Sensin ŞİŞKO

Zaten her şeyin suçlusu onlar yemem zaten artık bu arada kızlar bişey sorucam çiğköfte direk yasak mı
Direk yasak değil.. erken saatlerde 4 tane marulla ekmeksiz yiyebilirsin ama ödem yapar.. cuma tartısını unutma.. haftabın ilk günleri ye

Bak cnm berna ile beraber başladınız ... o şimdi 59 oldu.. sende olabilirdin.. hala olabilirsin sibel..
Stres çok etkiliyor insanı hippocum biliyosun kolay anlatamadığım şeyler yaşadım bu yıl ama artık ben diyerek başladım inşallah bu defa yılmak yok

Cnm hiç bisküviyi yazmayı unuttum. Bak madem gün içinde dışardasın küçük paketlere ceviz, badem,incir koy bide küçük 200 mllik sütlerden al at çantana.. acıkınca yersin

Sopasız olmuyo :))
Direk yasak değil.. erken saatlerde 4 tane marulla ekmeksiz yiyebilirsin ama ödem yapar.. cuma tartısını unutma.. haftabın ilk günleri ye
Ohhh süper bu haftayı yemeden atlatayım haftaya yerim o zaman bi bakalım ne kadarmışım Sopa şart cennetten çıkma nede olsa
Öğle yemeg i yerine yenir bence akşam bulgur şişirir de öğlen gideri var
Yaa süpersiniz ben direk kesmeyi düşünüyordum bulgur diye

Ohhh süper bu haftayı yemeden atlatayım haftaya yerim o zaman bi bakalım ne kadarmışım Sopa şart cennetten çıkma nede olsa

Yok canım genelde karbonhidratları kesiyoruz makarna pilav patates birde paketli gıdalar şekerli gıdalar tatlılar yoksa bulgur hatta bir küçük kase bol malzemeli kısır hem tok tutar hem faydalıdır çiğ köftede ayni

Bak direk kesiceğin şeyler paketli gıda, makarna,patates havuç,bezelye, hamur işi, beyaz ekmek, tatlı çikolata...

Yemek istediğin diğer şeyleri ölçülü yiyebilirsin.. canın çok istediği bi cıss varsa yaz buraya bi çözüm buluruz hep beraber

Stres çok etkiliyor insanı hippocum biliyosun kolay anlatamadığım şeyler yaşadım bu yıl ama artık ben diyerek başladım inşallah bu defa yılmak yok
Haklısın cnm da bilsen hepimizin hayatında ne stresler var.. berna dan çok zor günler geçiriyo ama yinede bahane edip diyeti bozmadı ... sende başarabilirsin.. şurda 6lara ne kaldı sık dişini ...

Bu diyet sonunda direk korumaya gelebilirim kemiklerim çok batıyor sağıma soluma spora yüklenebilirim koruma olursa şimdi diyet var diye istediğim gibi ağırlık çalışamıyorum sporcu bedlenmesi yaparsam tam anlamı ile taş gibi olurum
Bak cnm berna ile beraber başladınız ... o şimdi 59 oldu.. sende olabilirdin.. hala olabilirsin sibel..

Haklısın cnm da bilsen hepimizin hayatında ne stresler var.. berna dan çok zor günler geçiriyo ama yinede bahane edip diyeti bozmadı ... sende başarabilirsin.. şurda 6lara ne kaldı sık dişini ...
Hippoma katılıyorum tuzsuzum kaç ay geçti artık toparlan. Hayat bu sorun bitmez her sorunda yiyip içerek şiştik şimdi kendimize bakma zamanı. En zor anda bile aynaya bakıp kendini görünce o seni teselli ediyor. En azından bir şey başarmış hissediyorsun

Tabiki vardur diyemem yoktur diye asla ama malesef beni çok fazla etkiliyor bu durumlar direk bozuyorum ama bu defa kararliyim bırakmak yok hipposum sagol

canım çok simit çekiyo hipo cuma günü yarım yesem olurmu her sabah burnuma kokuyo gözümün önünde yiyor zalımlar

turşuyu çok severim bende

Çok haklısınız canım dedim ya artık böyle olmayacak bu defa bırakmamak üzere başladım zaten hedefi görene kadar durmak yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…