- 26 Mayıs 2014
- 9.845
- 20.001
- 248
Olsun 55 filan olayım kızYavrum sen korumadasin artik bi gub cok yesen ertesi gun telafi edersin ki sabit olman da bunu gosterir :)
Hayırlamaz mıyım cnm?? Nasılsın :))kızlar merhaba naslsınız?hatırladınız mı beni?eski arkadaşlar hatırlar beni
7 gibi en geç..Merhaba! Kızlar akşam yemeğini en geç kaçta yiyorsunuz
iyi olmaya çalışıyorum canım annemi kaybettim toparlamaya çalışıyorum.siz ne ara açtınız günlüğü bugün fark ettim baya da olmuş açalı.sen nasılsın?baya yol almışsınız sizHayırlamaz mıyım cnm?? Nasılsın :))
nasılsın canım hatırladın mı benikızlar merhaba naslsınız?hatırladınız mı beni?eski arkadaşlar hatırlar beni
Aaaa basin sagolsun canim hos geldin..iyi olmaya çalışıyorum canım annemi kaybettim toparlamaya çalışıyorum.siz ne ara açtınız günlüğü bugün fark ettim baya da olmuş açalı.sen nasılsın?baya yol almışsınız siz
Başın sağolsun cnm ...iyi olmaya çalışıyorum canım annemi kaybettim toparlamaya çalışıyorum.siz ne ara açtınız günlüğü bugün fark ettim baya da olmuş açalı.sen nasılsın?baya yol almışsınız siz
evet hatırladım canım maşşallah ne güüzel kilo vermişsiniz yanasılsın canım hatırladın mı beni
sağolasın canım.Başın sağolsun cnm ...
sağol canım Allah razı olsunAaaa basin sagolsun canim hos geldin..
Rabbim.mekanini cennet etsin
Asya bende 65 oldum ♡♡♡sağol canım Allah razı olsun
teşekkürler canım darısı başına. nasıl gidiyor diyetevet hatırladım canım maşşallah ne güüzel kilo vermişsiniz yaiyi olma çabasındayım şu kilolardan kurtulsam daha iyi olucam
bravo ya helal olsun sizeAsya bende 65 oldum ♡♡♡
81 kiloyum şuan.toparlamaya çalışıyorum kendimi.çileden çıktım yateşekkürler canım darısı başına. nasıl gidiyor diyet
Çok zor günler geçirmişsin cnm.. takımlara dönmeyi düşünmüyo musun??81 kiloyum şuan.toparlamaya çalışıyorum kendimi.çileden çıktım ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?