Sensin ŞİŞKO

Yehuuu yürü be duzsuzumm harikasınn telafi her zaman işe yarar

@tuzsuz_ruh trend konularda hesabını kapat.aya çalışan biri vardı.. nolmus sizin takımda sanırım sende gitme falan demisisn..
Ya biraz sorunları vardı kızın bu ara biz takım içinde eşleştirme yapıyoruz o yoktu sonra gelince bizim gruba alicam seni ama kilo alır gelirsen yaktım cirani dedim önceki haftada kilo almıştı ordan alinmiş üstüne bide anka da kilo alanlar takımı olmuşsunuz dedi diye gitti

Hee gereksiz alınganlık olmuş sanki.. sağlık olsun kendine etmis ama..

Bana da demistin bende alınmıştım sonra geçti
Inşallah cano sağol artık sıkı tutmam lazım yaz geldi burda 22 derece
Ora nereydi ya n3 güzel

Hee gereksiz alınganlık olmuş sanki.. sağlık olsun kendine etmis ama..

Bana da demistin bende alınmıştım sonra geçti

Ora nereydi ya n3 güzel
Alınacak bisey yok tatlım vallahi ben art niyet düşünerek bisey söylemem hem sonunda bu smiley varsa asla ciddiye alınmak istemedigim için koyulmustur yani gulelim diye yazilmistir benim mizacim boyle ha ciddî bisey varsa gayet ciddi yazarım o ayri

Ya bazen insanlar kilo almaya başladığımda normalden daha gergin olabiliyor.. bence onun etkisi diye düşünüyorum o arkadaş içind e..
Amaaann kilo isterse herkes verir misal biz

Kiz sen isvec diyetine mi basladin.acliktan oleceksin.daldan dala atlayip durmasana karatayi kac gun yaptin ki

Kiz sen isvec diyetine mi basladin.acliktan oleceksin.daldan dala atlayip durmasana karatayi kac gun yaptin ki
23ünde nişan var Dalyanda, 20sinde de Adanaya gidicem o süreye kadar kilomun inmesi lazım. Zaten Karatay gibi araya 5er saat koyarak yiyorum bu İsveç bitsin Karatay devam

23ünde nişan var Dalyanda, 20sinde de Adanaya gidicem o süreye kadar kilomun inmesi lazım. Zaten Karatay gibi araya 5er saat koyarak yiyorum bu İsveç bitsin Karatay devam
Aaaa kiz bilmiyodum hadi hayirli olsun .o zaman her sey mubah

Ben nisan elbisemi azicik kucuk almistim.olmustu ama bi iki kilo daha gitmesi lazimdi nisana 3 hafta vardi.arkadaslarin gaziyla aldim.ama elbiseye giremicem diye baya sıktım kendimi.elbiseye girdim ama Nisan gunu ikramliklardan oyle yemisim ki az daha elbiseden cikamayacaktim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…