Sen ne kadar sürede verdin kilonu canımveriyor herkes menü canım ama ben korumaya geçtim menüler kötü oluyor odnan pek vermiyorum
hem bulgur hem pide hem de şehriye olmamış. 35 gr badem muazzam kalorili bir şey hiç olmamış.
Bulgur kaşıktakiler hep yeşil mercimekti seçerek yedim valla çorbada su gibi bişeydi sırf adı vardı okul yemeği ne de olsaveriyor herkes menü canım ama ben korumaya geçtim menüler kötü oluyor odnan pek vermiyorum
hem bulgur hem pide hem de şehriye olmamış. 35 gr badem muazzam kalorili bir şey hiç olmamış.
temmuz ortasından beri canım ocak sonu da 56yı gördüm en sonSen ne kadar sürede verdin kilonu canım
Tebrik ederim vallahi ya çok iyi. Baştan yaratılmış gibi olmuşsun. Sıkı irade gereken bir şey.temmuz ortasından beri canım ocak sonu da 56yı gördüm en son
Çok teşekkürler darısı başına inşallah :) sizlerle beraber son birkaç kg daha vermeyi planlıyorum hepimiz bir düzene oturalım da verelim kalan kiloları :)Tebrik ederim vallahi ya çok iyi. Baştan yaratılmış gibi olmuşsun. Sıkı irade gereken bir şey.
Cnm ilk günki menünle bugün menünü kıyasla bi cnm... farkı görecek misinsabah çıktım kütüphaneden dışarıda en masumundan yaptım kahvaltıyı
Sabah 6:45
Kaşarlı menemen
Çay
3 küçük lokma pide
Ara 12:30
1 kase yoğurt
1 dilim kaşar
3 zeytin
Akşam 16:00
1 kase tel şehriye çorbası
2 köfte
2 kaşık bulgur pilavı
Ara 18:30
35 gr badem
9.1 km yürüyüş
2 lt su
1 kupa yeşilçay
İnşallah canım inşallah.Rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallahÇok teşekkürler darısı başına inşallah :) sizlerle beraber son birkaç kg daha vermeyi planlıyorum hepimiz bir düzene oturalım da verelim kalan kiloları :)
Evet gelişme var iyi ama dün ki menüm daha iyiydi canım bir şey isteyince buraya yazacağım aklıma geliyor ve vazgeçiyorum kantine girip su alarak çıkıyorumCnm ilk günki menünle bugün menünü kıyasla bi cnm... farkı görecek misin
Maşallah maşallah süpersin yatemmuz ortasından beri canım ocak sonu da 56yı gördüm en son
Cansın Teşekkürler :))Maşallah maşallah süpersin ya
günaydın canımGünaydın arkadaşlar.. düm bütün menüler gelmemiş
teşekkür ederim cnmKızlar menüler güzel çok beğendim afiyet olsun çok da imrendim kendi menüm berbat
tatlım kahvaltı 7deMenü güzelde saatleri de alalım
Ammann yatılı misafirSelam kızlar ölüyorum uykusuzluktan mahvoldum misafir var pazar gününe kadar
Sağol valla kendimi bile unuttum ordan orayaAmmann yatılı misafirAllah kolaylik versin canım
Biliyorum o kosturmalariSağol valla kendimi bile unuttum ordan oraya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?