Sensin ŞİŞKO

Mide bile neyi yememen gerektiğini söylüyor artik :) onun dışında guzel menü

günaydın
dünkü menüm
sabah 11de bir dilim ekmek domates salatalık 6 zeytin peynir 2 çatal patates kızartması
ara bir portakal
akşam 7de 6 sıkım mercimekli köfte domates salatalık turşu ve piyazla

spor 2 mil lesli 40 squat 40 mekik ve bacak hareketleri
su 2 litre

haftasonu herşeyi mahvettim ya

Sabahki 2 catal kizartma affedilebilirdi spor yaptigin icin.mercimek koftesinde normalde haftasonu oglen saatleri olursa ve sayisi 4u gecmezse sıkıntı yok.ama sen kahvaltida patates yemissin üzerine mercimek koftesini aksam yemissin yanina piyaz yemissin hem arbon hem sisirir uzerine tursuyla cila cekmissin.odemlere gelesice bari suyu 3 litreye tamamlasatdin bi yesil cay icseydin canim

Cnm menüleri o günün akşamı veriyoruz.. ve birbirimizin menüsünü de yorumluyoruz menü verip kaçmak yok

Cnm menüleri o günün akşamı veriyoruz.. ve birbirimizin menüsünü de yorumluyoruz menü verip kaçmak yok
tmm canım akşamları unutuyorum yada fırsat olmuyor cnm

günaydın kızlar... inanılmaz bir cips ve kurabiye isteği ile uyandım. nasıl bir pis boğazım ben? bu isteği bastırmak için mısır patlattım yanında da tarçınlı süt içtim. kahvaltı için hoş değil mısır karatay hoca için hiç hoş değil ama cips alacaktım gidip..

Ay ben cips hiç yiyemiyorum içim almıyor bende çikolata delisiyim ama onu da az fazla yediğim de midem alt üst oluyor

Ay ben cips hiç yiyemiyorum içim almıyor bende çikolata delisiyim ama onu da az fazla yediğim de midem alt üst oluyor
benim de cips de kurabiye de yiyince kusasım geliyor ama acayip canım istiyor inanamazsın.. çikolata çok severim ama son zamanlarda deli gibi kurabiye arıyorum markete gidince çikolatalara bakmaz oldum. ama kafayı yicem cips diye

Ay ya ne bastırır ki canım bilmiyorum ki

İnşallah geçici bi durumdur canım yoksa yedikce yiyesin geliyor malesef

su ile midemi doldurdum mısır da yedim geçer inşallah bir an önce

gerçekten öyle. bilsem ki alıcam minik paket yicem biticek isteğim hayır ama biliyorum ki tekrar markete inip tekrar alırım sonra tekrar
Hele birde diyette olduğun zamanlar daha çok canımız istiyor buda bize imtihan

ya inan 6 aydır hiç canım istemedi gidiyim alayım demedim. ama bir kez tadınca tadını hatırladım şimdi sürekli aklımda
Dikkatini dagitmaya çalış canım aklına geldikçe su iç ben öyle yapmaya calisiyom kızım bişeyler istiyor mutfağa giriyom su içip geri cikiyom suyun sutumude faydası çok oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…