- 26 Mayıs 2014
- 9.845
- 20.001
- 248
Günaydın kizlarrr nasilsinizzzzz
@MiuLego
Menü gelsin
Sabah 10 bir bardak elma sirkeli su
11 kahvaltı bir bardak süt 4 hurma 1 kayisi
Ara bol su
2 buçuk bir havuç bir köz biber iki kaşık yoğurtla salata
Ara bir elma yeşil
Akşamı 6.30 bir tabak yağsız salata üstüne 50 gram ton balığı
2 buçuk litre su
95 dakika yuruyus
Hayırlı sabahlar canim bugün telafi edecem inşSimit pilav kuru fasulye hepsi karbon olmuş tatlım haftasonu olsun artık yarın telafi menüsü patlat bi tane iyi olur
Çok çok çok afiyet olsun kuşummm çok guzelll sporunada bayılmadım hic sevmem
Vallahi böyle birgün yapınca insan yememeye alışıyor cano yarın yine devam inşallah hafif hafifYehuuu yürü be duzsuzumm harikasınn telafi her zaman işe yarar
Akşam yoğurt salata yap gündüz ağır şeyler yeme bak nasıl rahatlayacaksinHayırlı sabahlar canim bugün telafi edecem inş
Iki aya tığ olmam lazım tevoşum kibrisa gidicez bide düğün var fit olmam lazim@tuzsuz_ruh harika sonuç canım maşallah
Neden olmasın bence olursun kiIki aya tığ olmam lazım tevoşum kibrisa gidicez bide düğün var fit olmam lazim
Ya biraz sorunları vardı kızın bu ara biz takım içinde eşleştirme yapıyoruz o yoktu sonra gelince bizim gruba alicam seni ama kilo alır gelirsen yaktım cirani dedim önceki haftada kilo almıştı ordan alinmiş üstüne bide anka da kilo alanlar takımı olmuşsunuz dedi diye gitti@tuzsuz_ruh trend konularda hesabını kapat.aya çalışan biri vardı.. nolmus sizin takımda sanırım sende gitme falan demisisn..
Inşallah cano sağol artık sıkı tutmam lazım yaz geldi burda 22 dereceNeden olmasın bence olursun ki
Hee gereksiz alınganlık olmuş sanki.. sağlık olsun kendine etmis ama..Ya biraz sorunları vardı kızın bu ara biz takım içinde eşleştirme yapıyoruz o yoktu sonra gelince bizim gruba alicam seni ama kilo alır gelirsen yaktım cirani dedim önceki haftada kilo almıştı ordan alinmiş üstüne bide anka da kilo alanlar takımı olmuşsunuz dedi diye gitti
Ora nereydi ya n3 güzelInşallah cano sağol artık sıkı tutmam lazım yaz geldi burda 22 derece
Alınacak bisey yok tatlım vallahi ben art niyet düşünerek bisey söylemem hem sonundaHee gereksiz alınganlık olmuş sanki.. sağlık olsun kendine etmis ama..
Bana da demistin bende alınmıştım sonra geçti
Ora nereydi ya n3 güzel
Ya bazen insanlar kilo almaya başladığımda normalden daha gergin olabiliyor.. bence onun etkisi diye düşünüyorum o arkadaş içind e..Alınacak bisey yok tatlım vallahi ben art niyet düşünerek bisey söylemem hem sonundabu smiley varsa asla ciddiye alınmak istemedigim için koyulmustur yani gulelim diye yazilmistir benim mizacim boyle ha ciddî bisey varsa gayet ciddi yazarım o ayri
Kiz sen isvec diyetine mi basladin.acliktan oleceksin.daldan dala atlayip durmasana karatayi kac gun yaptin kiYeni
isveç diyeti 2. gün menüm..
sabah 08.00
nescafe
öğle 11.45
100 gr yoğurt
2 ince dilim salam
akşam 17.00
100 gr külbastı
1 elma
spor da 90 dakika yürüyüş, sayısını bilmediğim lunge ve squatlar.. açlıktan geberdim bugün spor başka yok
23ünde nişan var Dalyanda, 20sinde de Adanaya gidicem o süreye kadar kilomun inmesi lazım. Zaten Karatay gibi araya 5er saat koyarak yiyorum bu İsveç bitsin Karatay devamKiz sen isvec diyetine mi basladin.acliktan oleceksin.daldan dala atlayip durmasana karatayi kac gun yaptin ki
Telafi menüsü yaptım kuşum süt hurma salata yoğurt kapatayım dedim dünü
Ben iyiyimKızlar dun hic gelemedim cok yogunduk herkesler iyidir inşallah
Ya bazen insanlar kilo almaya başladığımda normalden daha gergin olabiliyor.. bence onun etkisi diye düşünüyorum o arkadaş içind e..
Amaaann kilo isterse herkes verir misal biz
Aaaa kiz bilmiyodum hadi hayirli olsun .o zaman her sey mubah23ünde nişan var Dalyanda, 20sinde de Adanaya gidicem o süreye kadar kilomun inmesi lazım. Zaten Karatay gibi araya 5er saat koyarak yiyorum bu İsveç bitsin Karatay devam
Ben iyiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?