- 26 Mayıs 2014
- 9.845
- 20.001
- 248
aaa bebeğin mi var Allah bağışlasın canım. emzirirken güzel kilo veirrsin inşallahDikkatini dagitmaya çalış canım aklına geldikçe su iç ben öyle yapmaya calisiyom kızım bişeyler istiyor mutfağa giriyom su içip geri cikiyom suyun sutumude faydası çok oluyor
Amin canım hepimizinkini inşallahaaa bebeğin mi var Allah bağışlasın canım. emzirirken güzel kilo veirrsin inşallah
Hepimiz güzel kilolar verdik burda inşallah sana da faydası olur buranın :)Amin canım hepimizinkini inşallahevet oyleymis canım ama dikkat etmeye çalışıyorum sizlerin sayesinde verecem inş
Sen nasıl yetişebiliyor Musun 2 çocuğa birde Doğumun. Sezeryan mı normal mi olduAmin canım hepimizinkini inşallahevet oyleymis canım ama dikkat etmeye çalışıyorum sizlerin sayesinde verecem inş
İkiside sezeryan canım ,yetisiyorum ama aksamada bitkin düşüyorumSen nasıl yetişebiliyor Musun 2 çocuğa birde Doğumun. Sezeryan mı normal mi oldu
Benim de ikinci bebeğim olacak ilki normal Doğum oldu araları tam 2.5 yaş olacak biraz korkuyorum yetişecekmiyim bilemiyorum bakalım.Seninki nasıl olacak doğum canım ilk bebekmi
Ayy inşallah canımHepimiz güzel kilolar verdik burda inşallah sana da faydası olur buranın :)
Maşallah canım Allah tamamına erdirsin ,nasip eden Allah bi kolaylık veriyor benimde 3 yaş var aralarında,senin normal bide inş çabuk toparlanirsinBenim de ikinci bebeğim olacak ilki normal Doğum oldu araları tam 2.5 yaş olacak biraz korkuyorum yetişecekmiyim bilemiyorum bakalım.
Canan hoca kızıyor diye eve ne meyve aldım ne de yulafB bilinmeyenkullanici
Cnm elma var mı evde.. rendele pişir.. içine tarçın vs ceviz ekle.. yulaf varsa yulaf .. soğuyup katı bi kıvam alınca kurabiye gibi yuvarla kakaoya bula.. çayla yeal sana kurabiyeeeeeee....
Yaa cnm o kadar canın çekiyorsa al.. 1 tane öğlen çayla ye.. işkence etme kendine...Canan hoca kızıyor diye eve ne meyve aldım ne de yulafAllahtan kargo bekliyorum yoksa gidip markete Allah ne verdiyse alıcam.. Bu etinin kurabi diye kurabiyeleri var onlardan canım çekiyor ama
Allah seni tevoş :))
Cnm ıspanağın ölçüsünü anlamadım .. ıspanak ile yoğurt yeme ama.. ikisi birbirinin vitaminini öldürüyor ..Menüyü vereyim
Kalkınca limonlu su
9.30 da
1kk peynir
5 yeşil zeytin
,2 yumurta
Salatalık
Şekersiz çay
11:30
5 fındık
13: 30
Küçük kase tarhana çorbası
Yoğurt
15:45 küçük elma
Akşamda 19:00 yiyoruz
1 kepçe mercimek çorbası
3 kaşık yoğurtlu ıspanak
Su 3 lt yaparım
Spor yapamadım daha kızım hiç durmadı ama akşam 30 dk yürürüm
Ekmek sadece tabaklari sunnetlemek için birer parça yedim
3 yemek kaşığı canım beraber yenmedigini bilmiyordumCnm ıspanağın ölçüsünü anlamadım .. ıspanak ile yoğurt yeme ama.. ikisi birbirinin vitaminini öldürüyor ..
Bi tabak ıspanak yiyebilirsin3 yemek kaşığı canım beraber yenmedigini bilmiyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?