- 16 Mayıs 2016
- 15.730
- 66.718
- 518
Eksi var mı eksi??Bence de 3 öğün fazla ya insanın aslında yapı olarak 2 kere yemesi lazım şeker vs hastalığı varsa ara öğün filan yapmak lazımmış
Mısır pek yetmedi ama cipsten iyidir ya idare ettim
Ya malesef krizim tuttu böyle oldu bugün
Afiyet olsun canım süper
Evet sağlıksız oldu malesef
O zaman iyi ki dogdunnnnnnKızlar bugün yine kilomu nötrledim ve doğum günüm olduğu için annem geldi akşam da arkadaşlarım gelecek yani bugün yeme günü2 ileri 2 geri gidiyorum koruma gibi oldu iyice hakkımda hayırlısı
Teşekkür ederimmm :))O zaman iyi ki dogdunnnnnn
Yiyin gari
Bilmez miyiz hepimiz ayniyiz ama iste anneleri de kiramiyosun napcanTeşekkür ederimmm :))
Annem resmen bana abur cubur yiyecekler hazırlamak için kalkmış gelmiş yoksa gelmicektim yersin bugünlük diyor biliyorsunuz yemek yemeyi özellikle hamurişi tatlı hiç hiç hiç sevmemm
Hiç kırar mıyız baş tacı onlarBilmez miyiz hepimiz ayniyiz ama iste anneleri de kiramiyosun napcan
İns düzelir canımYazdıkça kendi hatalarını görüp düzeleceğine eminim cnm.. git gide düzelecek menülerin.. iyi zayıflamalar ♡♡♡
Ben annemi seneden seneye görünce öyle bi sorunum olmuyorBilmez miyiz hepimiz ayniyiz ama iste anneleri de kiramiyosun napcan
Canım rabbim sağlıklı sıhhatli hayırlı uzun ömürler versinKızlar bugün yine kilomu nötrledim ve doğum günüm olduğu için annem geldi akşam da arkadaşlarım gelecek yani bugün yeme günü2 ileri 2 geri gidiyorum koruma gibi oldu iyice hakkımda hayırlısı
İyiki doğdun cnm.. cuma da benim büyük oğlumun doğum günü :))Kızlar bugün yine kilomu nötrledim ve doğum günüm olduğu için annem geldi akşam da arkadaşlarım gelecek yani bugün yeme günü2 ileri 2 geri gidiyorum koruma gibi oldu iyice hakkımda hayırlısı
Canım rabbim sağlıklı sıhhatli hayırlı uzun ömürler versin
İyiki doğdun cnm.. cuma da benim büyük oğlumun doğum günü :))
mutlu yıllar canımKızlar bugün yine kilomu nötrledim ve doğum günüm olduğu için annem geldi akşam da arkadaşlarım gelecek yani bugün yeme günü2 ileri 2 geri gidiyorum koruma gibi oldu iyice hakkımda hayırlısı
Ben kızlarla ugrasiyom ikisi rahatsız öksürükNasıl gidiyo kızlar ??
Teşekkür ederimmmmutlu yıllar canım
Süper gidiyor her şeyi yiyorummmmmNasıl gidiyo kızlar ??
Ona süper demiyoruzTeşekkür ederimmm
Süper gidiyor her şeyi yiyorummmmm
Çok mutluyum ölecek bir insan son neler yaparsa ölmeden önce yapayım diye aynı onlar gibiyimOna süper demiyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?