalet
Yeter artık bencede sonra koruma modunda olursun artık oruç bozuyor ya yeme düzeni değişiyor yaKız tuzlu yemem.. adete de 10 gün fln var.. oruç bozdu düzenimi.. Bide heralde ideal kiloma geldim ya.. daha veremiyorum durdu.. bu hafta mezun olsam iyi olur.
Eşitledik zaten canımBekle kızım.. eşitlenecez :)) kız dur yoksa eşitlendik mi :))
Akşama hani yoğurt??ivett kızlar karatay menüm
sabah
2 haş yum
domates salatalık az peynir 7 zeytin şekersiz çay
akşam
yarım tabak kabak
1 tabak yoğurtlu barbunya
su 2,5 lt
spor 45 dk yürüyüş
Afiyet olsun çok iyiMenüyü vereyim erkencik
Kalkınca limonlu su
10:00
2 yumurta peynir 7 zeytin yeşillik domates salatalık yarım kepekli tost ekmeği,(tb ekmeğim bitmiş kepekli yeniliyormu)
12:00 1 dilim elma 1 dilim armut 3 çilek
14:30
3 kaşık bulgur pilavı 1 tabak salata yoğurt
19:00 bol salata yoğurt yiyecem (canım bişey istemiyor bununda sonra acikmayayim diye yiyecem)
Su 3 oldu daha içerim
Spor
Leslie 1
30 mekik
40 dk koşu bandında yürüdüm
Cnm ben zati seni takdir ediyorum .. öle böle 1 senedir kilonu koruyorsun darısı başıma...Eşitledik zaten canım
Sadece sana bundan sonrasının kolay olmadığını söylüyorum ama.simdi beni anlıyorsun
Canım sen emziriyordun dimi, acaba menüler nasıl emzirdigim için cokmu azmi suphede kalıyorum kilo iyi gidiyor gitmesinede , kaybolan şeyi ararken eldekini kaybetmek akıl kârı değilmiş bı akıl ver bana heleAfiyet olsun çok iyi
Sağol canım benimcanım benim gözün aydın
Kız tevoş sağlam geliyorsun :)))Menümü yazayım
Kahv 08.15: 2 has yumurta kk.peynir
Biraz maydanoz 3 zeytin
2 ceviz içi
Peynirin yumurtanın üzerine pulbiber
Ara sade nescafe
Öğle 12.00: 1 servis kasigi türlü
2-3 kaşık yoğurt
2 kaşık et sote
Ara 16.40: türk kahvesi 2 hurma(3 tu aslında birini oğlum yedi ) ve 5 çiğ badem
Akşam 19.30: 1 kase pulbiberli yoğurt
Su 3 litre ve 2 kupa bitki çayı
Sporum
1000 ip
40 dakika yuryus
50 dk leslie (5 mile)
Canım sütün var mı?? Bebişin huzursuz mu?? Kilo kaybın var mı?? Bunlara bakıcaksın.. akşam az evet ama acıkmadım dedin.. ben olsam öğlen meyve ile ara yapar akşam 18gibi yerim ki gece sütüm olsunCanım sen emziriyordun dimi, acaba menüler nasıl emzirdigim için cokmu azmi suphede kalıyorum kilo iyi gidiyor gitmesinede , kaybolan şeyi ararken eldekini kaybetmek akıl kârı değilmiş bı akıl ver bana hele