- 16 Mayıs 2016
- 15.730
- 66.718
- 518
Cnm istemedi salata ya.. yapacaktım yoksa..Çok değil bence ama yanına salata olmalıydı sindirim acısından
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cnm istemedi salata ya.. yapacaktım yoksa..Çok değil bence ama yanına salata olmalıydı sindirim acısından
Bi arkadasim olsa..o oyle iplememekten anlamaz ona evin idaresini hissettirmen lazim bu ev senin degil demek gibi.mesela cok zorda kalmadikca ona yemek yap demem.ya da mesela ben bugun geldim yapmis dedim ben kafamda ayarlamistim yapardim.az once yuruyuse cikmisti yag bitti diye markete gitmis almis.keske almasaydin ben o markayi kullanmıyorum baska alacaktim dedim.aslinda kotulugunu gordum desem yalan olur boyle yapinca uzuluyorum da bi yandan ama ne olursa olsun birlikte yasayamam.O zaman beklemek en doğru karar canım akşamları yürüyüşe çıksana kafanı dağıtırsın kv ne de cok rahata alıştırma.. onu evde bırakıp bir arkadaşına git yürüyüşe git vs.. maksat seni iplemiyirum demek:))
Kavga dediğin ne zaman oldu? Yeni bir durum ise sabret canım birkaç güne siniri geçer gider. Lakin epeydir kavgalılar ise eve gitmek istemiyorsa eşine değil kV ye söylemen lazım aslında. Çünkü eşin her şeyin yolunda olduğunu düşünüyormuş gitsin annen dersen ortalık kızışabilir çünkü erkekler annesi de yanında eşi de oh tabi her şey normal ve yolunda hisseder.Hic tanimadigim bi sehre geldim tanidim kimse yok calismaya basladim oglumu birakip gidiyorum haftanin en az 3 günü kv ile kaliyorum. Buraya sirf esim istiyo diye geldim ve ondan geldigimizden beri bi kere olsun nasilsin alisabildin mi demesini iyi olacak demesini bekliyorum ama bunu demediği gibi uzerine her sey yolundaymis gibi davranmasi cok canimi sıkıyor. Ha bi de kv de kp ile kavga etmis gitmem geri diyo dakka bir gol bir bi valla cinnetlik duruma geldim.
Dün o kadar yersen...Kızlar menü vermiyorum çünkü tek öğün yedim. 3 lt su içtim. 1 saat fitness yaptım kürek çekme yaptım ve 100 dakika yürüyüş
Yeni sayılır canım 10 gun fln oluyo kv gecen hafta sali geldi cuna gidiyodu gitmedibiste bu hafta.aslında kv hakli ve k de aman banane modunda hatta esimi arayip koyunlari satiyorum onlar yuzunden burda baglandim kaldim sonra da türkiyeyi gezecem ben dedi artik napti ne etti haberim yok 50 60 yasinda insanlar cocuk gibi davraniyolar ve sadece kebdilerini dusunuyolar ona sinir oluyorum.ve dedigin gibi gördüğüm o ki esim memnun yedigi onunde yemedigi arkasinda cocuga bakiliyo.bazen annem babam da benim sinavim ne yapayim diyo ama annesini ikna icin bi cabaya girdigini görmedim.Kavga dediğin ne zaman oldu? Yeni bir durum ise sabret canım birkaç güne siniri geçer gider. Lakin epeydir kavgalılar ise eve gitmek istemiyorsa eşine değil kV ye söylemen lazım aslında. Çünkü eşin her şeyin yolunda olduğunu düşünüyormuş gitsin annen dersen ortalık kızışabilir çünkü erkekler annesi de yanında eşi de oh tabi her şey normal ve yolunda hisseder.
Aslaaa pişman değilim aç da değilimmmDün o kadar yersen...
Ooo kp de öyle diyorsa yalnız çok zor işiniz.. aralarını düzeltmek lazım tek yolu bu ama nasıl.. eşine şöyle desen işte bak kaç yaşında insanlar ayrı gayrı olur mu araları iyice soğur görmedikçe birbirlerini. Annene baban ayrı mı olsun istersin bu saatten sonra gel aralarını yapalım gibi konuşsan belki bu açıdan bakınca ikna olup annesini göndermeye çalışır. 10 gün diyorsun epey olmuş iş hallolmalı uzamadanYeni sayılır canım 10 gun fln oluyo kv gecen hafta sali geldi cuna gidiyodu gitmedibiste bu hafta.aslında kv hakli ve k de aman banane modunda hatta esimi arayip koyunlari satiyorum onlar yuzunden burda baglandim kaldim sonra da türkiyeyi gezecem ben dedi artik napti ne etti haberim yok 50 60 yasinda insanlar cocuk gibi davraniyolar ve sadece kebdilerini dusunuyolar ona sinir oluyorum.ve dedigin gibi gördüğüm o ki esim memnun yedigi onunde yemedigi arkasinda cocuga bakiliyo.bazen annem babam da benim sinavim ne yapayim diyo ama annesini ikna icin bi cabaya girdigini görmedim.
Ve su da var beni en.cok o dusunduruyo.benim ailem istemedi buraya gelmemi hakli olarak.simdi dakka bir gol bir gibi bunu duyarlarsa hem üzülür hem sinirlenir bu tarafa cephe alirlar onlar duymadan uzamadan bitsin istiyorum.
Senin ailen nerde??Yeni sayılır canım 10 gun fln oluyo kv gecen hafta sali geldi cuna gidiyodu gitmedibiste bu hafta.aslında kv hakli ve k de aman banane modunda hatta esimi arayip koyunlari satiyorum onlar yuzunden burda baglandim kaldim sonra da türkiyeyi gezecem ben dedi artik napti ne etti haberim yok 50 60 yasinda insanlar cocuk gibi davraniyolar ve sadece kebdilerini dusunuyolar ona sinir oluyorum.ve dedigin gibi gördüğüm o ki esim memnun yedigi onunde yemedigi arkasinda cocuga bakiliyo.bazen annem babam da benim sinavim ne yapayim diyo ama annesini ikna icin bi cabaya girdigini görmedim.
Ve su da var beni en.cok o dusunduruyo.benim ailem istemedi buraya gelmemi hakli olarak.simdi dakka bir gol bir gibi bunu duyarlarsa hem üzülür hem sinirlenir bu tarafa cephe alirlar onlar duymadan uzamadan bitsin istiyorum.
Ya bunlar eskiden beri böyle. Hep esim toparliyo hatta esimden yuz bulsaydi kv coktan cekip giderdi eminim.ama kp yapmamasi gereken bisey yapti ve aman ne var ki yaptiysam modunda konusmus.esim de artik sıkıldım ne haliniz varsa gorsun der mi bilmem.Ooo kp de öyle diyorsa yalnız çok zor işiniz.. aralarını düzeltmek lazım tek yolu bu ama nasıl.. eşine şöyle desen işte bak kaç yaşında insanlar ayrı gayrı olur mu araları iyice soğur görmedikçe birbirlerini. Annene baban ayrı mı olsun istersin bu saatten sonra gel aralarını yapalım gibi konuşsan belki bu açıdan bakınca ikna olup annesini göndermeye çalışır. 10 gün diyorsun epey olmuş iş hallolmalı uzamadan
Trabzonda canimSenin ailen nerde??
Kız maşallah irade hayranimMenümü vereyim erkenden
Sabah ılık limonlu su
Kahv 8.15: 1 has yum 3 zeytin
Kk peynir tere otu ve 1 dilim.ekmek
Ara sade kahve 2 ceviz,1 badem,2 siyah ç. Üzüm
Öğle 12.00: 4 kaşık susuz nohut y
3 kaşık yoğurt
Ara : 1 bardak sütlü kahve 1 hurma
Akşam 16.30: 5 kaşık koz patlıcan
2 kaşık hindi döner ve salata
Ara olarak türk.kahvesi içerim
Bundan sonrası bitki çayları
Su 2.5 litre
Spor : 100 ip atlama
20 dk voleybol
40 dk yurüyus
Afiyet olsun cnmGelmişken menuyude vereyim
Kalkınca limonlu su
10:00
2 yumurta ile tereyağlı omlet
Kk peynir
7 zeytin
Salatalık ,1 ince dilim ekmek
Şekersiz cay
15:15
Bı tabak akşamki tas kebabı
19:001 kepçe şehriye çorbası
İçerim ıspanak ne kadar yerim bilmem pek canım bişey istemiyor
Su 3 olur spor sağlık ocağna yürüyerek gidip geldim
Afiyet olsun cnm.sıkma canını oluruna bırak hasta olursunKizlar menumu vereyim.3 öğün olunca cok yedim yine.aksam yemegini de hizli yedim sinirden.mideme oturdu.
Yorumlamaya gelcem
Sabah 07.30
1 bardak süt
1 haslanmis yumurta beyazı
7 zeytin
Ara 08.45
Sade nescafe
Oglen 13 15
Ton balikli salata
1 kucuk elma(doymadim)
Uzerine yesil cay
Ara 15.15 (cok acikmamistim ama 80 dk blok derse girecektim sonra okul bitisi eve gelis gec oluyo)
1 kutu sut
1 kucuk kivi
10 cig badem
Aksam 18.30
1 tabak etli turlu
Salatalik
Yatmadan yesil cay icerim
Su 2 kesin olur.
Canım sıkkın baya bu aralar oglum olmasa eve gelesim yok o derece..bogulacak gibiyim.
Afiyet olsun cnm menu çok iyiKahvaltı 12de..
2 haş yumurta
Peynir
3 zeytin
2 çeri Domates
Salatalık
Şekersiz çay
Ara
Kaynamış suya çubuk tarçın
Ara 16da..
Sıcak sütle nescafe
Tarçınlı muz
1 ceviz
Akşam 19da..
Yalancı kelle paça çorbası
Su çok içtim...
Spor 200 ip
Yapmaya çalışıcam ama işte...
Hem börek hem pilav...İyi akşamlar
menu sabah yemedim aç karna tahlilim vardi
Öğlen bir dilim ekmek bir kase tavuk çorbası
Ara bir portakal
Aksam davetteydim bir kase mercimek çorbası kavurma pilav salata ayran su böreği vardı su böreğin yarım dilimini yedim pilavinda 3 kaşık falan aldım çok acikmistim
Su 2 litre
Spor 35 dk yürüyüş
Yine aksama kadar aç gezip aksam bombayı patlattım cuma için hiç umudum yok.
Bu soruna bi çözüm bulmaliyim gerçekten
İstiyorum tabi istemezmiyimHem börek hem pilav...
Ben sorununa çözüm buldum
Senin canın sopa istiyor..
Bak canım önce şuna karar ver.. zayıflamak istiyor musun?? Duyamadım.. cevabın evetse yemek yeme tarzını değiştirmelisin.. ilk iş sağlam kahvaltı yapmalısın.. yoksa akşama doğru tabi acıkırsın gözün döner..
Pilav ve hamur işi yemiceksin.. yok yarımdı yok 2 kaşıktı olmazzzzzzz.... onları korumada zaten ölçülü yiceksin ama zayıflama döneminde olmaz...
Lütfen kendini düşün.. neden zayıflamak istediğini düşün .. ona göre kararını ver
Cnm boy kilo kaçtı senin ?? İlk geldiğin günkü kilonu söle..İstiyorum tabi istemezmiyim
Aksam yemekten sonra arkadaslarla dışarı ciktik kahve içmeye
Foto çekindiK kendime bakınca çok üzüldüm kollar pehlivan gibi ne kadar iri duruyorum. Çok kararlıyım öyle yada böyle gidecek kilolar
İlk hedefin 69 olsun :)( hadi sık dişini.. 2 kilo sadece..164 boyum cnm en fazla 58 olmam lazım
İlk geldiğimde 71.9dum geçen cuma 70 oldum bu hafta 72 gecmesem bari
Süper canım. Bugünkü kilo bildirimini de gördüm cumaya bomba gibi gel :)Menümü vereyim erkenden
Sabah ılık limonlu su
Kahv 8.15: 1 has yum 3 zeytin
Kk peynir tere otu ve 1 dilim.ekmek
Ara sade kahve 2 ceviz,1 badem,2 siyah ç. Üzüm
Öğle 12.00: 4 kaşık susuz nohut y
3 kaşık yoğurt
Ara : 1 bardak sütlü kahve 1 hurma
Akşam 16.30: 5 kaşık koz patlıcan
2 kaşık hindi döner ve salata
Ara olarak türk.kahvesi içerim
Bundan sonrası bitki çayları
Su 2.5 litre
Spor : 100 ip atlama
20 dk voleybol
40 dk yurüyus
Güzel canım begendim.sehriye corbasi karbonhidrat o yuzden ogle yemegindeki tas kebabiyla onu yer degistirebilirsin.aksam saatlerine kalmamasi iyi olurGelmişken menuyude vereyim
Kalkınca limonlu su
10:00
2 yumurta ile tereyağlı omlet
Kk peynir
7 zeytin
Salatalık ,1 ince dilim ekmek
Şekersiz cay
15:15
Bı tabak akşamki tas kebabı
19:001 kepçe şehriye çorbası
İçerim ıspanak ne kadar yerim bilmem pek canım bişey istemiyor
Su 3 olur spor sağlık ocağna yürüyerek gidip geldim
Hippo dan inciler :) cok begendi,Kahvaltı 12de..
2 haş yumurta
Peynir
3 zeytin
2 çeri Domates
Salatalık
Şekersiz çay
Ara
Kaynamış suya çubuk tarçın
Ara 16da..
Sıcak sütle nescafe
Tarçınlı muz
1 ceviz
Akşam 19da..
Yalancı kelle paça çorbası
Su çok içtim...
Spor 200 ip
Yapmaya çalışıcam ama işte...
O tek ogunde ne yedin acabaKızlar menü vermiyorum çünkü tek öğün yedim. 3 lt su içtim. 1 saat fitness yaptım kürek çekme yaptım ve 100 dakika yürüyüş
Arkadasim sen bu isi kafanda henüz bitirememissin benim anladigim o.cok actim yefim bahane degil.yeni basladigin icin soyluyorum cantanda kuru veya normal meyve cig kuruyemis hatta kuru süt bulundur disarida olunca cok acikip yeneklere gomulmemek icin bunlar isini gorur.İyi akşamlar
menu sabah yemedim aç karna tahlilim vardi
Öğlen bir dilim ekmek bir kase tavuk çorbası
Ara bir portakal
Aksam davetteydim bir kase mercimek çorbası kavurma pilav salata ayran su böreği vardı su böreğin yarım dilimini yedim pilavinda 3 kaşık falan aldım çok acikmistim
Su 2 litre
Spor 35 dk yürüyüş
Yine aksama kadar aç gezip aksam bombayı patlattım cuma için hiç umudum yok.
Bu soruna bi çözüm bulmaliyim gerçekten