- 16 Mayıs 2016
- 15.730
- 66.718
- 518
İpi 1000e mi çıkardınMenümü vereyim
Sabah ılık limonlu su
Kahv öncesi 10.00: türk.kahvesi 1 incir 2 k kayısı
Kahv 12.15: 1.5 yumurtadan yumurta salatası
3 zeytin kk peynir
Yarım dilim t bekmegi
Ara 16: 1 muz
Akşam 17.00: 3 köfte ve t kanat ızgara ekmeksiz
2 koz biber ve biraz söğüş salata
Ara türk kahvesi ve avuç içi çerez
Bitki çayı ve 2.5 litre su
Gelelim spora
1 saat dağ tepe koşmalı yürüyüş
1000 ip
Canım ben ip atlamayı cok.s3viyorum ama maalesef ip atlayacak ortamım yok..İpi 1000e mi çıkardın
Isveç diyeti canım böyle menüÇok az gibi geldi bana menu canim
Menü süper bence afiyet olsun yarasınSabah 10.00
Çeyrek simit
1 dilim tbe
Domates salatalık
1 yumurta ile pastırma
Peynir
7 zeytin
Ara 14.00
3 hurma
1.5 avuç kabak çekirdeği
1 çay bardağı süt
Ara 16.00
2 dilim elma
2 kare bitter
1 dilim tbe ile peynir
Akşam 18.45
1 kepçe tarhana çorbası
1 porsiyon kuru patlıcan ile yoğurt
1.5 köfte
Ara 21.00
1 sütlü kahve
3 hurma
Su 2.5 lt
Spor 30 dk yürüyüş
Evet ama dün en dolu gündü menü olarakAy hiç birşey YÖK ya
emziriyorsun çok gelmedi bana ama ekmek Bebiş ek gıdaya başlayınca tamamen çıkabilir hayatından canım
afiyet olsun
Afiyet olsun süper menü süper sporMenümü vereyim
Sabah ılık limonlu su
Kahv öncesi 10.00: türk.kahvesi 1 incir 2 k kayısı
Kahv 12.15: 1.5 yumurtadan yumurta salatası
3 zeytin kk peynir
Yarım dilim t bekmegi
Ara 16: 1 muz
Akşam 17.00: 3 köfte ve t kanat ızgara ekmeksiz
2 koz biber ve biraz söğüş salata
Ara türk kahvesi ve avuç içi çerez
Bitki çayı ve 2.5 litre su
Gelelim spora
1 saat dağ tepe koşmalı yürüyüş
1000 ip
Tabi cnm ... kendini tanıtsan boy kilo hedef?? Çoluk çocuk?? Nasıl kilo aldın??Arkadaşlar merhaba ben de aranıza katılabilir miyim
21 yaşındayım üni ikinci sınıfım 163 boyum galiba 59 um yarın tartılcam tam anlamıyla tartılmaya da korkmuyor değilim valla nasıl kilo aldım ben de şaşkınım geçen senelerde kk sayesinde 58 den 48 e düşmüştüm sonra üni ye geldim bikaç ay dikkat ettim sonra amannn diyeyip dışarıdan beslenme ile iki senede aldım da aldım artık fark edilecek kadar son bikaç ayda alınca herkesten sen kilo mu aldın yorumlarını alınca geçen bahardaki fotoları görünce başlamalıyım artık dedim işte benim hikayemTabi cnm ... kendini tanıtsan boy kilo hedef?? Çoluk çocuk?? Nasıl kilo aldın??
1.63 boy diy 59 kio diy cok diy 48 diy emann yarabbbiiiiiiii21 yaşındayım üni ikinci sınıfım 163 boyum galiba 59 um yarın tartılcam tam anlamıyla tartılmaya da korkmuyor değilim valla nasıl kilo aldım ben de şaşkınım geçen senelerde kk sayesinde 58 den 48 e düşmüştüm sonra üni ye geldim bikaç ay dikkat ettim sonra amannn diyeyip dışarıdan beslenme ile iki senede aldım da aldım artık fark edilecek kadar son bikaç ayda alınca herkesten sen kilo mu aldın yorumlarını alınca geçen bahardaki fotoları görünce başlamalıyım artık dedim işte benim hikayem
Hoşbuldum canım hep beraber ulaşırız inşallah Hahaha valla görsen öyle demezsin neleree maruz kaldım benim maşallah hepsi aşağıya toplanmış üst tarafa bişey bırakmıyor1.63 boy diy 59 kio diy cok diy 48 diy emann yarabbbiiiiiiii
hippotalamus arkadasa 161 boyla 60 kilo olmak icin bi yerlerimi yirttigimi anlatir misin
Saka bibyana hosgeldin.kendini nasil iyi hissediyosan o kiloya inersin inşallah
Gider inşallah :)Hoşbuldum canım hep beraber ulaşırız inşallah Hahaha valla görsen öyle demezsin neleree maruz kaldım benim maşallah hepsi aşağıya toplanmış üst tarafa bişey bırakmıyor
Bu akşamdan sonra menülerini ve sporlarını yazarak başla cnm.. cumadan cumaya tartıyı bildirdin mi tamam21 yaşındayım üni ikinci sınıfım 163 boyum galiba 59 um yarın tartılcam tam anlamıyla tartılmaya da korkmuyor değilim valla nasıl kilo aldım ben de şaşkınım geçen senelerde kk sayesinde 58 den 48 e düşmüştüm sonra üni ye geldim bikaç ay dikkat ettim sonra amannn diyeyip dışarıdan beslenme ile iki senede aldım da aldım artık fark edilecek kadar son bikaç ayda alınca herkesten sen kilo mu aldın yorumlarını alınca geçen bahardaki fotoları görünce başlamalıyım artık dedim işte benim hikayem
Sen hamileyken aldın cnm... anasın sen ana :)) unut artık 60ı 59sun sen.. az kaldı 55 olucan..1.63 boy diy 59 kio diy cok diy 48 diy emann yarabbbiiiiiiii
hippotalamus arkadasa 161 boyla 60 kilo olmak icin bi yerlerimi yirttigimi anlatir misin
Saka bibyana hosgeldin.kendini nasil iyi hissediyosan o kiloya inersin inşallah
55 eh inmeme herif musad ederse inerim.yediklerimi kolluyo artik adam aksam yemedigim bi aksam sopalayacak diye korkuyomSen hamileyken aldın cnm... anasın sen ana :)) unut artık 60ı 59sun sen.. az kaldı 55 olucan..
Tamam canım hadi bakalım başlasınBu akşamdan sonra menülerini ve sporlarını yazarak başla cnm.. cumadan cumaya tartıyı bildirdin mi tamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?