- 16 Mayıs 2016
- 15.730
- 66.718
- 518
Canım o biraz kırıldı uzun hikaye.. bi süredir yok... gelir inş özledik bizde...Hippo tevafuk aus kaptan nerelerde
Cuma günleri kilo bildirimiYarın kilo bildirimi varmı arkadaslar
Mide bile neyi yememen gerektiğini söylüyor artik :) onun dışında guzel menüSabah 11.00
2 bardak aç karna su 2 gün kurusu
2 haşlanmış yumurta ile salata
Peynir
7 zeytin
2 dilim tbe
Ara 14.00
1 avuç dolusu çakıl çikolata eşime kızıp yedim
Yarım balık kraker
Mide alışkın değil 1 saat sonra çıkardım mide rahatladı
Ara 16.00
1 armut
1 bardak süt
Akşam 18.45
7 yk taze fasülye kavurması
75 gr et
1 bardak ayran
3 cherry domates
Ara 20.45 sütlü kahve
Su 2.5 lt
Bir anlık gaflet yedim sonra yandı midem :) sağlık önemli ya gerisi boşMide bile neyi yememen gerektiğini söylüyor artik :) onun dışında guzel menü
Günaydın canımGünaydın canlar
Sabahki 2 catal kizartma affedilebilirdi spor yaptigin icin.mercimek koftesinde normalde haftasonu oglen saatleri olursa ve sayisi 4u gecmezse sıkıntı yok.ama sen kahvaltida patates yemissin üzerine mercimek koftesini aksam yemissin yanina piyaz yemissin hem arbon hem sisirir uzerine tursuyla cila cekmissin.odemlere gelesicegünaydın
dünkü menüm
sabah 11de bir dilim ekmek domates salatalık 6 zeytin peynir 2 çatal patates kızartması
ara bir portakal
akşam 7de 6 sıkım mercimekli köfte domates salatalık turşu ve piyazla
spor 2 mil lesli 40 squat 40 mekik ve bacak hareketleri
su 2 litre
haftasonu herşeyi mahvettim ya
Cnm menüleri o günün akşamı veriyoruz.. ve birbirimizin menüsünü de yorumluyoruzgünaydın
dünkü menüm
sabah 11de bir dilim ekmek domates salatalık 6 zeytin peynir 2 çatal patates kızartması
ara bir portakal
akşam 7de 6 sıkım mercimekli köfte domates salatalık turşu ve piyazla
spor 2 mil lesli 40 squat 40 mekik ve bacak hareketleri
su 2 litre
haftasonu herşeyi mahvettim ya
Sabahki 2 catal kizartma affedilebilirdi spor yaptigin icin.mercimek koftesinde normalde haftasonu oglen saatleri olursa ve sayisi 4u gecmezse sıkıntı yok.ama sen kahvaltida patates yemissin üzerine mercimek koftesini aksam yemissin yanina piyaz yemissin hem arbon hem sisirir uzerine tursuyla cila cekmissin.odemlere gelesicebari suyu 3 litreye tamamlasatdin bi yesil cay icseydin canim
Cnm menüleri o günün akşamı veriyoruz.. ve birbirimizin menüsünü de yorumluyoruzmenü verip kaçmak yok
Ay ben cips hiç yiyemiyorum içim almıyor bende çikolata delisiyim ama onu da az fazla yediğim de midem alt üst oluyorgünaydın kızlar... inanılmaz bir cips ve kurabiye isteği ile uyandım. nasıl bir pis boğazım ben? bu isteği bastırmak için mısır patlattım yanında da tarçınlı süt içtim. kahvaltı için hoş değil mısır karatay hoca için hiç hoş değil ama cips alacaktım gidip..
benim de cips de kurabiye de yiyince kusasım geliyor ama acayip canım istiyor inanamazsın.. çikolata çok severim ama son zamanlarda deli gibi kurabiye arıyorum markete gidince çikolatalara bakmaz oldum. ama kafayı yicem cips diyeAy ben cips hiç yiyemiyorum içim almıyor bende çikolata delisiyim ama onu da az fazla yediğim de midem alt üst oluyor
Ay ya ne bastırır ki canım bilmiyorum kibenim de cips de kurabiye de yiyince kusasım geliyor ama acayip canım istiyor inanamazsın.. çikolata çok severim ama son zamanlarda deli gibi kurabiye arıyorum markete gidince çikolatalara bakmaz oldum. ama kafayı yicem cips diye
İnşallah geçici bi durumdur canım yoksa yedikce yiyesin geliyor malesefbenim de cips de kurabiye de yiyince kusasım geliyor ama acayip canım istiyor inanamazsın.. çikolata çok severim ama son zamanlarda deli gibi kurabiye arıyorum markete gidince çikolatalara bakmaz oldum. ama kafayı yicem cips diye
su ile midemi doldurdum mısır da yedim geçer inşallah bir an önceAy ya ne bastırır ki canım bilmiyorum ki
gerçekten öyle. bilsem ki alıcam minik paket yicem biticek isteğim hayır ama biliyorum ki tekrar markete inip tekrar alırım sonra tekrarİnşallah geçici bi durumdur canım yoksa yedikce yiyesin geliyor malesef
Hele birde diyette olduğun zamanlar daha çok canımız istiyor buda bize imtihansu ile midemi doldurdum mısır da yedim geçer inşallah bir an önce
gerçekten öyle. bilsem ki alıcam minik paket yicem biticek isteğim hayır ama biliyorum ki tekrar markete inip tekrar alırım sonra tekrar
ya inan 6 aydır hiç canım istemedi gidiyim alayım demedim. ama bir kez tadınca tadını hatırladım şimdi sürekli aklımdaHele birde diyette olduğun zamanlar daha çok canımız istiyor buda bize imtihan
Dikkatini dagitmaya çalış canım aklına geldikçe su iç ben öyle yapmaya calisiyom kızım bişeyler istiyor mutfağa giriyom su içip geri cikiyom suyun sutumude faydası çok oluyorya inan 6 aydır hiç canım istemedi gidiyim alayım demedim. ama bir kez tadınca tadını hatırladım şimdi sürekli aklımda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?