Sensin ŞİŞKO

İyi geceler ben yeni üyeyim aranıza katılmak ve kilolarımı vermek istiyorum ama nasıl yapacağımı anlamadım neler yapmalıyım

B bilinmeyenkullanici canım hindi eti kirmizi et gibi vok lezzetli ama daha hafif.. marketlerde dondurulmuş olarak satılıyor
Hindi döner hiç görmemiştim hindi eti filan neyse de denemek lazım merak ettim hindiyi seviyorum genel olarak

Ah Be kuzum bilemedim ya inşallah çözüme ulaşır bir an önce işin zor cidden tam da sizin taşıdığını zamana böyle virkavga denk gelmesi çok kötü
Boşver ne yediğimi
İyi geceler ben yeni üyeyim aranıza katılmak ve kilolarımı vermek istiyorum ama nasıl yapacağımı anlamadım neler yapmalıyım
Hoşgeldin canım kendini tanıt

Günaydın guzeller
Zalımın biri kokulu kokulu simitle binmis dolmusa

Nasıl gidiyo kızlar... bugün perşembe unutmayın.. akşamı erkenden kapatıyoruz.... bugün karbon almıyoruz.. cıss yiyen olursa kötü olur.. yarın az da olsa hepimiz eksi ile gelmeliyiz..

Nasıl gidiyo kızlar... bugün perşembe unutmayın.. akşamı erkenden kapatıyoruz.... bugün karbon almıyoruz.. cıss yiyen olursa kötü olur.. yarın az da olsa hepimiz eksi ile gelmeliyiz..
Ehh işte iyi gibi gidiyor sabahları eksi cikiyom ama asıl yarın gorecez artık aksamida 18 :00 kapatmayı dusunuyom benim kızlar fırsat verirse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…