- 5 Temmuz 2011
- 5.344
- 6.213
- 198
Çok geçmiş olsun migren var sanırım sizde.Kızlar ben yine kötü oldum gelemedim eve geldim yatiyom bas agrisindan yemegi zor hazirladim gec yedim.yiyip yine yattim agri kesici de aldim gecmedi.yarina misafirim var hicbi is yapamadim simdi kalktim da mutfagi toplayip yatcam inşallah.
Menü vereyim
Sabah 07.45
1 bardak süt
Tost
1 haslanmis yumurta beyazi
7 zeytin
Salatalik
Ara 11.30
1 muz
Oglen 13.00
Ton balikli salata
Ara 15.15
1 kutu süt
1 elma
10 kadar cig badem
Aksam 20.00
1 tabak salca soslu haslanmis karnabahar
Su 2.5 lt
Aksam 19:30dan sonra yemesen olurmuş çok fazla gibiBen de ilk gün menümü yazayım
Sabah 10.30
Salatalık
Domates
7 tane zeytin
Peynir
1 tane tereyağlı yumurta
Akşam 16.30
1 kase tarhana çorbası
Biraz Et döner
Ayran
Eti form limonlu
Ara 19.30
1 kase ezogelin
3-4 tutam kuru meyve kurusu
2 lt su
Bugün spor yapamadım dersim geç bitti
Sadece portakal fazla olmuş..İyi geceler kızlar
Menüsü verip yatay
Sabah bir haşlanmış yumurta bir dilim t.b. ekmeği peynir 5 zeytin yeşillik domates
Ara bir elma
Öğlen canım istemedi bir fincan şekersiz türk kahvesi içtim
Aksam 7de yarım kase yeşil mercimek yemeği 4 ızgara köfte turşu 1 portakal
Su 2.5 litre
Spor 40dk yuruyus
Cosmussun yavrum yineMenü vereyim
Sabah ılık limonlu su 2 k.kayisi
Kahv: kk peynir 1 has yumurta
Maydanoz ve 1 d tbekmegi
Ara sade nescafe
Öğle 12.00: 1 kepçe bezelye yemeği
3 kaşık bulgur pilavı ve yogurt
Akşam 16.30: 1 tabak pulbiberli haslanmis ıspanak ve 1 kase yoğurt
Ara 20.30: türk.kahvesi 1 incir 1 k kayısı
Su 2.5 litre ve bitki çayları
Spor: 45 dakika normal yurüyus
Leslie 5 mil 70 dakika
Canım tatlı bişeyler istedi de onla gecistirmek istemistimSadece portakal fazla olmuş..
Canım haklısın ev arkadaşım hadi gel yemeye gidelim dedi yarın daha dikkatli olucam da bu arada benim derslerim bazen geç bitiyor bi okulda yiyorum bazen de işte çıkışta yemek yiyoruz onu nasıl halledicem bilmiyorumCnm saatler hiç olmamış kiyani 16.30da yemişsin keşke akşam yemeseydin geçiştirseydin elma ile yoğurt ile.. yada akşam yiceksen öğlen meyve yeseydin.. ama ilk gün olsum bakalım
İkisinden birini meyve yada yoğurda çevirceksinCanım haklısın ev arkadaşım hadi gel yemeye gidelim dedi yarın daha dikkatli olucam da bu arada benim derslerim bazen geç bitiyor bi okulda yiyorum bazen de işte çıkışta yemek yiyoruz onu nasıl halledicem bilmiyorum
Evet ya öyle oldu en hafifiyle atlatmaya çalıştım valla şu an önümde tiramisu var yemiyorumAksam 19:30dan sonra yemesen olurmuş çok fazla gibi
İstersen yeEvet ya öyle oldu en hafifiyle atlatmaya çalıştım valla şu an önümde tiramisu var yemiyorum
Hoşgeldin canım inşallah kısa zamanda hedefine ulaşırsın tabi insanın kendini o vücutta mutlu hissetmesi en önemli olan sey21 yaşındayım üni ikinci sınıfım 163 boyum galiba 59 um yarın tartılcam tam anlamıyla tartılmaya da korkmuyor değilim valla nasıl kilo aldım ben de şaşkınım geçen senelerde kk sayesinde 58 den 48 e düşmüştüm sonra üni ye geldim bikaç ay dikkat ettim sonra amannn diyeyip dışarıdan beslenme ile iki senede aldım da aldım artık fark edilecek kadar son bikaç ayda alınca herkesten sen kilo mu aldın yorumlarını alınca geçen bahardaki fotoları görünce başlamalıyım artık dedim işte benim hikayem
Yeni annesin sanırım tatlım afiyet olsun akşamda gayet kararında olmuş benceSlm canlarim
Menüyü bırakayım hemen
10;00 kahvaltı
9 yeşil zeytin
1 buçuk yumurta
Kk peynir salatalık bol yeşillik
13:30
1 kucuk kase tarhana corbasi
Yoğurt 1 tabak salata
16;00
Şekersiz türk kahvesi 1 hurma
17;30
3 yk bulgur pilavı yoğur bir tabak salata
Acikirsam tarçınlı süt içeceğim
Su 3 oldu daha içerim
Spor 15 dk leslie
30 dk koşu bandinda yürüyüş
@MiuLego
klasik tevafuk menüsü yine şahaneMenü vereyim
Sabah ılık limonlu su 2 k.kayisi
Kahv: kk peynir 1 has yumurta
Maydanoz ve 1 d tbekmegi
Ara sade nescafe
Öğle 12.00: 1 kepçe bezelye yemeği
3 kaşık bulgur pilavı ve yogurt
Akşam 16.30: 1 tabak pulbiberli haslanmis ıspanak ve 1 kase yoğurt
Ara 20.30: türk.kahvesi 1 incir 1 k kayısı
Su 2.5 litre ve bitki çayları
Spor: 45 dakika normal yurüyus
Leslie 5 mil 70 dakika
afiyet olsun tatlım çok güzelBende menü verim..
Uyanınca limonlu su
Kahvaltı 13.30 14 civarı( kızlar bebişle düzenimiz bozuldu.. geç yattık geç kalktık.. sonrasıdna malum onu emzir yedir altını üstünü değiş kendime anca kahvaltı hazırladım)
2 yumurta ile biberli derotlu omlet
Süzme peynir
7 zeytin
Domates
Salatalık
Şekersiz çay
Akşam 18.30
Etli patlıcanlı fırında türlü( patateslerini borcamın bi köşesinde pişirdim bi küp karışmıştı)
Yoğurt
Su baya içtim...
Sporımı da ekliyim..
500 ip: 100 puan
1 mil leslie:45 puan
Toplam:145 puan
inan senin durumu çok merak ediyorum 11 gün sonunda ne olacak harfi harfine uyuyorsun menuye3 lt su
110 dakika yürüyüş
20 mekik
IsveÇ 4. Gün..
Sabah 07.00
Kızarmış ekmek ve Nescafe
Öğle 12.40
1 haşlanmış yumurta
25 gr peynir
1 havuç
Akşam 17.40
100 gr yoğurt
2 dilim portakal
Şu form bisküvilerine alışamadım bir türlü ben yaaa afiyet olsunBen de ilk gün menümü yazayım
Sabah 10.30
Salatalık
Domates
7 tane zeytin
Peynir
1 tane tereyağlı yumurta
Akşam 16.30
1 kase tarhana çorbası
Biraz Et döner
Ayran
Eti form limonlu
Ara 19.30
1 kase ezogelin
3-4 tutam kuru meyve kurusu
2 lt su
Bugün spor yapamadım dersim geç bitti
senin menülerine bayılıyorum canım benim sabah yüklenip gittikçe azalıyorsun afiyet olsunKızlar ben yine kötü oldum gelemedim eve geldim yatiyom bas agrisindan yemegi zor hazirladim gec yedim.yiyip yine yattim agri kesici de aldim gecmedi.yarina misafirim var hicbi is yapamadim simdi kalktim da mutfagi toplayip yatcam inşallah.
Menü vereyim
Sabah 07.45
1 bardak süt
Tost
1 haslanmis yumurta beyazi
7 zeytin
Salatalik
Ara 11.30
1 muz
Oglen 13.00
Ton balikli salata
Ara 15.15
1 kutu süt
1 elma
10 kadar cig badem
Aksam 20.00
1 tabak salca soslu haslanmis karnabahar
Su 2.5 lt
bugün turşu yedim bende midem inanılmaz yanıyor uzun zamandır yememistim akşama kadar midem ağzımda gezdim vallahi afiyet olsunİyi geceler kızlar
Menüsü verip yatay
Sabah bir haşlanmış yumurta bir dilim t.b. ekmeği peynir 5 zeytin yeşillik domates
Ara bir elma
Öğlen canım istemedi bir fincan şekersiz türk kahvesi içtim
Aksam 7de yarım kase yeşil mercimek yemeği 4 ızgara köfte turşu 1 portakal
Su 2.5 litre
Spor 40dk yuruyus
Cosmussun yavrum yine
Şuraya bi nazar boncuğu birakiyorum
Ölçülü olmuş ama bezelye yeme cnm diyette...Bende menümü vereyim
Sabah 9 elma sirkeli su
10 bir büyük bardak altın süt icine bir kaşık siyah üzüm çekirdeği koydum baya güzel bisey oldu begendim
1 buçuk öğle yemeğim
Iki kaşık bezelye yemeg i
Iki kaşık tavuk sote
Iki biber turşusu
Ara bir elma 3 buçuk gibi
Akşam 7 buçuk
Bir tabak kabak kavurma iki kaşık yoğurt
Su 2 buçuk litre 1 saat yuruyus
Yemek.yedigimiz kaşıkla 2 kasikti canım zaten son posetti dondurucudaki bitti artık şükür yememÖlçülü olmuş ama bezelye yeme cnm diyette...
Aynen öyle yapayımİkisinden birini meyve yada yoğurda çevirceksin
Allah sopalar çıktı mı ilk günden yok tövbe yememİstersen ye
Limonlusu fena değil dışarıda en masumu o tabi yememek en güzeliHoşgeldin canım inşallah kısa zamanda hedefine ulaşırsın tabi insanın kendini o vücutta mutlu hissetmesi en önemli olan sey
Yeni annesin sanırım tatlım afiyet olsun akşamda gayet kararında olmuş bence
klasik tevafuk menüsü yine şahane
afiyet olsun tatlım çok güzel
inan senin durumu çok merak ediyorum 11 gün sonunda ne olacak harfi harfine uyuyorsun menuye
Şu form bisküvilerine alışamadım bir türlü ben yaaa afiyet olsun
senin menülerine bayılıyorum canım benim sabah yüklenip gittikçe azalıyorsun afiyet olsun
bugün turşu yedim bende midem inanılmaz yanıyor uzun zamandır yememistim akşama kadar midem ağzımda gezdim vallahi afiyet olsun
Elma ye armut ye bir avuç kuruyemiş ye ama hazır şeyleri yemecilerdenim bendeAynen öyle yapayım
Allah sopalar çıktı mı ilk günden yok tövbe yemem
Limonlusu fena değil dışarıda en masumu o tabi yememek en güzeli
Cnm hiç bisküviyi yazmayı unuttum. Bak madem gün içinde dışardasın küçük paketlere ceviz, badem,incir koy bide küçük 200 mllik sütlerden al at çantana.. acıkınca yersinElma ye armut ye bir avuç kuruyemiş ye ama hazır şeyleri yemecilerdenim bende
Cnm hiç bisküviyi yazmayı unuttum. Bak madem gün içinde dışardasın küçük paketlere ceviz, badem,incir koy bide küçük 200 mllik sütlerden al at çantana.. acıkınca yersin
Sopasız olmuyo :))
Zaten her şeyin suçlusu onlar yemem zaten artık bu arada kızlar bişey sorucam çiğköfte direk yasak mıElma ye armut ye bir avuç kuruyemiş ye ama hazır şeyleri yemecilerdenim bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?