- 26 Mayıs 2014
- 9.845
- 20.001
- 248
Kız yok benim nişanım değil nerdeee benimkini görevi bitecek de gelecek de nişan olacakAaaa kiz bilmiyodum hadi hayirli olsun .o zaman her sey mubah
Ben nisan elbisemi azicik kucuk almistim.olmustu ama bi iki kilo daha gitmesi lazimdi nisana 3 hafta vardi.arkadaslarin gaziyla aldim.ama elbiseye giremicem diye baya sıktım kendimi.elbiseye girdim ama Nisan gunu ikramliklardan oyle yemisim ki az daha elbiseden cikamayacaktim
Ay ne bilim nisan diyince senin sandimdiKız yok benim nişanım değil nerdeee benimkini görevi bitecek de gelecek de nişan olacakkuzenim nişanı var öbür ay da 2 kuzenimin 1 hafta ara ile düğün ve kınaları var o yüzden randımanı arttırdım
Elbiseden çıkamayacak mıydınkahkaha attım buna işte kendi nişanında nasıl yedin kız o kadar
Yok kız nerde kendi nişanım olsa 50 kilo olurum yer miyim hominigırtlak 2 haftadır yiyorumAy ne bilim nisan diyince senin sandimdi
E oncesinde elbiseye girecem diye kendimi kasinca gerilmis yaydan firlamis ok gibi oldum ve yedim
Evet canım pembe olanı ama dün yeni bir şey aldım onu nişanda giycem sanırımB bilinmeyenkullanici sen o elbiseyi kuzenin nisanına mı aldın??
Vallahi böyle birgün yapınca insan yememeye alışıyor cano yarın yine devam inşallah hafif hafif
Akşam yoğurt salata yap gündüz ağır şeyler yeme bak nasıl rahatlayacaksin
Aynen canın istediği zaman nasıl veriliyor meret bu arada aydındayım ben bugün 22 derece hissedilen 25Ya bazen insanlar kilo almaya başladığımda normalden daha gergin olabiliyor.. bence onun etkisi diye düşünüyorum o arkadaş içind e..
Amaaann kilo isterse herkes verir misal biz
Sorma gözlerim.bayram etti miummmHeee tamamm
Zaten tartıya da pek güzl yansımış
Çok az gibi geldi bana menu canimIsveç diyeti 3. Gün
Sabah 08.00
1 kızarmış ekmek
1 fincan Nescafe
Öğle 12.00
Ispanak
Domates
1 elma
Akşam 17.00 gibi yerim
1 haşlanmış yumurta
Salata
1 salam
Bu neee pembişİyi akşamlar canlar bugün gelemedim ama aklım hep sizdeydi menüyü veripkacayim misafir gidince geleceğim ins
10;00
Peynir
9 yeşil zeytin salatalik
1 küçük ince dilim tepsi böreği
Gezmelere gidince ara yapmaya vaktim olmadı
17;00
Mangalda balık
Bol salata
El kadar lavaş
Su 3 oldu spor 1 saat kadar bazen orta bazen tempolu yürüyüş
@MiuLego
Ay hiç birşey YÖK yaIsveç diyeti 3. Gün
Sabah 08.00
1 kızarmış ekmek
1 fincan Nescafe
Öğle 12.00
Ispanak
Domates
1 elma
Akşam 17.00 gibi yerim
1 haşlanmış yumurta
Salata
1 salam
emziriyorsun çok gelmedi bana ama ekmek Bebiş ek gıdaya başlayınca tamamen çıkabilir hayatından canımİyi akşamlar canlar bugün gelemedim ama aklım hep sizdeydi menüyü veripkacayim misafir gidince geleceğim ins
10;00
Peynir
9 yeşil zeytin salatalik
1 küçük ince dilim tepsi böreği
Gezmelere gidince ara yapmaya vaktim olmadı
17;00
Mangalda balık
Bol salata
El kadar lavaş
Su 3 oldu spor 1 saat kadar bazen orta bazen tempolu yürüyüş
@MiuLego
afiyet olsunKahvaltı 10.30da..
1 haş yumurta
2 çeri domates
Salatalık
Peynir
3 zeytin
1 avuç içi suriye ekmeği (nasıl bişey bilir misin bilmiyorum ama tam buğday unundan yapılıyor.. mayasız.. kâğıt kadar ince açılıyor)
Ara
Türk kahvesi
2 gün kurusu
5 badem
14.30
1 elma
Akşam 16.30da..
200 gr kadar kuşbaşı et mangalda
Közlenmiş 2 çeri domates
2 kaşık piyaz
1 el kadar suriye ekmeği
Su ne kadar oldu bilmiyorum ama daha içerim . Daha kvgildeyiz inş gideriz birazdan.. eve gittiğimde yorgun olmazsam sporumu yapar eklerim inş..
Dip not: bu satırları boş odada bebişi emzirirken yazıyorum
Ama canım günlük ekmek hakkı ikiside kucucuk zatenBu neee pembiş
Günlük ekmek hakkim canım zaten ince 2 dilim yiyordum onları yemeyip bunları yedim ki kucucuktu ikidideAy hiç birşey YÖK ya
emziriyorsun çok gelmedi bana ama ekmek Bebiş ek gıdaya başlayınca tamamen çıkabilir hayatından canım
afiyet olsun
Börekte sadece hamur yok.. yağ var sos var ... öle bi hak yokGünlük ekmek hakkim canım zaten ince 2 dilim yiyordum onları yemeyip bunları yedim ki kucucuktu ikidide
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?