Sensin ŞİŞKO

BEN 172 BOYUNDAYIM , ERGENLİĞİMDE 80 CİVARIYDIM. ÜNİVERSİTEDE EN FAZLA 75 E DÜŞEBİLDİM. ŞİMDİ 62 KİLOYUM. 1 SENEDE VERDİM. VE EKMEK,ŞEKER TÜREVİ HİÇBİR ŞEY YEMEDİM. ŞEKERİ HAYATIMDAN ÇIKARDIM AMA BOL BOL YULAF ,KURU MEYVE YOĞURT VE KEFİR TÜKETTİM. TATLI KRİZLERİ İÇİN ÇOK GÜZEL ÇİĞ YULAFLI KEKLER VAR BUNLARDAN YAPTIM HEP SADECE KURU MEYVE BİRKAÇ TANE. BOL BOL DA SU İÇTİM TAMAM İŞTE. KAS YAPICI BESİNLER YİYİP BİRAZ HAREKET HAFTADA 1 YÜZME ÖRNEĞİN YETER ... SAĞLIKLI GÜNLER.

İyi akşamlar
Menü sabah 1 haşlanmış yumurta yarım domates yeşillik yarım dilim peynir
Ara bir elma bir bardak süt
11de bir sütlü kahvé
Öğlen bi tabak tön balıklı salata
Ara 5-6 findik 5-6 badem
Aksam yarım tabak nohut yemeği ve salata

Su 2 buçuk Litré
Spor 50 dk yürüyüş

Tebrikler .. başarı öykünü yazsana

Menü güzelde saatleri de alalım

Menumu vereyim

Sabah 07.30
1 bardak süt
1 haslanmis yumurta beyazı
7 zeytin
Yarım muz

Ara 08.30
Sade nescafe

Öğlen 13.00
Yarim muz
1 kucuk elma
8 9 cig badem
1 kutu süt
Uzerine yesil cay

Ara 18.00
1 salatalik

Aksam 19.15
1 porsiyon urfa kebap
3 koz biber
2 catal acili ezme
2 catal sebzeli bulgur pilavi
Üzerine sekersiz cay

Yatmadan belki yesil cay

Su 2 olmuştur

Grubumuzdaki arkadaşlar birkaç ay içinde 20li 30lu kiloları verdiler kilo vermek sanıldığı gibi zor bir şey değil bu başlığı takip etmenizi öneririm sizi de tebrik ediyorum güzel kilo kaybı olmuş maşallah :)

Kızlar menüler güzel çok beğendim afiyet olsun çok da imrendim kendi menüm berbat

iyi olmaya çalışıyorum canım annemi kaybettim toparlamaya çalışıyorum.siz ne ara açtınız günlüğü bugün fark ettim baya da olmuş açalı.sen nasılsın?baya yol almışsınız siz
Başınız sağolsun canım benim Allah rahmet eylesin

Bende bugün sabah kalkınca limonlu su az yağda yumurta peynir bir dilim kepekli ekmek yeşil çay. Akşam yemeğinde 15.00da bir tabağa yakın bamya yemeği arada kahve 3hurma 3badem
Kızlar afiyet olsun menüler gayet iyi bugün Tebrikler

olsun canım benim yarın başlarsın bugün son olmuş oldu :)
Evet evet.alışveriş e çıkamadım abuksubuk oldu bugün. Yarın alışveriş i mi yapıp düzenli menumu veririm inşallah.siz menu veriyormusunuz.sizi örnek alırdım

sabah çıktım kütüphaneden dışarıda en masumundan yaptım kahvaltıyı
Sabah 6:45
Kaşarlı menemen
Çay
3 küçük lokma pide
Ara 12:30
1 kase yoğurt
1 dilim kaşar
3 zeytin
Akşam 16:00
1 kase tel şehriye çorbası
2 köfte
2 kaşık bulgur pilavı

Ara 18:30
35 gr badem

9.1 km yürüyüş
2 lt su
1 kupa yeşilçay

Evet evet.alışveriş e çıkamadım abuksubuk oldu bugün. Yarın alışveriş i mi yapıp düzenli menumu veririm inşallah.siz menu veriyormusunuz.sizi örnek alırdım
veriyor herkes menü canım ama ben korumaya geçtim menüler kötü oluyor odnan pek vermiyorum
hem bulgur hem pide hem de şehriye olmamış. 35 gr badem muazzam kalorili bir şey hiç olmamış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…