Sensin ŞİŞKO

Kızlar çok abuk subuk bi gün oldu maalesef.. gece uyumadık sabah oğlan acile gitti fln kahvaltı geçe kaldı..

12 de limonlu su

Kahvaltı 13te..
2 haşlanmış yumurta
Peynir
5 zeytin
Bikaç çeri domates
Salatalık
Bi dilim kapya biber
4te 1 simit
Şekersiz çay

Çocuğu uyuturken uyuya kaldım.. uyanınca çaya misafir geldi yemek yiyemedim başım dönünce ağzıma bi bisküvi attım..

Misafire hazırladıklarımı yiyemezdim.. akşam yemeği de yapamadım maalesef .. bende geçiştirim dedim...

20de..
1 bardak süt
1 tarçınlı muz

Birazdan kahve fln içerim.. başımı tutamıyorum ..

Spor da maalesef yapamadım..

Cabim ben begendim çünkü saati cok erken olurda acikirsan caresi ni de bulmususn guzel bence...

Ha-ri-ka-sinnnn
Aksam lahmacun 1 olsaymis sabah ekmek affedilebilirmis.hippom her seyi soylemis zaten
Ucuz atlatmmissin canım minnak iyi olsun da

Canım nasıl yazacaktım daha farklı yerlere giremiyorum yanlış felan olur diye ne olur cahilligimi hoş görünsonra etiketleme felan nasıl oluyor,zamanla öğrenecem inş
Yukarda zarrfon yaninda insan simgesi varya oraya tikla adinin uzerine tikla. Bilgilerimi guncelle de oradan etiketleme de mesela ben tevafuk55 bunun onune @ koyiyorsun tevafuk55 oldu bitti :))

Sabah 11.00
2 bardak aç karna su 2 gün kurusu
2 haşlanmış yumurta ile salata
Peynir
7 zeytin
2 dilim tbe

Ara 14.00
1 avuç dolusu çakıl çikolata eşime kızıp yedim
Yarım balık kraker
Mide alışkın değil 1 saat sonra çıkardım mide rahatladı

Ara 16.00
1 armut
1 bardak süt

Akşam 18.45
7 yk taze fasülye kavurması
75 gr et
1 bardak ayran
3 cherry domates

Ara 20.45 sütlü kahve

Su 2.5 lt

Ay bilmiyorum ki sabah artı vardı ödeme bağlı diye düşünüyorum
Bende perşembe detoks yaptım ya detoks sonrası 100 gr da olsa bi artı geliyo biliyorsun.. bikaç gündür doğru düzgün spor yapamadım.. ama inş yarın bebişim iyi olur da güzel bi hafta geçiririm.. yarın sabah ilk iş haftanın menüsünü belirliyim iyi oluyo öyle

Cnm bende be zmn cıss yesem midem acaip rahatsız oluyo .. midem bulanıyo.. vücut düzgün beslenmeye alışıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…